شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
کیک پیتزا
کیک پیتزا
7 مهر 1400
کروسان کرم دار
کروسان کرم دار
24 شهریور 1400
خورشت قیمه نذری
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

خورشت قیمه نذری


کره سیر شَکِلّی

خورشت قیمه نذری

خورشت قیمه یکی از خوشمزه ترین خورشت های اصیل ایرانی می باشد که در سراسر ایران طرفداران همیشگی خود را دارد. این خورشت مجلسی در بسیاری از مراسم های ایرانی از جشن ها و مناسبات ویژه گرفته تا عذاداری ها سرو می شود که بسته به دستور پخت های متنوع طعم متفاوتی خواهد داشت. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ی پخت خورشت قیمه ی نذری با استفاده از کره ی سیر شَکِلّی آشنا کنیم.

خورشت قیمه نذری | gheimeh stew

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

به مقدار لازم

گوشت قیمه ای

۳۰۰ گرم

سیب زمینی

۴ عدد متوسط

لپه

۲ پیمانه

پیاز بزرگ

۱ عدد

لیمو عمانی

۱۰ عدد

پودر زعفران

۲/۳ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین

۲/۳ قاشق چایخوری

زردچوبه

۱ قاشق غذاخوری

نمک

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

۰۲:۳۰:۰۰

تعداد | number of people

۸ نفر

خورشت قیمه نذری | gheimeh stew

نحوه ی پخت خورشت قیمه نذری


  1. ابتدا لپه ها را شسته و درون ظرفی از دو ساعت قبل خیس کنید، سپس آن را در سبدی آبكشی كنید.
  2. گوشت ها را نیز بشویید و درون آبکشی بریزید تا آب آن بخوبی گرفته شود، در این حین پیاز ها را بصورت خلالی خرد کنید.
  3. درون یک ماهیتابه ی بزرگ پیاز ها را همرا با کره سیر تفت دهید تا زمانیکه رنگ آن طلایی شود، سپس ادویه زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید.
  4. تکه های گوشت را اضافه کرده و همراه با پیاز ها بخوبی تفت دهید، سپس لپه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در این حین مقداری نمک اضافه کنید.

  5. نكته : دقت کنید که در این قسمت لپه ها را حتما تفت دهید، چراکه علت اصلی تفت دادن لپه ها وا نرفتن و له نشدن آنها پس از افزودن آب برای پخت خورشت می باشد.


  6. در این بخش حدود ۲ پیمانه آب جوش را به مخلوط اضافه کرده و بر روی حرارت قرار داده تا بپزد.
  7. پس از اینکه خورشت کمی جوش زد، پودر زعفران را که از قبل در کمی آبجوش حل کرده بودید، به آن اضافه کنید.

  8. نكته : برای خوشرنگ تر شدن خورشت، می توانید محلول زعفرانی را در حین افزودن لپه ها به گوشت و پیاز، اضافه کنید.


  9. در حین پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی ها را شسته و درون کاسه ای حاوی آب جوش خیس کنید، سپس لیمو ها را به وسیله ی یک چنگال سوراخ کنید و داخل خورشت بریزید.
  10. اجازه دهید تا خورشت حدود ۲ ساعت بر روی حرارت ملایم جا بیفتد. شما می توانید در این حین سیب زمینی ها را پوست کنده و پس از خلالی کردن در روغن سرخ کنید.
  11. در این مرحله رب گوجه را در ظرفی دیگر، همراه با کره سیر تفت دهید و سپس به خورشت اضافه کنید. پس از گذشت چند دقیقه پودر دارچین را نیز بیفزایید.

  12. نكته : باتوجه به اینكه رب گوجه‌ فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه كنید.


    نكته : بهتر است دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورشت اضافه كنید، چراکه افزودن آن در مرحله اول پخت، منجر به تیره شدن رنگ خورشت می‌شود.


    در صورتیکه با مراحل کلی تهیه خورشت قیمه نذری آشنایی دارین بر روی لینک فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شُکِلّی کلیک کنید.


شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian