شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
کامباین گارلیک سَمِن | garlic salmon combine
کامباین گارلیک سَمِن
25 بهمن 1399
سوپ خامه ای |creamy soup
سوپ خامه ای
20 بهمن 1399
کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

کاناپ پستو(تست پستو)


کره سیر شَکِلّی

کره سیر شَکِلّی

کاناپ پستو(تست پستو) یک فینگرفود خوشمزه ی ایتالیای بوده و در واقع واژه ی پستو نیز نام یکی از پرطرفدار ترین سس های ایتالیا می باشد که قدمتی چند صد ساله دارد. این غذای آسان و خوش خوراک برای پذیرایی در بسیاری از جشن ها و مهمانی ها انتخابی بی نظیر می باشد. با کره سیر شَکِلّی عطر و طعم این فینگر فود ایتالیایی را چند برابر کنید.

کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

به مقدار لازم

نان فرانسوی برش خورده

۱ عدد

ریحان تازه

۱۰۰گرم

اسفناج

۵۰گرم

روغن زیتون

۳۰گرم

گردو

۲۰گرم

سیر

۱حبه

پنیر پارمزان

۲۰گرم

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)

۰۰:۱۵:۰۰

کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)

۳-۴ نفر

کاناپ پستو( تست پستو) | Pesto canopy (pesto toast)

نحوه پخت کاناپ پستو(تست پستو)


  1. ابتدا ریحان، اسفناج، روغن زیتون، گردو، سیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک بلندر ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  2. سپس نان ها را برش داده و کره ی سیر را بر روی آن پخش می کنیم
  3. نان ها را در فر در دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تست می کنیم.
  4. در نهایت مخلوط تهیه شده را بر روی نان ها پخش می کنیم.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian