کابسا گوشت
روغن حیوانی شَکِلّی
کابسا گوشت یک غذای عربی و فوق العاده لذیذ است که از جمله مواد اصلی آن می توان به برنج و گوشت اشاره کرد. اگرچه انتخاب نوع برنج و گوشت تاثیر بسیاری بر طعم نهایی غذا خواهد گذاشت، اما ادویه های مورد استفاده در این غذا نیز تعیین کننده طعم نهایی این وعده ی کامل غذایی می باشند. عطر و طعم پلوی کابسا گوشت را در ترکیب با روغن حیوانی شَکِلِی دوچندان کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
گوشت |
4 - 5 تکه |
|
پیاز |
1 عدد |
فلفل دلمه ای |
2 عدد |
حبه سیر |
2 عدد |
1قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (فلفل سیاه، زیره، پودر گشنیز ) |
1 قاشق غذاخوری |
لیمو |
1 عدد |
گوجه فرنگی پوره شده |
1 عدد |
رب گوجه |
3 قاشق غذاخوری |
برنج |
3 پیمانه |
طرز تهیه کابسا گوشت
- در یک زودپز، مقداری روغن حیوانی ریخته و پیاز های خرد شده را با حرارت ملایم تفت دهید.
- دو حبه سیر را همراه با فلفل تند و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید و به زودپز اضافه کنید.
- سپس گوشت را اضافه کرده و آن را همراه با مواد تفت دهید.
- در این مرحله ادویه مخلوط، پوره گوجه پوست کنده، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و تفت دهید.
- حال مقداری آب جوش را به میزانی که سطح گوشت رابپوشاند اضافه کرده و زودپز را به مدت 40 الی 50 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا خوب پخته شود
- برنج را به مدت 40 دقیقه در آب گرم بشویید و بگذارید در آب بماند.
- پس از پخته شدن گوشت، برنج را اضافه کنید.
- بعد از اینکه آب برنج جذب شد، آن را (با شعله ملایم) دم کنید.
- برای تزئین کردن و خوش عطر و طعم شدن پلو گوشت کابسا، می توانید از برش لیمو و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
نکته: توجه داشته باشید که سطح آب در برنج حدود 1 سانتی متر بالاتر از سطح برج باشد.
- نوش جان