کیک پیتزا
کره نمکی شَکِلّی
کیک پیتزا یک فست فود بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد که در سراسر دنیا طرفداران پروپاقرص خود را دارد. این پیتزای کیکی مخصوص عاشقان پیتزا است که در آن به جای یک لایه مواد از چندین لایه مواد اولیه استفاده می گردد. برای آشنایی با طرز تهیه کیک پیتزایی، همراه با کره نمکی شَکِلّی با ما همراه باشید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
سوسیس المانی |
2 عدد |
|
کالباس ساده |
2 عدد |
پنیر پیتزا |
500 گرم |
قارچ |
200 گرم |
ذرت |
150 گرم |
سس پیتزا |
2 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای رنگی |
3 قاشق غذاخوری |
آویشن |
1 قاشق چایخوری |
آرد نان فانتزی |
3 - 4 لیوان |
شیر |
1 لیوان |
آب |
1/4 لیوان |
خمیر مایه فوری |
3 قاشق چایخوری |
شکر |
3 قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
1 عدد |
روغن مایع |
6 قاشق غذاخوری |
نمک |
1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کیک پیتزا
- ابتدا سوسیس های حلقه شده، قارچ های ورقه شده، 2/3 فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت ها را جداگانه همراه با کره نمکی شَکِلّی بخوبی تفت دهید. قارچ ها را تا جایی تفت دهید که آب آن کاملا گرفته شود.
- برای تهیه خمیر پیتزا، خمیر مایه را با ۱ قاشق چایخوری شکر و آب ولرم در داخل یک ظرف مناسب مخلوط کنید، سپس درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید و شروع به حباب زدن کند.
- تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با چنگال هم بزنید تا بافتش یکدست شود، سپس روغن مایع را همراه با شیر ولرم، ۲ قاشق چایخوری شکر، نمک و خمیر مایه عمل آمده، به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- در این مرحله آرد را الک کرده، سپس کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر باید در انتها کمی چسبندگی داشته باشد. خمیر را روی سطح کار انتقال دهید و آن را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید. چندین بار خمیر را روی سطح کار بکوبید.
- حالا یک ظرف مناسب با اندازه ی دو برابر حجم خمیر انتخاب کنید. آن را کمی چرب کرده و سپس خمیر را گرد کنید و در داخل ظرف قرار دهید. روی ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت دو ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد.
- در مرحله ی بعد مجددا خمیر را کمی ورز دهید تا هواگیری شود.
- خمیر را با وردنه به ضخامت 0/5 سانتی متر پهن کرده و یک قالب با ارتفاع 10 سانتی متر تهیه کنید.
- بدنه و کف قالب را کمی چرب کرده و خمیر تهیه شده را داخل آن قرار دهید و اضافه های خمیر را برش دهید.
- روی خمیر کمی سس پیتزا مالیده و سپس سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. مخلوط کالباس و فلفل دلمه ای را روی پنیر پیتزا پخش کرده و روی این مواد را مجددا با پنیر پیتزا بپوشانید، سپس لایه های بالایی را با قارچ و سوسیس پر کنید. فلفل دلمه ای باقی مانده را همراه با پنیر پیتزا برای تزیین سطح بالایی کیک پیتزا استفاده کنید.
- پیتزا را به مدت 20 - 30 دقیقه در فر 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا کاملا بپزد.
- پس از آنکه سطح کیک پیتزا طلایی شد، کیک را خارج کرده روی آن آویشن بپاشید.
نکته: برای اینکه خمیر به دست نچسبد دستتان را کمی چرب کنید و از آرد استفاده نکنید، زیرا اگر بیش از حد آرد به خورد خمیر برود خمیر سفت و خشک می شود.
نکته: برای جلوگیری از خشک شدن سطح پیتزا، همراه با آن یک کاسه آب جوش را نیز در فر قرار دهید.
- نوش جان