ماکارونی با سس بلونز
کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
ماکارونی با سس بلونز یک غذای لذیذ ایتالیایی است که نام آن از شهر زیبای بلونیای ایتالیا گرفته شده است. مهمترین بخش این وعده ی غذایی وسوسه انگیز تهیه سس بلونز است و کیفیت مواد تشکیل دهنده ی آن نقش بسیاری در خوشمزه تر شدن این غذا دارد. سس بلونز ایتالیایی را با کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی شگفت انگیز سازید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱۶۰ گرم |
روغن زیتون |
۱قاشق غذاخوری |
|
سير رنده شده |
۱حبه |
پیاز نگینی |
۱عدد |
ساقه کرفس نگینی خرد شده |
۱عدد |
هویج نگینی خرد شده |
۱عدد |
گوجه فرنگی پوره شده |
۴عدد |
گوشت چرخ شده |
۳۰۰گرم |
آب |
۱/۲پیمانه |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
جوزهندی |
۱/۲قاشق چایخوری |
روغن اورگانو |
۱قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی |
۲۰گرم |
ماکارونی |
یک بسته |
نحوه پخت ماکارونی با سس بلونز
- در یک ماهیتابه ی گود، یک عدد پیاز (نگینی خردشده)، یک عدد ساقه کرفس (نگینی خردشده)، یک عدد هویج (نگینی خردشده) و ۱۵۰ گرم قارچ (ورقهای خردشده) را همراه با کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شده و سبزیجات کمی بپزند.
- سپس ۴ عدد گوجهفرنگی (پورهشده) را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده را به ماهیتابه بیافزایید و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود، در حین این کار، گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید.
- زمانیکه رنگ گوشت قهوهای رنگ شد، مقداری نمک، فلفل، یک قاشق چایخوری جوزهندی و یک قاشق چایخوری اورگانو را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
- ۲ قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی را همراه با ۴۰۰ میلیلیتر آب به تابه حاوی گوشت اضافه کنید.
نکته: بافت سس باید یکدست و کمی آبکی باشد. اگر خشک شده بود، میتوانید مقداری پوره گوجهفرنگی به آن اضافه کنید. - قابلمه را پر آب کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.
- ماکارونی ها را داخل آبجوش می ریزیم و مطابق با زمان در نظر گرفته شده بر روی بسته بندی، می گذاریم تا بپزد.
- ماکارونی پخته شده را داخل آبکش ریخته و روی آب سرد میریزیم.
- پاستای آبکش شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس بلونز آماده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.