شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه پخت قیمه نثار قزوینی اصل با کره نمک

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • طرز تهیه پخت قیمه نثار قزوینی اصل با کره نمک
6 باور نادرست در مورد عسل
6 باور نادرست در مورد عسل
21 دی 1400
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می گردد؟!
آیا مصرف روغن کره موجب کاهش وزن می‌گردد!؟
6 بهمن 1400
29 دی 1400
فوت و فن های پخت قیمه نثار با کره نمکی شَکِلّی

مشاهده ی رسپی کامل قیمه نثار

قیمه نثار یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار قزوینی می باشد. این پلو خورشت خوشمزه به دلیل در برداشتن گوشت و مغز های خوراکی سرشار از خاصیت بوده و به دلیل ادویه و مواد اولیه ویژه ای که در تهیه آن مورد استفاده قرار می گیرد عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی دارد.  پخت این غذا همراه با گوشت مرغ نیز طرفداران خود را دارد، اما قزوینی ها بطور سنتی و اصیل از گوشت گوسفندی در تهیه این غذا استفاده می کنند.

یکی از فوت و فن های خوشمزه برای پخت پلو خورشت قیمه نثار افزودن طعم کره ای به برنج یا به هنگام تفت دادن ادویجات می باشد. با ما همراه باشید تا نکات مهم در پخت قیمه نثار همراه با کره نمکی شَکِلّی را با شما در میان بگذاریم.

نکات کلیدی برای تهیه قیمه نثار خوشمزه و مجلسی

همانطور که گفته شد قیمه نثار با دو ترکیب اصلی گوشت و برنج تهیه می شود، بنابراین طبخ کامل گوشت و طعم دار کردن آن تاثیر بسزایی در خوش طعم شدن قیمه نثار دارد. گوشت ها را بخوبی با پیاز داغ فراوان و مقداری پودر سیر تفت دهید تا کاملا طعم دار شوند، سپس رب را نیز اضافه کنید و گوشت ها را کمی بیشتر با رب ها تفت دهید.

از جمله ادویه هایی که باعث خوش طعم شدن گوشت تهیه شده ( گوسفندی یا گوساله ) می گردند عبارت است از:

  1. پودر گل سرخ: ۴ قاشق غذاخوری
  2. پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  3. پودر زنجبیل: 1/2 قاشق غذاخوری
  4. هل سبز: ۲ عدد
  5. جوز هندی: نصف یک عدد

  • دقت داشته باشید تا به هنگام طبخ گوشت از حرارت ملایم استفاده کنید تا گوشت در مرحله ی آخر آبدار و ترد باقی بماند، همچنین توجه داشته باشید تا قطعات گوشت را کوچک در نظر بگیرید تا مواد بیشتر به خرد گوشت برود و پخت آن آسان تر باشد.
  • اگر می خواهید قیمه نثار را به روش قزوینی اصیل تهیه کنید، حتما از خلال پوست پرتقال استفاده کنید. برای اینکه تلخی خلال پرتقال را بگیرید، بگذارید تا در آب داغ چند جوش بخورد و سپس آن را آبکش کنید.
  • برای طعم دار شدن خلال بادام و پسته مورد استفاده، آن ها را از شب قبل در گلاب خیس کنید.
  • برای ایجاد یک طعم خوشمزه و کره ای، زرشک، پوست پرتغال و خلال پسته و بادام را همراه با کره نمکی شَکِلّی تفت داده و طعم دار کنید.
  • افزودن زعفران دم کرده به ترکیب کره ای زرشک و خلال ها رایحه ی ویژه ای به غذا می بخشد و به طور کلی در نتیجه نهایی تاثیر فوالعاده خوشمزه ای دارد.
  • یکی از فوت و فن هایی تهیه قیمه نثار پخش کردن خورشت در لابه لای برنج پس از آبکش کردن می باشد، بنابراین عطر و طعم برنج با خورشت ترکیب می شود.
  • در صورتیکه قیمه نثار را جدا از پلوی آن تهیه کردید، به هنگام سرو نهایی بر روی برنج مقداری کره نمکی آب کنید.

مشاهده ی رسپی کامل قیمه نثار

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره نمکی شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian