شیر برنج عسلی
خامه عسلی شَکِلّی

شیر برنج یکی از دسرهای خوش عطر و طعم ایرانی است که با داشتن شیر و برنج، جزئی از خاطره انگیزترین خوراکی های دوران کودکی محسوب می شود. برای تهیه یک شیر برنج عسلی خوشمزه خامه عسلی شَکِلّی را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱ بسته |
برنج |
۲ پیمانه |
|
شیر |
۱ لیوان |
گلاب |
نصف لیوان |
میوه های تازه برای تزئین |
به میزان مورد نیاز |

۰۱:۳۰:۰۰

۴ نفر

نحوه پخت شیر برنج عسلی
- برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
- برنج خیس شده را درون قابلمه بریزید و دو برابر حجم خودش آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و کمی له شود.
- نصف استکان گلاب و یک لیوان شیر هم به این ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا شیر برنج غلیظ شود.
- پس از این که شیر برنج به غلظت مناسب رسید، از روی شعله بردارید و خامه عسلی شکلّی را اضافه کنید.
- شیر برنج تهیه شده را داخل کاسه ریخته و با دارچین یا عسل، بصورت سرد یا گرم سرو کنید.