شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
میگو پلو بوشهری
17 آذر 1400
پاستا فتوچینی با مرغ
پاستا فتوچینی با مرغ
27 آبان 1400
دسر مالتیزر
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

دسر مالتیزر


خامه ساده و عسل شَکِلّی

دسر مالتیزر

دسر مالتیزر نوعی پیش غذای پرطرفدار بریتانیایی است که اولین بار در سال 1937 میلادی به فروش رسید. شعاری که در آن زمان برای این دسر جذاب در نظر گرفته بودند " روشی سبک تر برای لذت بردن از شکلات" بود. در این قسمت از شیرینی پزی با محصولات شَکِلّی می خواهیم طرز تهیه دسر مالتیزر را به آسان ترین و سریع ترین روش، به شما آموزش دهیم. پیشنهاد ما به شما استفاده از خامه ساده و عسل خوش رایحه ی شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید.

دسر مالتیزر | Malteser dessert

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

خامه ساده شَکِلّی

150 گرم

عسل شَکِلّی

4 قاشق غذا خوری

شیر

2 پیمانه

پودر کاکائو

3 قاشق مرباخوری

بیسکوییت پتی بور خرد شده

250 گرم

کره ذوب شده

1/3 پیمانه

پودر کرم کارامل

50 گرم

پودر خامه نصف پیمانه

پنیر خامه ای

5 عدد

زمان پخت | preparation time

00:30:00

تعداد | number of people

6 نفر

دسر مالتیزر | Malteser dessert

طرز تهیه دسر مالتیزر


  1. ابتدا بيسكويت شكلاتی پتی پور خرد شده، پودر کاکائو، 3- 4 قاشق شیر عسلی(عسل+شیر)، 1/3 پیمانه كره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. سپس نیمی از مواد را درون پیرکس ریخته و آن را تخت کنید.
  3. در این مرحله برای تهیه لایه دوم می توانید تمام ترکیب شیر و عسل، خامه ساده، پودر خامه، پودر کرم کارامل و پنیر را با یکدیگر ترکیب کرده و درون یک مخلوط کن بریزید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و یکدست سازید.
  4. پس از گذشت ۵ - ۱۰ دقیقه پس از به غلظت رسیدن مخلوط، نیمی از آن را بر روی لایه اول ریخته، سپس یک لایه از مواد لایه اول و مجددا باقی دیگر لایه دوم را بریزید.
  5. در مرحله آخر نیز مقداری پودر کاکائو را الک کرده و روی دسر را با آن بپوشانید و سپس برای 3- 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد اصطلاحا خود را بگیرد.
  6. می توانید برای تزئینات سطح دسر از گوی های شکلاتی کوچک با مغز فندوق استفاده کنید.
  7. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian