شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ
13 مرداد 1400
اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ | Spinach and chicken slider
اسلایدر اسفناج و ژامبون
29 تیر 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دسر سابونه (ساگو) کاراملی


عسل و خامه شَکِلّی

دسر کاراملی ساگو | Sagu Caramel Dessert

به نشاسته بدست آمده از مغز میوه در ساقه درخت نخل، ساگو می گویند. این نشاسته مانند بسیاری از نشاسته های دیگر بصورت دانه دانه تولید می شود و شما می توانید آن را از مغازه‌های عطاری تهیه نمایید. تهیه حلوا و یا دسر ساگو اکثرا در هرمزگان و شهرستان‌های استان بوشهر ( کنگان, جم و عسلویه ) رواج دارد، که همراه با قهوه عربی سرو می‌شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه دسر سابونه (ساگو) کاراملی آشنا کنیم.

دسر کاراملی ساگو | Sagu Caramel Dessert

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

عسل شَکِلّی

به مقدار لازم

خامه شَکِلّی

۱ بسته ۱۰۰ گرمی

سابونه یا ساگو

۱ پیمانه

شیر

۱/۵ لیتر

پودر کرم کارامل

۱ بسته

شکر

در صورت تمایل

دسر کاراملی ساگو | Sagu Caramel Dessert

۱:۳۰:۰۰

دسر کاراملی ساگو | Sagu Caramel Dessert

۴ نفر

 دسر کاراملی ساگو | Sagu Caramel Dessert

طرز تهیه دسر کاراملی ساگو


  1. ابتدا سابونه و یا ساگوی ی تهیه شده را برای ۳ - ۲ ساعت در آب خیس کنید.
  2. سپس قابلمه ای را بر روی حرارت ملایم قرار داده، ۱ لیتر شیر را درون قابلمه بریزید تا بجوشد.
  3. حال پودر کارامل و مقدار‌ی ترکیب شیر ( کمتر از نصف یک پاکت ) با عسل را به آن اضافه کنید.
  4. نکته: غلظت ترکیب باید از بستنی بیشتر باشد، بنابراین در صورتیکه بافت دسر کمی شل بود، اجازه دهید تا دسر کمی خودش را بگیرد. همچنین در صورتیکه بافت آن بیش از حد سفت و متراکم شده بود، مقداری شیر به ترکیب بیفزایید و آن را بخوبی مخلوط کنید.
  5. در نهایت خامه را به مواد افزوده و کاملا مخلوط کنید.
  6. نکته: می توانید روی دسر را با پودر شکلات و یا مغز های پسته و بادام تزئین کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian