کامباین گارلیک سَمِن
کره سیر شَکِلّی

کامباین گارلیک سَمِن یک وعده غذای کامل و پر خاصیت همراه با ادویه جات خوش عطر و طعم می باشد که با حداقل مواد موجود در آشپزخانه و به آسانی قابل تهیه می باشد. این وعده ی غذایی خوشمزه را با کره سیر شَکِلّی طعم دار و هیجان انگیز کنید.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۶۰ گرم (چهار قالب ۱۵ گرمی) |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذا خوری |
|
پاپریکا |
۱/۴ قاشق چایخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
رزماری |
یک شاخه |
زست لیمو |
به مقدار لازم |
فلفل سیاه |
۱قاشق چایخوری |
فیله ماهی سالمون |
۳تکه ۱۱۰گرمی |
پوره نخود فرنگی : |
کنسرو نخود فرنگی ۲۰۰ گرم- سس خردل ۳۰ گرم- اب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری- نمک به مقدار لازم- فلفل سیاه به مقدار لازم- بروکلی بخارپز شده ۱۰۰گرم |

۰۰:۴۰:۰۰

۱ نفر

نحوه پخت کامباین گارلیک سَمِن
- ابتدا روغن زیتون، فلفل، نمک رزماری و زست لیمو را با هم ترکیب کرده و کف ماهیتابه می ریزیم تا با دمای ملایم حرارت ببیند.
- سپس کره سیر شَکِلّی را درون ماهی قرار داده و یک قالب کره را برای مرحله آخر نگه می داریم. ماهی را درون ماهیتابه با بقیه مواد سرخ می کنیم.
- برای تهیه پوره، نخود فرنگی، سس خردل، آب لیمو ترش، نمک، فلفل، بروکلی بخارپز شده را داخل مخلوط کن، مخلوط می کنیم.
- پس از سرخ شدن ماهی و آماده کردن ترکیب پوره نخود فرنگی، پوره را کف ظرف ریخته و سپس ماهی ها را روی آن قرار می دهیم و بشقاب را با زیتون و سس خردل تزیین می کنیم.
- در نهایت یک قالب باقی مانده از کره را آب کرده و روی آنها می ریزیم.