شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
ترشی تره | torshitare-stew
خورشت ترشی تره
3 شهریور 1400
خوراک میگو | shrimp dish
خوراک میگو
20 مرداد 1400
  • مواد لازم
  • طرز تهیه
  • معرفی

رولت شکلاتی یخچالی


خامه صبحانه شَکِلّی

رولت شکلاتی یخچالی | Refrigerated chocolate roulette

رولت شکلاتی یخچالی یکی از محبوب ترین شیرینی ها در دنیای شیرینی پزی و قنادی می باشد و جایگاه ویژه ای در میهمانی ها و مناسبات ویژه دارد. این شیرینی خامه ای یکی از خوشمزه ترین و البته ساده ترین شیرینی و یا دسر ها است که بدون نیاز به استفاده از فر قابل تهیه است. برای تهیه ی یک رولت جذاب و وسوسه انگیز، پیشنهاد ما به شما خامه صبحانه خوش عطر و طعم شَکِلّی می باشد.

رولت شکلاتی یخچالی | Refrigerated chocolate roulette

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

خامه صبحانه شَکِلّی

۳۰۰ گرم

شیر

نصف لیوان

وانیل

نصف قاشق چایخوری

پودر کاکائو

۱ قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای

۱۵۰ گرم

بیسکوئیت چای ( پتی بور )

۲ بسته

پودر نارگیل

به مقدار لازم

زمان تهیه | Preparation time

۰۱:۰۰:۰۰

تعداد | number of people

۶ نفر

رولت شکلاتی یخچالی | Refrigerated chocolate roulette

طرز تهیه رولت شکلاتی یخچالی


  1. ابتدا شیر، پودر کاکائو و وانیل را بر روی حرارت کم با یکدیگر بخوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
  2. سپس ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و شکلات تخته ای را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود ( حرارت کاملا ملایم باشد و مخلوط اصلا جوش نخورد ).
  3. بیسکوئیت ها را خرد و یا پودر کنید و با مواد شکلاتی تهیه شده بخوبی ترکیب کنید تا یک خمیر بدست بیاید.
  4. بر روی یک کیسه نایلونی خمیر را قرار داده، سپس روی آن یک کیسه ی دیگر قرار دهید و خمیر را با وردنه صاف کرده و به شکل یک مستطیل درآورید.
  5. 200 گرم خامه صبحانه ترکیب شده با پودر نارگیل را بر روی خمیر شکلاتی پخش کرده و با کمک نایلون ترکیب را رول کنید.
  6. رول را به مدت 5 – 6 ساعت در داخل یخچال استراحت دهید.

نکته: برای تزئینات روی رول می توانید از سس شکلات، پودر کاکائو، پودر پسته یا نارگیل استفاده کنید.

- در صورتیکه تمایل دارید از خامه صبحانه فرم گرفته استفاده کنید بر روی لینک کلیک کرده و با نحوه ی فرم دادن خامه صبحانه آشنا شوید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian