دسر مالتیزر
خامه ساده و عسل شَکِلّی

دسر مالتیزر نوعی پیش غذای پرطرفدار بریتانیایی است که اولین بار در سال 1937 میلادی به فروش رسید. شعاری که در آن زمان برای این دسر جذاب در نظر گرفته بودند " روشی سبک تر برای لذت بردن از شکلات" بود. در این قسمت از شیرینی پزی با محصولات شَکِلّی می خواهیم طرز تهیه دسر مالتیزر را به آسان ترین و سریع ترین روش، به شما آموزش دهیم. پیشنهاد ما به شما استفاده از خامه ساده و عسل خوش رایحه ی شَکِلّی می باشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
150 گرم |
4 قاشق غذا خوری |
||
شیر |
2 پیمانه |
پودر کاکائو |
3 قاشق مرباخوری |
بیسکوییت پتی بور خرد شده |
250 گرم |
کره ذوب شده |
1/3 پیمانه |
پودر کرم کارامل |
50 گرم |
پودر خامه | نصف پیمانه |
پنیر خامه ای |
5 عدد |

00:30:00

6 نفر

طرز تهیه دسر مالتیزر
- ابتدا بيسكويت شكلاتی پتی پور خرد شده، پودر کاکائو، 3- 4 قاشق شیر عسلی(عسل+شیر)، 1/3 پیمانه كره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
- سپس نیمی از مواد را درون پیرکس ریخته و آن را تخت کنید.
- در این مرحله برای تهیه لایه دوم می توانید تمام ترکیب شیر و عسل، خامه ساده، پودر خامه، پودر کرم کارامل و پنیر را با یکدیگر ترکیب کرده و درون یک مخلوط کن بریزید. مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و یکدست سازید.
- پس از گذشت ۵ - ۱۰ دقیقه پس از به غلظت رسیدن مخلوط، نیمی از آن را بر روی لایه اول ریخته، سپس یک لایه از مواد لایه اول و مجددا باقی دیگر لایه دوم را بریزید.
- در مرحله آخر نیز مقداری پودر کاکائو را الک کرده و روی دسر را با آن بپوشانید و سپس برای 3- 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد اصطلاحا خود را بگیرد.
- می توانید برای تزئینات سطح دسر از گوی های شکلاتی کوچک با مغز فندوق استفاده کنید.
نوش جان