شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
رول زعفرانی | saffron roll
رول زعفرانی
12 تیر 1400
دسر خامه توت فرنگی | Strawberry cream dessert
دسر خامه توت فرنگی
26 خرداد 1400
وافل عسلی | Honey Waffle
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

وافل عسلی


عسل شَکِلّی

وافل عسلی | Honey Waffle

وافل عسلی نوعی نان ترد و طعم دار می باشد که بطور معمول در کنار سایر خوراکی ها خصوصا میوه ها سرو می شود. وافل پنجره ای ترد و شیرین همراه با تکه های موز و توت فرنگی یکی از پرطرفدار ترین خوراکی ها به هنگام صبحانه و یا عصرانه می باشد. برای تهیه وافل عسلی، عسل خوش طعم و پر خاصیت شَکِلّی رو پیشنهاد می کنیم.

وافل عسلی |  Honey Waffle

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

عسل شَکِلّی

۲ قاشق غذا خوری

آرد

۱ لیوان

بیکینگ پودر

۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ

۱ عدد

شیر

۱/۲ لیوان

روغن

۱/۳ لیوان

وانیل

۱ قاشق چای خوری

وافل عسلی |  Honey Waffle

۰۰:۰۵:۰۰

وافل عسلی |  Honey Waffle

۲ نفر

وافل عسلی |  Honey Waffle

طرز تهیه وافل عسلی


  1. ابتدا عسل، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر بخوبی مخلوط کرده و پس از آن شیر و روغن را به آن اضافه کنید.
  2. پس از آن که مخلوط را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید آرد و بیکینگ پودر را کم کم به آن اضافه کرده و تا یکدست شدن کامل هم بزنید.
  3. مواد تهیه شده را داخل قالب پخت و یا دستگاه وافل ساز پخش کرده و سپس آن را به مدت ۲ دقیقه تحت حرارت ملایم قرار دهید و پس از طلایی شدن وافل آن را از روی حرارت بردارید.
  4. وافل را از داخل قالب خارج کرده و آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. روی وافل را با عسل، خامه، مربا، توت فرنگی، بستنی و یا شکلات صبحانه تزئین کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian