دسر خامه توت فرنگی
خامه شَکِلّی
دسر خامه توت فرنگی یک دسر خوشمزه با طرز تهیه آسان است که به راحتی و حتی بدون داشتن مهارت در زمینه ی آماده سازی دسرها قابل تهیه می باشد. این دسر هیجان انگیز را با خامه ی شَکِلّی آماده کرده و بعد از یک وعده ی غذایی دلچسب سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۲۴۰ میلی لیتر |
توت فرنگی |
۴۰۰ گرم |
|
بیسکویت |
۱۳۰ گرم |
پودر قند |
۳ قاشق غذاخوری |
عصاره ی وانیل |
۱/۲ قاشق چایی خوری |
طرز تهیه دسر خامه توت فرنگی
- ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد کنید.
- توت فرنگی ها را به مکعب های کوچک خرد کنید.
- سپس خامه را با پودر قند و عصاره وانیل فرم دهید و آن را درون یک قیف قنادی بریزید.
- یک لایه بیسکویت در کف ظرف ریخته و بعد از آن یک لایه خامه ی فرم گرفته و سپس روی آن یک لایه از تکه های توت فرنگی بریزید و به همین ترتیب لایه بندی ها را ادامه دهید تا ظرف پر شود.
- اخرین لایه را با توت فرنگی و خامه ی فرم گرفته تزیین کنید.
نکته: برای مشاهده ی نحوه ی فرم دهی خامه مایع ( اصطلاحا خامه ی صبحانه ) بر روی لینک کلیک کنید.