توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ
روغن حیوانی شَکِلّی

توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ یک غذا یا پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه است. توپک ها را می توانید مخلوط با پنیر های پیتزایی تهیه کنید، اما اگر به دنبال یک رسپی سالم تر خصوصا برای قبل و بعد از باشگاه و یا بعنوان یک میان وعده ی سالم و خوشمزه برای کودکان هستید می توانید از رسپی امروز ما همراه با روغن حیوانی مقوی و خوش طعم شَکِلّی استفاده کنید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
|
سینه مرغ پخته شده |
۳۰۰ - ۴۰۰ گرم |
پیاز |
۲ عدد متوسط |
سیر رنده شده |
۲ حبه |
پنیر خامه ای |
۲ قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا |
۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
۲ عدد |
آرد سوخاری |
۱ پیمانه |
روغن سرخ کردنی |
به مقدار لازم |

۰۱:۰۰:۰۰

۳ نفر

نحوه پخت توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ
- ابتدا پیاز ها را در روغن حیوانی ( روغن کره ) شکلی تفت دهید و پس از اینکه پیاز ها نرم شدند، سیر و مرغ های پخته شده را همراه با نمک، فلفل و پاپریکا به آن اضافه کنید.
- سپس پنیر خامه ای و جعفری خرد شده را کاملا با مرغ مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله دست هایتان را چرب کرده و مخلوط را به شکل توپک فرم دهید.
- توپک ها را در زرده ی تخم مرغ هم زده و پس از آن بخوبی در پودر سوخاری بغلطانید تا سطح آن بخوبی با آرد سوخاری پوشانده شود.
- در نهایت توپک ها را در روغن سرخ کردنی سرخ کرده و آن را همرا با سس مورد علاقه تان سرو کنید.
- توپک شما آماده است. نوش جان