شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

کاهش وزن در ماه رمضان

  • صفحه نخست
  • مجله
  • مجله سلامت
  • کاهش وزن در ماه رمضان
مصرف عسل در ماه رمضان
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401
تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
3 راه تشخیص روغن کره حیوانی اصل از تقلبی
21 اردیبهشت 1401
7 اردیبهشت 1401
کاهش وزن در ماه رمضان

همه ی ما تاکنون شایعات زیادی در خصوص نوسانات وزن بدن در طول ماه رمضان شنیده ایم. برخی معتقدند که روزه گرفتن سبب کاهش وزن می گردد و برخی دیگر به دنبال افزایش وزن همراه با روزه گرفتن می باشند. گاهی افراد در طول ماه رمضان به هدف خود نزدیک می شوند اما با به پایان رسیدن ماه رمضان مجددا به نقطه شروع با می گردند.

در این بخش سعی داریم تا اطلاعاتی را در خصوص دلایل اصلی چاقی، افزایش وزن و همچنین راهکار هایی مناسب برای کاهش وزن بدن در ماه رمضان، به شما ارائه دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

کاهش مصرف قند در ماه رمضان

مصرف بالای قند یکی از اصلی ترین دلایل افزایش وزن و در نهایت بروز سایر مشکلات سلامتی بویژه دیابت می باشد. هنگامی که مواد قندی مصرف کنید، بدن انسولین ترشح می کند. هورمون انسولین باعث ذخیره شدن چربی در بدن می گردد، لذا هرچه بیشتر مواد قندی مصرف کنید، حجم انسولین به مقدار بیشتری افزایش یافته و در نهایت چربی بیشتری در بدن ذخیره می گردد.

اگر به دنبال کاهش وزن در ماه رمضان هستید، باید تغییراتی را در رژیم غذایی خود به هنگام افطار، اعمال کنید. مصرف مواد قندی یا کربوهیدراتی را کم کنید و در عوض مواد غذایی فیبر دار را جایگزین کنید.

مصرف چربی های سالم

به یاد داشته باشید که مصرف چربی های سالم علت بروز چاقی در بدن نمی باشد، بلکه مصرف قندها عامل اصلی افزایش وزن هستند. در ماه رمضان از مصرف چربی های سالم غافل نشوید. چربی در بدن به آرامی می‌سوزد و در طولانی مدت باعث کاهش احساس گرسنگی در طول روز می گردد. بهتر است غذاهای بسیار شور یا بسیار شیرین را با غذاهای چرب و سالم جایگزین کنید. مصرف مناسب کره در هنگام سحر و افطار می تواند انتخاب مناسبی برای تامین چربی حیوانی مورد نیاز بدن باشد. همچنین مصرف دانه های چرب آجیلی یا چربی های گیاهی نظیر روغن نارگیل بسیار موثر می باشد.

کاهش وزن با مصرف مواد پروبیوتیک

باکتری های مفید موجود در معده کمک می‌کنند تا غذا را هضم کنید و در مقابل بدن را در برابر باکتری های مضرر محافظت می‌کنند. جالب است بدانید که تحقیقات انجام شده بر روی موش‌هایی با باکتری‌های نامتعادل روده نشان داده است که زمانیکه این موش ها غذای یک موش با باکتری‌های معده سالم را مصرف می کنند، باز هم دچار اضافه وزن می شوند. از طرفی دیگر، زمانیکه باکتری‌های روده‌ی موش‌های سالم را در بدن این موش ها قرار دادند، متوجه کاهش وزن موش ها بدون تغییر در رژیم غذایی شدند. پژوهش‌ها هنوز در این مورد ادامه دارد.

کاهش وزن با نوشیدن آب

نوشیدن آب به مقدار کافی می تواند نقش موثری در کاهش وزن داشته باشد. به هنگام سحری و افطار به مقدار کافی آب بنوشید تا از طرفی روزه گرفتن تسهیل گردد و از طرف دیگر میزان کنترل بر روی وزن خود را افزایش دهید.

کاهش وزن با کنترل استرس

تحقیقات نشان داده است که وقتی بدن دچار استرس می شود، هوس غذاهای بسیار شیرین، نمکی و پرچرب می‌کنیم. در صورتیکه هر بار با افزایش استرس در بدن به سراغ چنین غذاهایی برویم، این وضعیت رفته رفته به حالتی اعتیاد آور تبدیل می شود. با توجه به اینکه در ماه رمضان برای مدت زمان زیادی غذا نمی‌خورید، احتمال دارد بدنتان دچار استرس شود و برای افطار به سراغ غذاهای شیرین، شور و یا پرچرب بروید. اگر به هنگام افطار انتخاب هایی مناسب تر داشته باشیم، شانس بیشتری برای کاهش وزن خواهیم داشت.

! توجه داشته باشید، چنانچه تحت شرایط بدنی خاصی قرار دارید، پیش از پیروی از راهکار های ارائه شده حتما با متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

CRM

مطالب مرتبط

6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)
13 مرداد 1401

طرز تهیه 6 نوشیدنی خنک برای تابستان


ادامه مطلب
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
11 تیر 1401

آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian