کاسرول مرغ
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
کاسرول یک غذا یا پیش غذای بسیار لذیذ فرانسوی می باشد و شما می توانید بسته به سلیقه ی خود کاسرول را با مرغ یا گوشت تهیه کنید. پیشنهاد می کنیم تا این غذای پنیری لذیذ را حتما امتحان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کاسرول مرغ خوشمزه، طعم دار شده با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
سینه مرغ |
500 گرم |
|
پیاز |
1 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای |
1 عدد |
گوجه فرنگی |
1 عدد |
قارچ |
200 گرم |
آویشن |
1 قاشق چایخوری |
نمک |
1.5 قاشق چایخوری |
پاپریکا |
1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش |
نصف 1 عدد |
پنیر چدار رنده شده |
200 گرم |
طرز تهیه کاسرول مرغ
- ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و سپس پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید.
- کره سیر و سبزیجات را درون ماهیتابه آب کرده و مرغ خرد شده را اضافه کنید، سپس به مدت 1 - 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید.
- فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی بیشتر با مرغ ها تفت دهید.
- قارچ و گوجه فرنگی را یکی یکی اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن تمام ادویه ها و نمک را اضافه و مخلوط کنید. در این بخش حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن جذب شود.
- پس از 3 - 4 دقیقه هم زدن و تفت دادن بر روی حرارت زیاد، مواد تهیه شده را به طور مساوی در ظرف های مخصوص فر بریزید.
- پنیر چدار رنده شده را بر روی مخلوط تهیه شده پخش کنید و سپس ظرف ها را درون فر 180 درجه که از قبل گرم شده باشد قرار دهید و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه بپزد.
- با استفاده از تنظیمات حالت گریل فر، به مدت 5 تا 8 دقیقه پخت و پز را به صورت کنترل شده ادامه دهید تا سطح پنیر طلایی رنگ شود.
- کاسرول مرغ شما آماده است، نوش جان