شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
گَلِت پیتزایی
گَلِت پیتزایی
16 تیر 1400
وافل عسلی | Honey Waffle
وافل عسلی
2 تیر 1400
رول زعفرانی | saffron roll
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

رول زعفرانی


خامه و کره پاستوریزه شَکِلّی

رول زعفرانی | saffron roll

رول زعفرانی یکی از خوش خوراک ترین شیرینی های مجلسی می باشد و حضور زعفران خوش عطر و بو در کنار رایحه ی کره پاستوریزه و خامه تازه این خوراکی جذاب را به یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها، خصوصا در دور همی های گرم و صمیمی تبدیل کرده است. با ما همراه باشید تا شما را مرحله به مرحله با طرز تهیه این شیرینی لذیذ آشنا کنیم.

رول زعفرانی | saffron roll

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره شَکِلّی

۸۰ گرم

خامه صبحانه شَکِلّی

۱۲۰ میلی لیتر

شیر گرم

۲۴۰ میلی لیتر

مخمر فعال خشک

۸ گرم

آرد نول

۶۰ گرم

تخم مرغ

۲ عدد

شکر سفید

۵۰ گرم

نمک

نوک قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای ( مواد میانی )

۱۳۰ گرم

کره ذوب شده ( مواد میانی )

۱۶۰ گرم

هل آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده

۵۰ گرم

خلال بادام

۵۰ گرم

زعفران ترکیب شده با آب

به مقدار لازم

رول زعفرانی | saffron roll

۰۲:۰۰:۰۰

رول زعفرانی | saffron roll

۸ نفر

رول زعفرانی | saffron roll

طرز تهیه رول زعفرانی


  1. ابتدا پودر مخمر را با شکر سفید و شیر گرم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر تهیه شده عمل بیاید.
  2. در این مدت تخم مرغ ها را همراه با کره ی آب شده، خامه ی صبحانه و زعفران ترکیب شده با آب مخلوط کنید.
  3. نکته:در صورت تمایل، به زعفران ۱ - ۲ قطره گلاب اضافه کنید.

  4. سپس نمک و آرد را همراه با خمیر بعمل آمده به این مخلوط اضافه کرده و همراه با همزن برقی آنقدر مخلوط را بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
  5. نکته:بهتر است تا آرد را در چند نوبت اضافه کنید تا بخوبی به خرد خمیر برود.

    نکته: در صورتی که از همزن استفاده نمی کنید، خمیر و آرد را در چند نوبت، ۱۰ - ۱۲ دقیقه با دست ورز دهید تا کاملا ترکیب شوند و خمیر به دستتان نچسبد.

  6. در این مرحله ۱ - ۱.۳۰ ساعت مخلوط را به حال خود بگذارید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.
  7. حال خمیر تهیه شده را با وردنه به قطر ۰.۵ سانتی متر ورز دهید.
  8. کره ی نرم شده را با شکر قهوه ای و پودر هل مخلوط کرده و همراه با پالت بر روی خمیر پخش کنید.
  9. گردوی پودر شده را همراه با بادام خلال شده بر روی سطح خمیر پخش کنید.
  10. خمیر را به قسمت های طولی با عرض ۵ سانتی متر برش زده و هر قسمت را رول کنید.
  11. کاغذ روغنی را در کف قالب کمربندی گذاشته و رول ها را با فاصله از یکدیگر درون قالب قرار دهید.
  12. در این مرحله روی خمیر را بپوشانید و پس از ۰.۵ ساعت استراحت در دمای محیط، قالب را در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ - ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزند.

- رول های زعفرانی خوشمزه شما آماده است. نوش جان

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian