شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)
کاناپ پستو
21 بهمن 1399
املت اسفناج
20 بهمن 1399
سوپ خامه ای |creamy soup
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

سوپ خامه ای


خامه شَکِلّی

خامه ساده

سوپ خامه ای نوعی غذا و یا پیش غذای زمستانی است که مناسب برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی های گرم و صمیمی می باشد. این سوپ نوعی غذایی سلامت محور و مقوی شناخته می شود و حضور خامه ی شَکِلّی در این غذا خواص و طعم آن را چند برابر می سازد.

سوپ خامه ای | Creamy soup

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

خامه ساده شَکِلّی

۲ بسته

فیله ی مرغ

۰/۵ کیلو

جو دوسر پرک

۱ لیوان

هویج

۳ عدد

لیمو ترش

به میزان مورد نیاز

زعفران

به میزان مورد نیاز

نمک و فلفل

به میزان مورد نیاز

سوپ خامه ای | Creamy soup

۴ نفر

سوپ خامه ای | Creamy soup

۱:۳۰:۰۰

سوپ خامه ای | Creamy soup

نحوه پخت سوپ خامه ای


  1. فیله های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و لیموترش تازه مزه‌دار کنید و بگذارید تا ۳-۴ ساعت در یخچال استراحت کند.
  2. سپس ماهیتابه را گرم کرده و کره را در حرارت ملایم ذوب کنید.
  3. فیله‌ها را با شعله ملایم تفت بدهید و در حین تفت زعفران را به آن اضافه کنید.
  4. فیله‌های سرخ شده را خرد کنید و توی قابلمه بریزید و یک لیوان جوی دوسر پرک، هویج رنده شده و آب جوش را به آن اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدهید.
  5. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و دو بسته خامه شکلی را به آن اضافه کرده و سرو کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian