دسر سابونه (ساگو) کاراملی
عسل و خامه شَکِلّی

به نشاسته بدست آمده از مغز میوه در ساقه درخت نخل، ساگو می گویند. این نشاسته مانند بسیاری از نشاسته های دیگر بصورت دانه دانه تولید می شود و شما می توانید آن را از مغازههای عطاری تهیه نمایید. تهیه حلوا و یا دسر ساگو اکثرا در هرمزگان و شهرستانهای استان بوشهر ( کنگان, جم و عسلویه ) رواج دارد، که همراه با قهوه عربی سرو میشود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر سابونه (ساگو) کاراملی آشنا کنیم.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
۱ بسته ۱۰۰ گرمی |
||
سابونه یا ساگو |
۱ پیمانه |
شیر |
۱/۵ لیتر |
پودر کرم کارامل |
۱ بسته |
شکر |
در صورت تمایل |

۱:۳۰:۰۰

۴ نفر

طرز تهیه دسر کاراملی ساگو
- ابتدا سابونه و یا ساگوی ی تهیه شده را برای ۳ - ۲ ساعت در آب خیس کنید.
- سپس قابلمه ای را بر روی حرارت ملایم قرار داده، ۱ لیتر شیر را درون قابلمه بریزید تا بجوشد.
- حال پودر کارامل و مقداری ترکیب شیر ( کمتر از نصف یک پاکت ) با عسل را به آن اضافه کنید. نکته: غلظت ترکیب باید از بستنی بیشتر باشد، بنابراین در صورتیکه بافت دسر کمی شل بود، اجازه دهید تا دسر کمی خودش را بگیرد. همچنین در صورتیکه بافت آن بیش از حد سفت و متراکم شده بود، مقداری شیر به ترکیب بیفزایید و آن را بخوبی مخلوط کنید.
- در نهایت خامه را به مواد افزوده و کاملا مخلوط کنید. نکته: می توانید روی دسر را با پودر شکلات و یا مغز های پسته و بادام تزئین کنید.