شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
ماکارونی با سس بلونز| pasta-with-bolognese-sauce
ماکارونی با سس بلونز
20 بهمن 1399
سوپ پیاز | onion soup
سوپ پیاز
18 بهمن 1399
پنه با سس آلفردو | Penne with Alfredo sauce
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

پنه

با سس آلفردو


پنیر چدار شَکِلّی

پنه با سس آلفردو یکی از محبوب ‌ترین غذاهای ایتالیا است که به دلیل طعم فوق‌العاده‌اش شهرت جهانی پیدا کرده است. در این صفحه می‌توانید با روش تهیه آن آشنا شوید و لذیذترین پاستا پنه آلفردو را در خانه خود تهیه کنید.

پنه با سس آلفردو | Penne with Alfredo sauce

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

پاستا پنه

500 گرم

قرص عصاره مرغ

یک عدد

پنیر چدار

100 گرم

خامه شَکِلّی

50 گرم

پیاز کوچک

یک عدد

فیله مرغ

2 عدد

پنیر خامه‌ای

70 گرم

قارچ

10 عدد

۰۱:۰۰:۰۰

۴ نفر

پاستا | pasta

نحوه پخت پنه با سس آلفردو


  1. ابتدا قابلمه آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  2. یک قاشق سوپ‌خوری روغن و یک قاشق سوپ‌خوری نمک در آب بریزید.
  3. پاستا پنه را در آب بریزید و 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
  4. سپس پاستا را را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و روی آن روغن مایع بریزید.
  5. پاستای آبکش شده را بلافاصله به سس آلفردو بیفزایید و روی حرارت تفت مختصری دهید.
  6. ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر چدار خرد شده را به آن اضافه کنید و سرو کنید.

نحوه تهیه سس آلفردو


  1. تابه را روی حرارت قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده را با کره شَکِلّی تفت دهید تا طلایی شود.
  2. سپس سیر له شده و فیله‌های مرغ نواری خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا فیله‌های مرغ به مدت 15دقیقه روی حرارت پخته و مواد سرخ شوند.
  3. در پایان قارچ‌های تکه شده، عصاره مرغ، خامه و پنیرخامه‌ای را نیز به آن بیفزایید و 10 دقیقه زمان دهید تا مواد بپزد

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian