سوپ پیاز
با نان تست
پنیر چدار و کره شَکِلّی

سوپ پیاز که یکی از جذابترین سوپهای فرانسوی است، طرز تهیه نسبتا سادهای دارد و شما میتوانید به سادگی آن را در خانه خود آماده و نوش جان کنید. شما میتوانید به کمک محصولات شَکِلّی، طعم ویژه ای به سوپ پیاز خود ببخشید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
نان تست |
دو عدد |
پیاز قرمز |
دو عدد |
پنیر چدار |
چهار قاشق سوپ خوری |
عصاره گوشت |
سه پیمانه |
پودر گریوی |
یک قاشق سوپ خوری |
30 گرم |
|
نمک و فلفل سیاه |
به میزان مورد نیاز |

۱:۳۰:۰۰

۲ نفر

نحوه پخت سوپ پیاز
سوپ پیاز یکی از خوشمزهترین سوپهایی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. اما این سوپ براساس طعم پیازهای شما شکل میگیرد. بنابراین:
- ابتدا پیازهای خلالی خود را با کره شَکِلّی تفت دهید تا عطر و طعم فوقالعاده پیدا کند.
- سپس عصاره گوشت، پودر گریوی، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را بخوبی تفت دهید.
- آب را به سوپ خود اضافه کنید و ۶۰ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. سوپ شما در انتها باید حدودا دو پیمانه آب داشته باشد.
- حال باید روی آن را با یک یا دو تکه نان بزرگ بپوشانید و روی نان، پنیر چدار را رنده کنید تا سطح آن را بپوشاند.
- سپس تنها کافیست که آن را ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سوپ با طعم فوق العاده داشته باشید.