شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
دسر خامه توت فرنگی | Strawberry cream dessert
دسر خامه توت فرنگی
26 خرداد 1400
حلیم گوشت
12 خرداد 1400
خورشت فسنجون | fesenjoon stew
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

خورشت فسنجون


کره سیر شَکِلّی

Fesenjoon stew | خورشت فسنجون

خورشت فسنجون یکی از غذاهای اصیل و خوش‌رنگ و لعاب ایرانی است که همواره به‌ عنوان یک غذای مجلسی در بسیاری از سفره‌های شام یا ناهار میهمانی‌ها حضور دارد. تفت دادن مواد اولیه این خورشت خوشمزه با کره ی سیر شَکِلّی می تواند تجربه ای متفاوت از طعمی فوق العاده را برای شما به همراه داشته باشد.

خورشت فسنجون | fesenjoon stew

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

۱۰۰ گرم

مرغ

۴ تکه

رب انار

۵ قاشق غذاخوری

پیاز

۱ عدد

گردو

۴۰۰ گرم

شکر

۲ - ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه

به مقدار لازم

meat-haleem | حلیم گوشت

۰۲:۰۰:۰۰

meat-haleem | حلیم گوشت

۵ نفر

خورشت فسنجون | fesenjoon stew

نحوه ی پخت خورشت فسنجون


  1. ابتدا گردوهای تهیه شده را خرد و یا چرخ کنید.
  2. درون یک قابلمه مقداری آب سرد و یا یخ بریزید و گردوها را اضافه کنید. پس از آن حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش آید. بعد از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲ الی ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیفتند.
  3. درون قابلمه ای دیگر تکه های مرغ، پیاز های خرد شده و فلفل، نمک و زردچوبه را همراه با کره سیر شَکِلّی در حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ طعم دار شده و تا حدودی نیم پز گردد.
  4. سپس ۲ لیوان آب را به مرغ ها اضافه کرده و بگذارید تا مرغ حدود ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم بپزند.
  5. پس از پخت گردوها و روغن انداختن آنها می توانید رب انار را اضافه کنید.
  6. شکر و کمی نمک را به مقدار دلخواه اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید.
  7. در این مرحله مرغ ها را به فسنجون اضافه کرده و اجازه دهید تا حدود ۲ ساعت با یکدیگر بپزند.
  8. در آخر خورشت فسنجون رو در کنار برنج سرو و نوش جان کنید.

برای آشنایی با فوت و فن های پخت خورشت فسنجون مجلسی بر روی لینک کلیک کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian