شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
سوپ خامه ای |creamy soup
سوپ خامه ای
20 بهمن 1399
ماکارونی با سس بلونز| pasta-with-bolognese-sauce
ماکارونی با سس بلونز
20 بهمن 1399
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

املت اسفناج


کره نمکی شَکِلّی

املت اسفناج از جمله غذاهایی است که محدود به کشور ما نبوده و در کشورهای دیگر نیز سرو می‌شود. همچنین این غذا بخاطر دارا بودن مقادیر زیادی پروتئین و آهن به ورزشکاران نیز توصیه می‌گردد. مواد اصلی این غذا اسفناج و تخم مرغ می‌باشد ولی برای طعم بیشتر از کره‌ نمکی شَکِلّی، نیز استفاده می‌شود. با کره ی نمکی شَکِلّی خوش نمک ترین املت اسفناج را میل کنید.

املت اسفناج | Spinach omelette

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

تخم مرغ

دو عدد

اسفناج

۵۰گرم

کره نمکی شَکِلّی

۲۰گرم

پنیر لیقوان

۲۰گرم

سیر

۱حبه کوچک

نمک و فلفل سیاه

به میزان مورد نیاز

املت اسفناج | Spinach omelette

۰۰:۱۵:۰۰

املت اسفناج | Spinach omelette

۲ نفر

املت اسفناج | Spinach omelette

نحوه پخت املت اسفناج


  1. ساقه اسفناج ها را جدا کنید و برگ های آن را با دقت بشویید.
  2. اسفناج ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بجوشانید سپس آن را داخل سبد جداگانه فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
  3. اسفناج ها را با توجه به اندازه ی مورد نظر خود خورد کنید.
  4. کره نمکی شَکِلّی را در تابه در دمای کم حرارت دهید.
  5. سیر را بخوبی له کرده، اضافه می کنیم و آن را بخوبی با کره تفت می دهیم.
  6. از طرفی تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا یکدست شود و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه می کنیم.
  7. اسفناج را به سیر و کره اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.
  8. در آخر تخم مرغ ها را در تابه ریخته و پنیر را بر روی آن خرد می کنیم.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian