شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
املت اسفناج
20 بهمن 1399
پنه با سس آلفردو | Penne with Alfredo sauce
پنه با سس آلفردو
18 بهمن 1399
ماکارونی با سس بلونز| pasta-with-bolognese-sauce
  • معرفی
  • مواد لازم
  • نحوه پخت

ماکارونی با سس بلونز


کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

ماکارونی با سس بلونز

ماکارونی با سس بلونز یک غذای لذیذ ایتالیایی است که نام آن از شهر زیبای بلونیای ایتالیا گرفته شده است. مهمترین بخش این وعده ی غذایی وسوسه انگیز تهیه سس بلونز است و کیفیت مواد تشکیل دهنده ی آن نقش بسیاری در خوشمزه تر شدن این غذا دارد. سس بلونز ایتالیایی را با کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی شگفت انگیز سازید.

ماکارونی با سس بلونز | pasta-with-bolognese-sauce

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

۱۶۰ گرم

روغن زیتون

۱قاشق غذاخوری

سير رنده شده

۱حبه

پیاز نگینی

۱عدد

ساقه کرفس نگینی خرد شده

۱عدد

هویج نگینی خرد شده

۱عدد

گوجه فرنگی پوره شده

۴عدد

گوشت چرخ شده

۳۰۰گرم

آب

۱/۲پیمانه

نمک و فلفل

به مقدار لازم

جوزهندی

۱/۲قاشق چایخوری

روغن اورگانو

۱قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی

۲۰گرم

ماکارونی

یک بسته

۱:۳۰:۰۰

۳-۴ نفر

ماکارونی با سس بلونز | pasta-with-bolognese-sauce

نحوه پخت ماکارونی با سس بلونز


  1. در یک ماهیتابه ی گود، یک عدد پیاز (نگینی خردشده)، یک عدد ساقه کرفس (نگینی خردشده)، یک عدد هویج (نگینی خردشده) و ۱۵۰ گرم قارچ (ورقه‌ای خردشده) را همراه با کره ی سیر و سبزیجات شَکِلّی تفت دهید تا پیاز طلایی ‌رنگ شده و سبزیجات کمی بپزند.
  2. سپس ۴ عدد گوجه‌فرنگی (پوره‌شده) را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
  3. ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده را به ماهیتابه بیافزایید و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود، در حین این کار، گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید.
  4. زمانی‌که رنگ گوشت قهوه‌ای ‌رنگ شد، مقداری نمک، فلفل، یک قاشق چای‌خوری جوزهندی و یک قاشق چای‌خوری اورگانو را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
  5. ۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را ‌همراه با ۴۰۰ میلی‌لیتر آب به تابه حاوی گوشت اضافه کنید.
    نکته: بافت سس باید یکدست و کمی آبکی باشد. اگر خشک شده بود، می‌توانید مقداری پوره گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.
  6. قابلمه را پر آب کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.
  7. ماکارونی ها را داخل آبجوش می ریزیم و مطابق با زمان در نظر گرفته شده بر روی بسته بندی، می گذاریم تا بپزد.
  8. ماکارونی پخته شده را داخل آبکش ریخته و روی آب سرد میریزیم.
  9. پاستای آبکش‌ شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سس بلونز آماده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian