طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
پاستا فتوچینی یک غذای لذیذ ایتالیایی می باشد که تهیه و مصرف آن بیشتر در میان مردم روم رایج و محبوب است. فتوچینی در زبان ایتالیایی به معنی ربان های کوچک است که نشان دهنده شکل ظاهری پاستا فتوچینی می باشد. ازجمله ادویجات لازم برای تهیه این غذا سبزیجات خرد شده، سیر و نمک و فلفل است. در این بخش می خواهیم طرز تهیه سریع ترین و خوشمزه ترین پاستا فتوچینی با مرغ را همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
پاستا فتوچینی |
200 - 300 گرم |
|
سینه مرغ با برش های مکعبی |
250 گرم |
( نگینی خرد شده) پیاز متوسط |
1 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز کوچک |
1 عدد ( نگینی خرد شده ) |
خامه |
100 میلی لیتر (1/3 لیوان) |
پودر پاپریکا |
1 قاشق چایخوری |
آب پاستا یا آب مرغ | 150 میلی لیتر |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ
- ابتدا درون یک ماهیتابه کره سیر و سبزیجات را کمی حرارت دهید، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز ها کمی سبک شوند.
- در مرحله بعد درون قابلمه ای مقداری آب را به جوش آورید، درون آب مقداری روغن بریزید و پاستا را درون آب ریخته و بگذارید تا کمی نیم پز و نرم شود، سپس ماکارونی را آبکش کرده و مقداری آب سرد بر روی آن بریزید تا ماکارونی ها بهم نچسبند. (مقداری از آب پخت ماکارونی را نگه دارید).
- مرغ های خرد شده را درون ماهیتابه ای ریخته و همرا با کره سیر و سبزیجات و نمک و فلفل تفت دهید تا مرغ ها در حرارتی ملایم پخته شوند.
- در مرحله بعد پیاز و فلفل دلمه ای را مجددا به تابه اضافه کنید.
- در ظرفی جداگانه خامه و آب ماکارونی یا آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و روی مواد ماهیتابه بریزید.
- حال پودر پاپریکا و فلفل چیلی را به مواد ماهیتابه اضافه کرده و اجازه دهید تا سس برای حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
- در مرحله نهایی پاستا فتوچینی آبکش شده را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
پاستا فتوچینی با مرغ آماده است.
نوش جان