قسمت هفتم
مشاهده ی رسپی کامل میگو پلو بوشهری
میگو پلو، یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده ی اولیه برای تهیه این غذا میگو می باشد اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به یک وعده غذایی با عطر و طعمی به یادماندنی شود، فوت و فن هایی در کار است که در ادامه با شما در میان خواهیم گذاشت.
غذاهای دریایی عمدتا مراحل طبخ بیشتری نسبت به سایر غذاها دارند چراکه استفاده از ادویجات و چاشنی های گوناگون عامل اصلی طعم دهی و رفع بوی نامطلوب اولیه در آنها می باشد. اگر تصیم دارید تا میگو پلو را کاملا به سبک جنوبی تهیه کنید، باید بگوییم که یک وعده ی بسیار تند و پرادویه در انتظار شماست که البته از خوردن آن سیر نمی شوید. با ما همراه باشید تا در ادامه فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
نکات کلیدی برای تهیه میگو پلو بوشهری خوشمزه
- تهیه میگو تازه اولین و مهمترین توصیه برای تهیه میگو پلوی لذیذ می باشد. میگو تازه باید فاقد هر نوع بوی شدید و زننده باشد. توجه داشته باشید که در صورتی که میگو بوی کلر بدهد به این معنی است میگو تازه نبوده و برای نگهداری طولانی مدت به آن کلر زدند. در بهترین حالت باید بوی نمک و جلبک دریایی از آن ساطع گردد.گوشت میگو تازه با قوام بوده و فاقد حالت لزج بر روی سطح پوست می باشد و همچنین پوست سطحی میگو محکم به گوشت چسبیده است.
- در پاک سازی و شستشوی میگو ها دقت کنید تا تمامی زوائد و اضافات آن را جدا کنید و آن را حسابی شستشو دهید.
- بهترین روش برای طعم دار کردن میگو ترکیب آن با سیر و پیاز و زعفران دم کرده می باشد. میگو ها چند دقیقه همراه با مواد ماساژ داده و سپس درب ظرف را بگذارید و برای سه ساعت میگو ها را در یخچال استراحت دهید.
- مناسب ترین چاشنی هایی که برای تفت دادن میگو می توانید استفاده کنید، کره سیر و سبزیجات شَکِلّی، رب گوجه فرنگی ، تخم گشنیز، ادویه کاری، گرد لیمو، تمر هندی و نمک و فلفل سیاه می باشد. تاثیر پیاز داغ فراوان را نیز دست کم نگیرید.
- توجه داشته باشید تا برای جلوگیری از سفت و لاستیکی شدن میگو ها زمان تفت دادن بیش تر از 7 – 8 دقیقه طول نکشد.
- برنج را از چند ساعت قبل همراه با نمک خیس کنید. برای طعم دار کردن پلو بهتر است آن را ابتدا آبکش کرده و لایه لایه همرا با مواد میگو بپزید.
- اگر قصد دارید میگو پلویتان کمی مجلسی تر به نظر برسد از پیاز داغ فراوان، هویج سرخ کرده و خلال بادام یا پسته در لابه لای پلو استفاده کنید.
میگو پلو دستور پخت اولیه یکسانی دارد اما با توجه به اینکه این غذا در کدام شهر تهیه می شود، ادویجات آن می تواند متفاوت باشد.
مشاهده ی رسپی کامل میگو پلو بوشهری
برای مشاهده ی فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.
1 Comment
با سلام
دستتون درد نکنه خیلی خوب و کاربردی بود ,ولی خدایش به بودجه ما نمیخوره .
ولی بازم ممنون از رسپی باحالتون