شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
رولت شکلاتی یخچالی
26 مرداد 1400
توپک سوخاری سیب زمینی و مرغ
13 مرداد 1400
خوراک میگو | shrimp dish
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

خوراک میگو


کره سیر شَکِلّی

خوراک میگو  | shrimp dish

خوراک میگو یک غذای لذیذ و پر خاصیت دریایی است که سرشار از آهن، پروتئین و سایر مواد مغذی و ضروری در بدن می باشد که مصرف آن برای تمام سنین یک منبع غنی غذایی به حساب می آید. عموما غذاهای دریایی به خاطر عطر و طعم خاص اولیه، باید در مراحل پخت و آماده سازی به خوبی طعم داده شوند، بنابراین چاشنی انتخابی نقش مهمی در خوش طعم شدن این غذا ها دارد. پیشنهاد ما به شما کره سیر شَکِلّی بعنوان یک چاشنی بی نظیر برای تهیه خوراک میگو می باشد. با ما همراه باشید.

خوراک میگو  | shrimp dish

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره سیر شَکِلّی

۱۰۰ گرم

میگو متوسط

۲۵۰ گرم

آب مرغ

۱ لیوان

جعفری خرد شده

به مقدار لازم

آبلیمو

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زمان پخت | Food preparation time

۰۰:۴۰:۰۰

تعداد  | number of people

۲ نفر

خوراک میگو  | shrimp dish

نحوه پخت خوراک میگو


  1. ابتدا میگو ها را داخل یک ماهیتابه با کره سیر بخوبی تفت دهید تا رنگ میگو ها طلایی شود.
  2. سپس ترکیبی از کره سیر آب شده را همراه با آبلیمو و میگو ها به آب مرغ اضافه کنید و بگذارید تا کمی حرارت ببیند.
  3. پس از چند دقیقه نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
  4. خوراک میگو شما آماده است.
    نوش جان

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian