شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
خوراک میگو | shrimp dish
خوراک میگو
20 مرداد 1400
دسر کاراملی ساگو
6 مرداد 1400
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ


روغن حیوانی شَکِلّی

Potato and chicken fried balls | توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ

توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ یک غذا یا پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه است. توپک ها را می توانید مخلوط با پنیر های پیتزایی تهیه کنید، اما اگر به دنبال یک رسپی سالم تر خصوصا برای قبل و بعد از باشگاه و یا بعنوان یک میان وعده ی سالم و خوشمزه برای کودکان هستید می توانید از رسپی امروز ما همراه با روغن حیوانی مقوی و خوش طعم شَکِلّی استفاده کنید.

Potato and chicken fried balls | توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

روغن حیوانی شَکِلّی

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به مقدار لازم

سینه مرغ پخته شده

۳۰۰ - ۴۰۰ گرم

پیاز

۲ عدد متوسط

سیر رنده شده

۲ حبه

پنیر خامه ای

۲ قاشق غذاخوری

جعفری ریز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری

پاپریکا

۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ

۲ عدد

آرد سوخاری

۱ پیمانه

روغن سرخ کردنی

به مقدار لازم

زمان پخت | Food preparation time

۰۱:۰۰:۰۰

تعداد  | number of people

۳ نفر

Potato and chicken fried balls | توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ

نحوه پخت توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ


  1. ابتدا پیاز ها را در روغن حیوانی ( روغن کره ) شکلی تفت دهید و پس از اینکه پیاز ها نرم شدند، سیر و مرغ های پخته شده را همراه با نمک، فلفل و پاپریکا به آن اضافه کنید.
  2. سپس پنیر خامه ای و جعفری خرد شده را کاملا با مرغ مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. در این مرحله دست هایتان را چرب کرده و مخلوط را به شکل توپک فرم دهید.
  4. توپک ها را در زرده ی تخم مرغ هم زده و پس از آن بخوبی در پودر سوخاری بغلطانید تا سطح آن بخوبی با آرد سوخاری پوشانده شود.
  5. در نهایت توپک ها را در روغن سرخ کردنی سرخ کرده و آن را همرا با سس مورد علاقه تان سرو کنید.

- توپک شما آماده است. نوش جان

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian