شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
خورشت قیمه نذری
خورشت قیمه نذری
30 شهریور 1400
کسادیا مرغ و پنیر | Chicken and cheese Quesadillas
کسادیا مرغ و پنیر
17 شهریور 1400
کروسان کرم دار
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

کروسان کرم دار


عسل کرم شَکِلّی

dapibus leo.عسل کرم شَکِلّی

کروسان های مغز دار، خوراکی هایی خوشمزه و دوست داشتنی هستند که به هنگام صبحانه و یا بصورت میان وعده سرو می شوند. عموما داخل کروسان ها را با شکلات و یا کرم فیل های رایج پر می کنند. اگر به دنبال یک رسپی جدید و مغذی برای تهیه کروسان کرم دار هستید، با دستور پخت کروسان با عسل کرم شَکِلّی همراه ما باشید.

کروسان کرم دار | Creamy croissants

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

عسل کرم شَکِلّی

به مقدار لازم

کره سنتی شَکِلّی

۱۵۰ گرم

آرد

۱ و ۲/۳ پیمانه

خمیر مایه فوری

۱ قاشق چایخوری

شیر کم چرب

۱/۴ پیمانه

زرده تخم مرغ

۲ عدد

آب ولرم

۱/۴ پیمانه

شکر

۲ قاشق غذاخوری

نمک

۱/۴ قاشق غذاخوری

زمان پخت | preparation time

۰۲:۳۰:۰۰

تعداد | number of people

۴ نفر

کروسان کرم دار | Creamy croissants

نحوه ی پخت کروسان کرم دار


  1. ابتدا خمیر مایه فوری را با آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر، داخل یک کاسه مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر به عمل آید.
  2. باقی مانده شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را با یکدیگر ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود.
  3. سپس آرد را به ترکیب آن اضافه کنید و بخوبی هم بزنید.
  4. خمیر مایه را نیز اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
  5. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسه‌ای که آن را از قبل چرب کرده‌اید بگذارید، روی کاسه را کاملا بپوشانید و یک ساعت در جای نسبتا گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر حدودا دو برابر شود، سپس روی کاسه را با نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در داخل یخچال استراحت دهید.
  6. ۱۰۰ گرم کره باقی مانده را روی کاغذ روغنی به ضخامت حدودا یک سانتیمتر پخش کرده و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
  7. روی سطح مورد نظر کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره سفت شده را در مرکز خمیر قرار دهید.لبه‌های خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا روی کره را کاملا بپوشانید، سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازه‌اش ۱/۴ شود.
  8. خمیر را پس از تا زدن به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را پهن کنید (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند) و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.این کار را چند بار تکرار کنید تا کره کاملا به لایه‌های خمیر نفوذ کند، در آخر می‌توانید خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و برای یک شب داخل یخچال بگذارید.
  9. پس از استراحت نهایی، خمیر را روی سطح کار پهن کنید و به شکل مثلث خمیر را برش بزنید، کرم عسل را بر روی قطعات مثلثی خمیر پخش کرده و خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.
  10. خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر با فاصله قرار دهید و به مدت 2 ساعت به آن‌ها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
  11. زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کرده و روی خمیرها بزنید، سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید و گرم شده است قرار دهید تا نان‌ها طلایی شوند.
  12. می توانید عسل کرم کروسان را با تنقلاتی مانند گردو، پسته و بادام خلال شده ترکیب کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian