رولت شکلاتی یخچالی
خامه صبحانه شَکِلّی
رولت شکلاتی یخچالی یکی از محبوب ترین شیرینی ها در دنیای شیرینی پزی و قنادی می باشد و جایگاه ویژه ای در میهمانی ها و مناسبات ویژه دارد. این شیرینی خامه ای یکی از خوشمزه ترین و البته ساده ترین شیرینی و یا دسر ها است که بدون نیاز به استفاده از فر قابل تهیه است. برای تهیه ی یک رولت جذاب و وسوسه انگیز، پیشنهاد ما به شما خامه صبحانه خوش عطر و طعم شَکِلّی می باشد.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۳۰۰ گرم |
شیر |
نصف لیوان |
|
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
پودر کاکائو |
۱ قاشق غذاخوری |
شکلات تخته ای |
۱۵۰ گرم |
بیسکوئیت چای ( پتی بور ) |
۲ بسته |
پودر نارگیل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی
- ابتدا شیر، پودر کاکائو و وانیل را بر روی حرارت کم با یکدیگر بخوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
- سپس ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و شکلات تخته ای را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود ( حرارت کاملا ملایم باشد و مخلوط اصلا جوش نخورد ).
- بیسکوئیت ها را خرد و یا پودر کنید و با مواد شکلاتی تهیه شده بخوبی ترکیب کنید تا یک خمیر بدست بیاید.
- بر روی یک کیسه نایلونی خمیر را قرار داده، سپس روی آن یک کیسه ی دیگر قرار دهید و خمیر را با وردنه صاف کرده و به شکل یک مستطیل درآورید.
- 200 گرم خامه صبحانه ترکیب شده با پودر نارگیل را بر روی خمیر شکلاتی پخش کرده و با کمک نایلون ترکیب را رول کنید.
- رول را به مدت 5 – 6 ساعت در داخل یخچال استراحت دهید.
نکته: برای تزئینات روی رول می توانید از سس شکلات، پودر کاکائو، پودر پسته یا نارگیل استفاده کنید.
- در صورتیکه تمایل دارید از خامه صبحانه فرم گرفته استفاده کنید بر روی لینک کلیک کرده و با نحوه ی فرم دادن خامه صبحانه آشنا شوید.