شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
اسلایدر اسفناج و ژامبون مرغ | Spinach and chicken slider
اسلایدر اسفناج و ژامبون
29 تیر 1400
گَلِت پیتزایی
گَلِت پیتزایی
16 تیر 1400
مرصع پلو | morasah pilaf
  • مواد لازم
  • نحوه پخت
  • معرفی

مرصع پلو


کره نمکی و روغن حیوانی شَکِلّی

مرصع پلو | morasah pilaf

مرصع پلو یک غذای لذیذ ایرانی است که برای پخت آن از مواد گیاهی مثل پوست پرتقال یا نارنج، بادام، زرشک و کشمش استفاده می گردد. در گذشته این غذا به نام پلوی جواهر نیز معروف بوده است، چرا که علاوه بر داشتن رنگ و لعاب فراوان، حاوی مواد مغذی بسیار با ارزش نیز می باشد. با کره نمکی و روغن حیوانی شَکِلّی، خوش طعم ترین مرصع پلو را نوش جان کنید.

مرصع پلو | morasah pilaf

مواد لازم


مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

مواد تشکیل دهنده

مقدار مورد نیاز

کره نمکی شَکِلّی

۵۰ گرم

روغن حیوانی شَکِلّی

به مقدار لازم

برنج

۴ پیمانه

سینه مرغ

۱ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

کشمش پلویی

۳ قاشق سوپ خوری

زرشک

۲ قاشق سوپ‌خوری

خلال بادام

۲ قاشق سوپ‌خوری

خلال پسته

۲ قاشق سوپ‌خوری

خلال پوست نارنج یا پرتقال

۳ قاشق سوپ‌خوری

زعفران دم کرده

۲ قاشق سوپ‌خوری

شکر

۲ قاشق سوپ‌خوری

مرصع پلو | morasah pilaf

۰۲:۰۰:۰۰

مرصع پلو | morasah pilaf

۴ نفر

مرصع پلو | morasah pilaf

نحوه پخت مرصع پلو


  1. ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده را در آن با کمی روغن تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شوند.
  2. سپس مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب مرغ گرفته شود. آب و نمک را به آن بیفزایید و زمان دهید تا کاملاً بپزد.
  3. کشمش و زرشک را جداگانه در ماهیتابه‌ای با کره نمکی تفت دهید.
  4. خلال بادام و خلال پسته را یک ساعت در آب خیس کنید تا کمی نرم شوند؛ سپس آنها را داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
  5. خلال پوست نارنج یا پرتقال را در آب سرد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملاً‌ بجوشد، سپس آب آن را دور بریزید. این کار را ۳ بار انجام دهید تا تلخی پوست پرتغال کاملا گرفته شود.
  6. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و خلال پوست نارنج یا پرتقال،‌ شکر، کمی روغن و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و در تابه تفت دهید تا ترکیب شیرین شود.
  7. برنج را آبکش و دم کنید؛ سپس در دیس بکشید و با سینه مرغ ریش ریش شده، کشمش، زرشک، خلال بادام و خلال پسته،‌ خلال پوست نارنج یا پرتقال تزیین و سرو کنید.

نوش جان

برای آشنایی با فوت و فن های پخت مرصع پلوی خوشمزه بر روی لینک کلیک کنید.

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian