وافل عسلی
عسل شَکِلّی

وافل عسلی نوعی نان ترد و طعم دار می باشد که بطور معمول در کنار سایر خوراکی ها خصوصا میوه ها سرو می شود. وافل پنجره ای ترد و شیرین همراه با تکه های موز و توت فرنگی یکی از پرطرفدار ترین خوراکی ها به هنگام صبحانه و یا عصرانه می باشد. برای تهیه وافل عسلی، عسل خوش طعم و پر خاصیت شَکِلّی رو پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۲ قاشق غذا خوری |
آرد |
۱ لیوان |
|
بیکینگ پودر |
۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ |
۱ عدد |
شیر |
۱/۲ لیوان |
روغن |
۱/۳ لیوان |
وانیل |
۱ قاشق چای خوری |

۰۰:۰۵:۰۰

۲ نفر

طرز تهیه وافل عسلی
- ابتدا عسل، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر بخوبی مخلوط کرده و پس از آن شیر و روغن را به آن اضافه کنید.
- پس از آن که مخلوط را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید آرد و بیکینگ پودر را کم کم به آن اضافه کرده و تا یکدست شدن کامل هم بزنید.
- مواد تهیه شده را داخل قالب پخت و یا دستگاه وافل ساز پخش کرده و سپس آن را به مدت ۲ دقیقه تحت حرارت ملایم قرار دهید و پس از طلایی شدن وافل آن را از روی حرارت بردارید.
- وافل را از داخل قالب خارج کرده و آن را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. روی وافل را با عسل، خامه، مربا، توت فرنگی، بستنی و یا شکلات صبحانه تزئین کنید.