کروسان کرم دار
عسل کرم شَکِلّی
dapibus leo.کروسان های مغز دار، خوراکی هایی خوشمزه و دوست داشتنی هستند که به هنگام صبحانه و یا بصورت میان وعده سرو می شوند. عموما داخل کروسان ها را با شکلات و یا کرم فیل های رایج پر می کنند. اگر به دنبال یک رسپی جدید و مغذی برای تهیه کروسان کرم دار هستید، با دستور پخت کروسان با عسل کرم شَکِلّی همراه ما باشید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
۱۵۰ گرم |
||
آرد |
۱ و ۲/۳ پیمانه |
خمیر مایه فوری |
۱ قاشق چایخوری |
شیر کم چرب |
۱/۴ پیمانه |
زرده تخم مرغ |
۲ عدد |
آب ولرم |
۱/۴ پیمانه |
شکر |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک |
۱/۴ قاشق غذاخوری |
نحوه ی پخت کروسان کرم دار
- ابتدا خمیر مایه فوری را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر، داخل یک کاسه مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر به عمل آید.
- باقی مانده شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود.
- سپس آرد را به ترکیب آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید.
- خمیر مایه را نیز اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
- خمیر را 5 دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسهای که آن را از قبل چرب کردهاید بگذارید، روی کاسه را کاملا بپوشانید و یک ساعت در جای نسبتا گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر حدودا دو برابر شود، سپس روی کاسه را با نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در داخل یخچال استراحت دهید.
- ۱۰۰ گرم کره باقی مانده را روی کاغذ روغنی به ضخامت حدودا یک سانتیمتر پخش کرده و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
- روی سطح مورد نظر کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره سفت شده را در مرکز خمیر قرار دهید.لبههای خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا روی کره را کاملا بپوشانید، سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازهاش ۱/۴ شود.
- خمیر را پس از تا زدن به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را پهن کنید (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند) و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.این کار را چند بار تکرار کنید تا کره کاملا به لایههای خمیر نفوذ کند، در آخر میتوانید خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و برای یک شب داخل یخچال بگذارید.
- پس از استراحت نهایی، خمیر را روی سطح کار پهن کنید و به شکل مثلث خمیر را برش بزنید، کرم عسل را بر روی قطعات مثلثی خمیر پخش کرده و خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.
- خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر با فاصله قرار دهید و به مدت 2 ساعت به آنها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
- زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کرده و روی خمیرها بزنید، سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است قرار دهید تا نانها طلایی شوند.
- می توانید عسل کرم کروسان را با تنقلاتی مانند گردو، پسته و بادام خلال شده ترکیب کنید.