املت اسفناج
کره نمکی شَکِلّی
املت اسفناج از جمله غذاهایی است که محدود به کشور ما نبوده و در کشورهای دیگر نیز سرو میشود. همچنین این غذا بخاطر دارا بودن مقادیر زیادی پروتئین و آهن به ورزشکاران نیز توصیه میگردد. مواد اصلی این غذا اسفناج و تخم مرغ میباشد ولی برای طعم بیشتر از کره نمکی شَکِلّی، نیز استفاده میشود. با کره ی نمکی شَکِلّی خوش نمک ترین املت اسفناج را میل کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
تخم مرغ |
دو عدد |
اسفناج |
۵۰گرم |
۲۰گرم |
پنیر لیقوان |
۲۰گرم |
|
سیر |
۱حبه کوچک |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان مورد نیاز |
نحوه پخت املت اسفناج
- ساقه اسفناج ها را جدا کنید و برگ های آن را با دقت بشویید.
- اسفناج ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بجوشانید سپس آن را داخل سبد جداگانه فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
- اسفناج ها را با توجه به اندازه ی مورد نظر خود خورد کنید.
- کره نمکی شَکِلّی را در تابه در دمای کم حرارت دهید.
- سیر را بخوبی له کرده، اضافه می کنیم و آن را بخوبی با کره تفت می دهیم.
- از طرفی تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا یکدست شود و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم.
- اسفناج را به سیر و کره اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.
- در آخر تخم مرغ ها را در تابه ریخته و پنیر را بر روی آن خرد می کنیم.