شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
پنه با سس آلفردو | Penne with Alfredo sauce
پنه با سس آلفردو
18 بهمن 1399
سبزی پلو | sabzi polo
سبزی پلو
14 بهمن 1399
سوپ پیاز | onion soup
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

سوپ پیاز

با نان تست


پنیر چدار و کره شَکِلّی

سوپ پیاز که یکی از جذاب‌ترین سوپ‌های فرانسوی است، طرز تهیه نسبتا ساده‌ای دارد و شما می‌توانید به سادگی آن را در خانه خود آماده و نوش جان کنید. شما می‌توانید به کمک محصولات شَکِلّی، طعم ویژه ای به سوپ پیاز خود ببخشید و از آن لذت ببرید.

سوپ | soup

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

نان تست

دو عدد

پیاز قرمز

دو عدد

پنیر چدار

چهار قاشق سوپ خوری

عصاره گوشت

سه پیمانه

پودر گریوی

یک قاشق سوپ خوری

کره شَکِلّی

30 گرم

نمک و فلفل سیاه

به میزان مورد نیاز

۱:۳۰:۰۰

۲ نفر

سوپ | soup

نحوه پخت سوپ پیاز


سوپ پیاز یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. اما این سوپ براساس طعم پیازهای شما شکل می‌گیرد. بنابراین:

  1. ابتدا پیازهای خلالی خود را با کره شَکِلّی تفت دهید تا عطر و طعم فوق‌العاده پیدا کند.
  2. سپس عصاره گوشت، پودر گریوی، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را بخوبی تفت دهید.
  3. آب را به سوپ خود اضافه کنید و ۶۰ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. سوپ شما در انتها باید حدودا دو پیمانه آب داشته باشد.
  4. حال باید روی آن را با یک یا دو تکه نان بزرگ بپوشانید و روی نان، پنیر چدار را رنده کنید تا سطح آن را بپوشاند.
  5. سپس تنها کافیست که آن را ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سوپ با طعم فوق ‌العاده داشته باشید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian