پنه
با سس آلفردو
پنیر چدار شَکِلّی
پنه با سس آلفردو یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیا است که به دلیل طعم فوقالعادهاش شهرت جهانی پیدا کرده است. در این صفحه میتوانید با روش تهیه آن آشنا شوید و لذیذترین پاستا پنه آلفردو را در خانه خود تهیه کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
پاستا پنه |
500 گرم |
قرص عصاره مرغ |
یک عدد |
پنیر چدار |
100 گرم |
50 گرم |
|
پیاز کوچک |
یک عدد |
فیله مرغ |
2 عدد |
پنیر خامهای |
70 گرم |
قارچ |
10 عدد |
نحوه پخت پنه با سس آلفردو
- ابتدا قابلمه آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نمک در آب بریزید.
- پاستا پنه را در آب بریزید و 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
- سپس پاستا را را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و روی آن روغن مایع بریزید.
- پاستای آبکش شده را بلافاصله به سس آلفردو بیفزایید و روی حرارت تفت مختصری دهید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر چدار خرد شده را به آن اضافه کنید و سرو کنید.
نحوه تهیه سس آلفردو
- تابه را روی حرارت قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده را با کره شَکِلّی تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس سیر له شده و فیلههای مرغ نواری خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا فیلههای مرغ به مدت 15دقیقه روی حرارت پخته و مواد سرخ شوند.
- در پایان قارچهای تکه شده، عصاره مرغ، خامه و پنیرخامهای را نیز به آن بیفزایید و 10 دقیقه زمان دهید تا مواد بپزد