سوپ خامه ای
خامه شَکِلّی

سوپ خامه ای نوعی غذا و یا پیش غذای زمستانی است که مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی های گرم و صمیمی می باشد. این سوپ نوعی غذایی سلامت محور و مقوی شناخته می شود و حضور خامه ی شَکِلّی در این غذا خواص و طعم آن را چند برابر می سازد.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۲ بسته |
فیله ی مرغ |
۰/۵ کیلو |
|
جو دوسر پرک |
۱ لیوان |
هویج |
۳ عدد |
لیمو ترش |
به میزان مورد نیاز |
زعفران |
به میزان مورد نیاز |
نمک و فلفل |
به میزان مورد نیاز |

۴ نفر

۱:۳۰:۰۰

نحوه پخت سوپ خامه ای
- فیله های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و لیموترش تازه مزهدار کنید و بگذارید تا ۳-۴ ساعت در یخچال استراحت کند.
- سپس ماهیتابه را گرم کرده و کره را در حرارت ملایم ذوب کنید.
- فیلهها را با شعله ملایم تفت بدهید و در حین تفت زعفران را به آن اضافه کنید.
- فیلههای سرخ شده را خرد کنید و توی قابلمه بریزید و یک لیوان جوی دوسر پرک، هویج رنده شده و آب جوش را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدهید.
- سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و دو بسته خامه شکلی را به آن اضافه کرده و سرو کنید.