اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ
کره سنتی و خامه شَکِلّی

اسلایدر اسفناج و ژامبون یک غذای لذیذ، تهیه شده با نان های گرد و یا نان برگر است، که زمان آماده سازی کوتاهی دارد. وجود ماده پر خاصیت اسفناج یکی از دلایل مغذی بودن این وعده ی غذایی خوشمزه می باشد. با استفاده از خامه و کره سنتی شَکِلّی، یک اسلایدر بی نظیر را نوش جان کنید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
۱ بسته ۳۰ گرمی |
||
قارچ |
۲۰۰ گرم |
ژامبون مرغ خرد شده |
۶ ورق |
اسفناج خرد و پخته شده |
۴۰۰ گرم |
سیر |
۱ حبه |
پیاز داغ |
۲ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل |
۱/۲ قاشق چایخوری |
جوز هندی |
۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
سس خردل |
۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان |
۱ پیمانه |
نان گرد هلندی |
۱ بسته ۶ تایی |
پنیر موزارلا |
۲ عدد |

۰۰:۴۰:۰۰

۲ نفر

نحوه ی پخت اسلایدر اسفناج و ژامبون
- ابتدا به میزان مورد نیاز کره را در تابه ای با حرارت ملایم آب کنید.
- قارچ ها را بخوبی در کره تفت دهید، سپس ژامبون مرغ را نیز به آن اضافه کنید.
- در مرحله ی بعد اسفناج پخته شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن با قارچ و ژامبون، سایر چاشنی ها را که شامل سیر، پیاز داغ، پودر زنجبیل، جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کرده و مجددا ترکیب را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید.
- در این مرحله سس خردل را با ترکیب مخلوط کنید و بعد از آن خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و تفت دهید.
- حال ۱ عدد نان هلندی ۶ تکه را از عرض برش دهید و روی لایه ی زیری را با برش های پنیر موزارلا بپوشانید.
- مواد تهیه شده را بر روش برش های پنیر پخش کنید و مجددا روی مواد را با برش های پنیر بپوشانید.
- لایه ی رویی نان را بر روی آن قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.
- در مرحله ی آخر، اسلایدر ژامبون و اسفناج را به قسمت های کوچکتر برش داده و نوش جان کنید.