شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فوت و فن های پخت فسنجون خوشمزه، با کره سیر شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • فوت و فن های پخت فسنجون خوشمزه، با کره سیر شَکِلّی
روز جهانی شیر | World Milk Day
روز جهانی شیر
10 خرداد 1400
خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی | Breakfast cream compared to pastry cream
تفاوت خامه صبحانه با خامه قنادی
25 خرداد 1400
19 خرداد 1400
خورشت فسنجون | fesenjoon stew

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

قسمت دوم
مشاهده ی رسپی کامل خورشت فسنجون

خورشت فسنجون یکی از غذاهای اصیل و خوش‌رنگ و لعاب ایرانی است که همواره به‌عنوان یک غذای مجلسی در بسیاری از سفره‌های شام یا نهار میهمانی‌ها حضور دارد. طرز تهیه این غذای بسیار لذیذ می‌تواند در عین سادگی پر از تکنیک‌های آشپزی باشد. با ما همراه باشید تا شمارا با برخی از برترین فوت و فن های پخت فسنجون خوشمزه، با کره سیر شَکِلّی آشنا کنیم.

نکات کلیدی برای تهیه ی فسنجون جا افتاده و خوش طعم

    • اولین و اما مهمترین نکته در خصوص تهیه این خورشت خوش‌طعم، خرد کردن و یا حتی چرخ کردن کامل گردوهای مورداستفاده در خورشت می‌باشد، چراکه در این صورت تمامی روغن گردو به داخل خورشت پس داده می‌شود.
    • توجه داشته باشید که گردوها را به‌صورت خام به خورشت اضافه نکنید، پیش از آن گردوها را تفت دهید. دقت کنید که تفت دادن را زیاد ادامه ندهید، چراکه منجر به تلخی آن می‌گردد.
    • اگر می‌خواهید روغن بیشتری از گردو خارج شود، باید در هنگام تفت دادن به گردو شوک وارد کنید. برای این کار به گردوی تفت داده‌شده مقداری آب سرد یا یخ اضافه کنید.

 

Fesenjoon stew | خورشت فسنجون

 

    • برای خوش‌طعم شدن مرغ و یا گوشت مورداستفاده، آنها را با کره‌ی سیر شَکِلّی همراه با پیاز فراوان تفت دهید. نفوذ طعم جذاب کره‌ای ترکیب‌شده با چاشنی سیر تأثیر بسیار زیادی بر ایجاد عطر و مزه‌ای فوق‌العاده در گوشت یا مرغ مورداستفاده دارد.در صورتی که در تهیه خورشت از گوشت استفاده می کنید می توانید گوشت چرخ شده را بصورت قلقلی در آورده تا خورشت ظاهر زیباتری بگیرد.
    • درصورتی‌که در تهیه خورشت از گوشت استفاده می‌کنید می‌توانید گوشت چرخ شده را به صورت قلقلی در آورده  تا خورشت ظاهر زیباتری بگیرد.
    • درصورتی‌که به خوردن خورشت فسنجان ترش‌ مزه تمایل دارین بازهم برای خوش عطروطعم شدن و بهتر شدن رنگ خورشت یک قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کنید.
    • درصورتی‌که بعد از اضافه کردن گردو بازهم احساس کردید، خورشت کمی آبکی شده است می‌توانید یکی از سه راهکار زیر را اجرا کنید:

– می‌توانید یک عدد سیب را پوست گرفته، رنده و ریز کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار موجب لعاب‌دار شدن خورشت فسنجون می‌شود.

– افزودن ۳ تا ۴ عدد آلو بخارا نیز می‌تواند موجب غلیظ‌تر شدن خورشت گردد.

– همچنین استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز هم می‌تواند راهکار خوبی برای لعاب‌دار کردن خورشت فسنجون باشد.

– برای خوش‌ رنگ شدن رنگ خورشت، رب انار را با گردو تفت دهید.

 

فوت و فن های پخت فسنجون خوشمزه، با کره سیر شَکِلّی

 

  • استفاده از هرگونه ادویه‌جات در خورشت سلیقه‌ای است اما استفاده از زعفران می‌تواند رنگ خورشت را تقویت کرده و عطروطعم ویژه‌ای را به آن اضافه کند. همچنین استفاده از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل بهترین ادویه‌جاتی هستند که باید در مورد فوت‌وفن خورشت فسنجان بدانید.
  • درصورتی‌که تمایل داشتید تا طعم خورشت ملس شود می‌توانید از رب انار به همراه شکر و یا شیره‌ی خرما استفاده کنید.
    • برای یکنواخت شدن خورشت، پیازها را با استفاده از رنده‌ی ریز خردکنید.
مشاهده ی رسپی کامل خورشت فسنجون

 .برای مشاهده ی فوت و فن های پخت قورمه سبزی خوش عطر و طعم بر روی لینک کلیک کنید.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian