شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
دسر کاراملی ساگو
6 مرداد 1400
مرصع پلو | morasah pilaf
مرصع پلو
23 تیر 1400
اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ | Spinach and chicken slider
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ


کره سنتی و خامه شَکِلّی

 اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ | Spinach and chicken slider

اسلایدر اسفناج و ژامبون یک غذای لذیذ، تهیه شده با نان های گرد و یا نان برگر است، که زمان آماده سازی کوتاهی دارد. وجود ماده پر خاصیت اسفناج یکی از دلایل مغذی بودن این وعده ی غذایی خوشمزه می باشد. با استفاده از خامه و کره سنتی شَکِلّی، یک اسلایدر بی نظیر را نوش جان کنید.

 اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ |  Spinach and chicken slider

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سنتی شَکِلّی

به مقدار لازم

خامه شَکِلّی

۱ بسته ۳۰ گرمی

قارچ

۲۰۰ گرم

ژامبون مرغ خرد شده

۶ ورق

اسفناج خرد و پخته شده

۴۰۰ گرم

سیر

۱ حبه

پیاز داغ

۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل

۱/۲ قاشق چایخوری

جوز هندی

۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

سس خردل

۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان

۱ پیمانه

نان گرد هلندی

۱ بسته ۶ تایی

پنیر موزارلا

۲ عدد

اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ |  Spinach and chicken slider

۰۰:۴۰:۰۰

اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ |  Spinach and chicken slider

۲ نفر

 اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ |  Spinach and chicken slider

نحوه ی پخت اسلایدر اسفناج و ژامبون


  1. ابتدا به میزان مورد نیاز کره را در تابه ای با حرارت ملایم آب کنید.
  2. قارچ ها را بخوبی در کره تفت دهید، سپس ژامبون مرغ را نیز به آن اضافه کنید.
  3. در مرحله ی بعد اسفناج پخته شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن با قارچ و ژامبون، سایر چاشنی ها را که شامل سیر، پیاز داغ، پودر زنجبیل، جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کرده و مجددا ترکیب را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و تفت دهید.
  4. در این مرحله سس خردل را با ترکیب مخلوط کنید و بعد از آن خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و تفت دهید.
  5. حال ۱ عدد نان هلندی ۶ تکه را از عرض برش دهید و روی لایه ی زیری را با برش های پنیر موزارلا بپوشانید.
  6. مواد تهیه شده را بر روش برش های پنیر پخش کنید و مجددا روی مواد را با برش های پنیر بپوشانید.
  7. لایه ی رویی نان را بر روی آن قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.
  8. در مرحله ی آخر، اسلایدر ژامبون و اسفناج را به قسمت های کوچکتر برش داده و نوش جان کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian