شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
پاستا فتوچینی با مرغ
پاستا فتوچینی با مرغ
27 آبان 1400
راتاتوی
راتاتوی
12 آبان 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

ته چین مرغ


کره نمکی شَکِلّی

ته چین مرغ

ته چین مرغ یک غذای لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که تهیه و پخت آن در اکثر شهر های ایران مرسوم است. ته چین ها بسته به مواد میانی درونشان انواع گوناگونی دارند بطور مثال ته چین ماهی یا ته چین گوشت و بادمجان، اگرچه ته چین مرغ و زعفران محبوب ترین آنها می باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ وسوسه انگیز، همراه با کره نمکی شَکِلّی را با شما در میان بگذاریم

ته چین مرغ | chicken Tah-Chin

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره نمک شَکِلّی

50 گرم

برنج

3 پیمانه

ماست چکیده

1 پیمانه

سینه مرغ

1 عدد

پیاز

1 عدد متوسط

زرده تخم مرغ

2 عدد

گلاب

1 قاشق غذاخوری

زرشک 100 گرم

پودر قند

1 قاشق چایخوری

زعفران دم کرده

4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه

به مقدار لازم

خلال پسته

به مقدار لازم
زمان پخت | preparation time

۰1:30:۰۰

تعداد | number of people

4 نفر

ته چین مرغ | chicken Tah-Chin

طرز تهیه ته چین مرغ


  1. ابتدا گوشت مرغ را همراه با 1.5 - 2 لیوان آب، مقداری زردچوبه و یک عدد پیاز متوسط در یک قابلمه بریزید، سپس درب قابلمه را گذاشته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سینه مرغ بخوبی پخته شود و آب قابلمه کشیده شود، سپس مرغ ها را درون ظرفی دیگر ریش ریش کنید.
  2. مرغ های ریش ریش شده را به همراه کره نمکی داخل یک تابه ریخته و کمی تفت دهید، سپس ادویجات( زردچوبه و فلفل سیاه ) را به مرغ اضافه کرده و کمی بیشتر نفت دادن را ادامه دهید.
  3. در این مرحله زرشک ها را که از قبل برای 30 دقیقه خیس کرده بودید را درون ماهیتابه ریخته و همرا با کمی کره و پودر قند تفت دهید تا رنگ زرشک درخشان و خوشرنگ شود.
  4. حالا برنج را که از قبل به مدت 1 ساعت در آب و نمک خیس کرده بودید را در یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده، آن را تا نیمه با آب پر کنید، مقداری روغن مایع یا روغن کره اضافه کرده و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید، سپس بگذارید تا برنج برای ۷ تا ۱۰ دقیقه جوش بخورد. زمانی که دانه های برنج کمی نرم شدند ولی مغزشان سفت بود (نیم پخته) برنج را آبکشی کنید.
  5. در این مرحله زرده های تخم مرغ را با گلاب و زغفران دم کرده بخوبی مخلوط کنید تا بوی اولیه آن از بین برود، سپس ماست چکیده را نیز اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
  6. حال برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب کنید، سپس قابلمه ای را برداشته و درونش را با روغن چرب کنید.
  7. در این مرحله مقداری از ترکیب برنج را درون قابلمه ریخته و با قاشق مواد را بهم فشرده کنید، سپس مخلوط مرغ را روی سطح برنج پخش کنید و مجددا باقی مانده مخلوط برنجی را اضافه کنید. در نهایت مواد را کاملا با قاشق فشرده کنید تا از هم باز نشوند.
  8. بر روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه دهید تا برنج برای 45 دقیقه تا 1 ساعت بر روی حرارت ملایم گاز دم بکشد.
  9. در آخر محتویات درون قابلمه را برگردانده و روی ته چین را با زرشک و خلال بادام تزیین کنید.
  10. نوش جان

    شرکت شَکِلّی

    آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

    تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

    دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

    ایمیل: crm@shakelligroup.com


    اینستاگرام برند شَكِلّى
    اینستاگرام رازهای شَكِلّى
    آپارات شَكِلّى

    Recent Posts

    • 0
      طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
      13 بهمن 1403
    • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
      دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
      26 تیر 1402
    • 15 اسفند روز درختکاری1
      15 اسفند – روز درختکاری
      22 اسفند 1401
    © 2022 Shakelli. Provided By IT.
    • FA
    • EN
    • Arabic
    • Russian