شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه به همراه فوت‌وفن‌های ترشی تره گیلانی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • طرز تهیه به همراه فوت‌وفن‌های ترشی تره گیلانی
بازی درمانی کودکان | children's play therapy
بازی درمانی کودکان
25 مرداد 1400
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی
زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی
9 شهریور 1400
3 شهریور 1400
فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی

از میان غذاهای اصیل ایرانی، بیشتر پلو خورشت‌ها با گوشت قرمز و یا مرغ تهیه می‌شوند. برای ایجاد تنوع در وعده‌های غذایی، بد نیست تا این بار سری به خورشت‌های خوش عطر و لذیذ شمالی بزنیم. عموما غذاهای شمالی، جز پرطرفدارترین و خوش رایحه‌ترین غذاها در بین غذاهای ایرانی هستند و شاید یکی از دلایل این محبوبیت استفاده از سبزی‌های خوش رایحه و خوش طعمی باشد که در چنین مناطق سرسبزی می‌رویند. امروز قصد داریم تا شما را با فوت‌وفن‌های پخت خورشت ترش مزه گیلانی به نام ترشی تره یا ترشه تره با کره‌ی سیر شَکِلّی آشنا سازیم. از جمله سبزی های مورد استفاده در این غذا می توان به تره، جعفری، چوچاق، گشنیز و اسفناج اشاره داشت. خورشت ترشه تره را می توانید همراه با برنج کته و ماهی سرو و نوش جان کنید.

قسمت چهارم
مشاهده ی رسپی کامل ترشی تره

نکات کلیدی برای تهیه خورشت ترشی تره گیلانی خوش عطر و طعم

  • بخش عمده‌ی طعم موجود در خورشت ترشه تره به نوع، تازگی و کیفیت سبزی‌های مورد استفاده در آن باز می‌گردد، بنابراین اگر به دنبال تهیه یک خرشت عطراگین هستید، حتما از سبزی‌های محلی تازه استفاده کنید.
  • یکی از کلیدی‌ترین نکات در هنگام طبخ هر نوع غذایی استفاده از چاشنی‌های مناسب و طعم دهی موثر مواد اولیه است. کره سیر شَکِلّی همان چاشتی موثری است که با ترکیب کره حیوانی پر خاصیت و خوشمزه با یکی از پرطرفدارترین گیاهان خطه سر سبز شمال ایران یعنی سیر، روح تازه‌ای به غذای شما می‌بخشد.
  • نکته‌ی پر اهمیت در تهیه این خورشت، آبکی نبودن آن است به همین خاطر است که به هنگام طبخ آن از آرد استفاده می‌گردد. آرد کمک می‌کند تا خورشت ما لعابدارتر باشد و بهتر جا بیفتد.
  • بهتر است از آب نارنج یا آبغوره در خورشت استفاده گردد و تا حد امکان از آبلیمو استفاده نکنید.
  • هنگام تفت دادن سبزی‌ها، مراقب باشید تا رنگ آن بیش از حد تیره نگردیده و تغییر طعم ندهد.
  • در صورتی که به سبزی‌های محلی نامبرده دسترسی نداشتید می‌توانید تنها از اسفناج استفاده کنید که در چنین حالتی باز هم خورشت خوشمزه‌ای حاصل می‌شود.
  • اگر هنگام تهیه خورشت به میوه گوجه سبز دسترسی دارید می‌توانید به دلخواه چند عدد گوجه سبز به خورشت اضافه کنید.

بطور کلی غذاهای شمالی با سبک‌های متفاوتی تهیه می‌گردند و هر آشپزی می‌تواند مطابق با ذائقه و سلیقه خود برخی از مواد اولیه را تغییر دهد.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian