چیکن استراگانف
خامه شَکِلّی

چیکن استراگانف یکی از غذاهای خوشمزه ی روسیه ای است که به علت طعم و ظاهر جذابی که دارد در سراسر دنیا طرفداران زیادی را جذب خود کرده است. یکی از دلایل طعم ویژه ی این خوراک روسی، تهیه آن با خامه لبنی می باشد. توصیه می شود از خامه ی خوش طعم و با قوام شَکِلّی برای تهیه این غذا مغذی استفاده کنید.

مواد لازم
| مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | مواد تشکیل دهنده | مقدار مورد نیاز | 
|---|---|---|---|
| ۱ قاشق غذا خوری | سینه مرغ | ۱ عدد | |
| پیاز | ۱ عدد متوسط | شیر | نصف یک پیمانه | 
| روغن | به میزان مورد نیاز | قارچ | ۴ - ۵ عدد متوسط | 
| آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری | نمک و فلفل سیاه | به میزان مورد نیاز | 
| چیپس خلالی | به میزان مورد نیاز | 

۰۱:۰۰:۰۰

2 نفر

نحوه ی پخت چیکن استراگانف
- ابتدا سینه ی مرغ را به صورت مربع های کوچک خرد کرده و درون تابه ای همراه با روغن تفت دهید، در این حین نمک و فلفل سیاه را به مرغ ها اضافه کنید.
- سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کنار مرغ ها تفت دهید تا کمی طلایی شود.
- حال قارچ ها را بصورت ورقه ای برش زده و به تابه اضافه کنید.
- پس از کشیده شدن آب قارچ ها، آرد را اضافه کرده و کمی مواد را با آن تفت دهید.
- در مرحله ی بعد شیر را اضافه کنید و پس از آن که مقداری از آب غذا تبخیر شد تابه را از روی حرارت برداشته و ۵ - ۱۰ دقیقه بعد خامه را اضافه و بخوبی مخلوط کنید
- در آخر غذا را با سیب زمینی خلالی تزئیین کنید.
نکته: تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که مرغ ها مغز پخت شوند.
نکته:می توانید این غذای لذیذ را بعنوان سس بر روی پاستا سرو کنید.








