شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
کاسرول مرغ
کاسرول مرغ
5 آبان 1400
کیک پیتزا
کیک پیتزا
7 مهر 1400
کابسا گوشت
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

کابسا گوشت


روغن حیوانی شَکِلّی

مواد اولیه  کابسا گوشت

کابسا گوشت یک غذای عربی و فوق العاده لذیذ است که از جمله مواد اصلی آن می توان به برنج و گوشت اشاره کرد. اگرچه انتخاب نوع برنج و گوشت تاثیر بسیاری بر طعم نهایی غذا خواهد گذاشت، اما ادویه های مورد استفاده در این غذا نیز تعیین کننده طعم نهایی این وعده ی کامل غذایی می باشند. عطر و طعم پلوی کابسا گوشت را در ترکیب با روغن حیوانی شَکِلِی دوچندان کنید.

کابسا گوشت | kabsa meat

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

روغن حیوانی شَکِلّی

به مقدار لازم

گوشت

4 - 5 تکه

پیاز

1 عدد

فلفل دلمه ای

2 عدد

حبه سیر

2 عدد

1قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (فلفل سیاه، زیره، پودر گشنیز )

1 قاشق غذاخوری

لیمو

1 عدد

گوجه فرنگی پوره شده

1 عدد

رب گوجه

3 قاشق غذاخوری

برنج

3 پیمانه

زمان پخت | preparation time

۰1:30:۰۰

تعداد | number of people

2 نفر

کابسا گوشت | meat kabsa

طرز تهیه کابسا گوشت


  1. در یک زودپز، مقداری روغن حیوانی ریخته و پیاز های خرد شده را با حرارت ملایم تفت دهید.
  2. دو حبه سیر را همراه با فلفل تند و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید و به زودپز اضافه کنید.
  3. سپس گوشت را اضافه کرده و آن را همراه با مواد تفت دهید.
  4. در این مرحله ادویه مخلوط، پوره گوجه پوست کنده، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کرده و تفت دهید.
  5. حال مقداری آب جوش را به میزانی که سطح گوشت رابپوشاند اضافه کرده و زودپز را به مدت 40 الی 50 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا خوب پخته شود
  6. برنج را به مدت 40 دقیقه در آب گرم بشویید و بگذارید در آب بماند.
  7. پس از پخته شدن گوشت، برنج را اضافه کنید.

  8. نکته: توجه داشته باشید که سطح آب در برنج حدود 1 سانتی متر بالاتر از سطح برج باشد.


  9. بعد از اینکه آب برنج جذب شد، آن را (با شعله ملایم) دم کنید.
  10. برای تزئین کردن و خوش عطر و طعم شدن پلو گوشت کابسا، می توانید از برش لیمو و فلفل دلمه ای استفاده کنید.
  11. - نوش جان

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian