شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
دسر مالتیزر
دسر مالتیزر
7 آذر 1400
ته چین مرغ
19 آبان 1400
پاستا فتوچینی با مرغ
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

مواد اولیه پاستا فتوچینی

پاستا فتوچینی یک غذای لذیذ ایتالیایی می باشد که تهیه و مصرف آن بیشتر در میان مردم روم رایج و محبوب است. فتوچینی در زبان ایتالیایی به معنی ربان های کوچک است که نشان دهنده شکل ظاهری پاستا فتوچینی می باشد. ازجمله ادویجات لازم برای تهیه این غذا سبزیجات خرد شده، سیر و نمک و فلفل است. در این بخش می خواهیم طرز تهیه سریع ترین و خوشمزه ترین پاستا فتوچینی با مرغ را همراه با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

پاستا فتوچینی با مرغ | chicken fettuccine

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

به مقدار لازم

پاستا فتوچینی

200 - 300 گرم

سینه مرغ با برش های مکعبی

250 گرم

( نگینی خرد شده) پیاز متوسط

1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز کوچک

1 عدد ( نگینی خرد شده )

خامه

100 میلی لیتر (1/3 لیوان)

پودر پاپریکا

1 قاشق چایخوری

آب پاستا یا آب مرغ 150 میلی لیتر

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زمان پخت | preparation time

00:40:00

تعداد | number of people

2 نفر

پاستا فتوچینی با مرغ | chicken fettuccine

طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ


  1. ابتدا درون یک ماهیتابه کره سیر و سبزیجات را کمی حرارت دهید، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیاز ها کمی سبک شوند.
  2. در مرحله بعد درون قابلمه ای مقداری آب را به جوش آورید، درون آب مقداری روغن بریزید و پاستا را درون آب ریخته و بگذارید تا کمی نیم پز و نرم شود، سپس ماکارونی را آبکش کرده و مقداری آب سرد بر روی آن بریزید تا ماکارونی ها بهم نچسبند. (مقداری از آب پخت ماکارونی را نگه دارید).
  3. مرغ های خرد شده را درون ماهیتابه ای ریخته و همرا با کره سیر و سبزیجات و نمک و فلفل تفت دهید تا مرغ ها در حرارتی ملایم پخته شوند.
  4. در مرحله بعد پیاز و فلفل دلمه ای را مجددا به تابه اضافه کنید.
  5. در ظرفی جداگانه خامه و آب ماکارونی یا آب مرغ را با یکدیگر مخلوط کرده و روی مواد ماهیتابه بریزید.
  6. حال پودر پاپریکا و فلفل چیلی را به مواد ماهیتابه اضافه کرده و اجازه دهید تا سس برای حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
  7. در مرحله نهایی پاستا فتوچینی آبکش شده را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  8. پاستا فتوچینی با مرغ آماده است.

    نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    آخرین مطالب

    • طرز پخت کتلت0
      طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
      27 دی 1401
    • 0
      7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
      23 آبان 1401
    • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
      طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
      17 شهریور 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian