کاناپ پستو(تست پستو)
کره سیر شَکِلّی
کاناپ پستو(تست پستو) یک فینگرفود خوشمزه ی ایتالیای بوده و در واقع واژه ی پستو نیز نام یکی از پرطرفدار ترین سس های ایتالیا می باشد که قدمتی چند صد ساله دارد. این غذای آسان و خوش خوراک برای پذیرایی در بسیاری از جشن ها و مهمانی ها انتخابی بی نظیر می باشد. با کره سیر شَکِلّی عطر و طعم این فینگر فود ایتالیایی را چند برابر کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
به مقدار لازم |
نان فرانسوی برش خورده |
۱ عدد |
|
ریحان تازه |
۱۰۰گرم |
اسفناج |
۵۰گرم |
روغن زیتون |
۳۰گرم |
گردو |
۲۰گرم |
سیر |
۱حبه |
پنیر پارمزان |
۲۰گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
نحوه پخت کاناپ پستو(تست پستو)
- ابتدا ریحان، اسفناج، روغن زیتون، گردو، سیر، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک بلندر ریخته و کاملا با یکدیگر مخلوط می کنیم.
- سپس نان ها را برش داده و کره ی سیر را بر روی آن پخش می کنیم
- نان ها را در فر در دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵ دقیقه تست می کنیم.
- در نهایت مخلوط تهیه شده را بر روی نان ها پخش می کنیم.