شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

روز جهانی کوکی ها

  • صفحه نخست
  • مجله
  • مناسبات و رویداد ها
  • روز جهانی کوکی ها
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل طبیعی
6 آذر 1399
کره های طعم دار شَکِلّی
کره های طعم دار!! بهترین انتخاب
16 آذر 1399
10 آذر 1399
روز جهانی کوکی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

۳ دسامبر برابر با سیزدهم آذر را روز جهانی کوکی ها نامیده اند، زیباست ! ! ، کسی که برای اولین بار این روز را به نام این خوشمزه ی بی انتها نامگذاری کرده است حتما فردی با خرد و خوش ذوق بوده که در پی تغذیه روح هیجان زده ی خود اتفاقی شگرف را پدید آورده است، چرا که احساس خوش طعم و به یادماندنی خرد کردن ذرات و دانه های ترد و یا لطیف کوکی ها، هر روح بزرگ و هنرمندی را به تلاطم وا می دارد و شاید گاهی دنیا، به لطف حضور کوکی ها با رنگ ها و اشکال عجیب و بدیعشان، لبخندی شیرین بر لب دارد.

شاید این روز فرصتی بی بدیل برای همراهی با دوست دوران خاطره انگیز کودکی خود یعنی “کوکی ها” باشد. در این روز های سرد و بارانی، کوکی های بازیگوش و خوشمزه خود را به هنگام صبحانه، عصرانه و میان وعده، در کنار شومینه ی آتشی گرم و پر هیزم خیالی نوش جان کنید.

دوستان و عاشقان همیشگی کوکی ها

به مناسبت این روز فرخنده شما را با طرز تهیه ی کوکی محبوب و خوشمزه ی کره ای آشنا می کنیم.

کوکی کره ای ( فرانسوی )

این نوع از کوکی ها بر خلاف طعم فوق العاده ی خود دستور پختی ساده دارند. موارد لازم برای تهیه این کوکی ها عبارت است از:

مواد مورد نیاز مقدار
کره شَکِلّی ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۱/۵ پیمانه+۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

    • در ابتدا كره، وانيل و شكر را با استفاده از همزن برقی می زنيم و بعد از گذشت ٣ دقيقه تخم مرغ را نیز به آن اضافه می كنيم.
    • ۲ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه می دهیم، سپس آرد را اضافه کرده و به آرامی با قاشق هم می زنیم. اگر در حین ورز دادن متوجه چسبناکی خمیر شدید باز هم به آن کمی آرد بیفزایید.( از ورز دادن بیش از حد پرهیز کنید چرا که ممکن است باعث جداسازی کره و سفت شدن ترکیب شود).
    • در این مرحله خمير کوکی کره ای را داخل نايلون و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار داده، و سپس آن را بر روی سطحی آرد پاشی شده با قالب هایی جذاب شکل می دهیم.
    • روی سينی فر را با كاغذ روغنی پوشانده و کوکی های شکل گرفته ی کره ای را بر روی آن قرار می دهیم. سینی را در داخل فر گرم شده، در دمای١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ٢٠ دقيقه قرار داده تا بپزد. در این حین دائما حواستان به کوکی ها باشد تا به محض اینکه زیر آن کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید.

می توانیم برای تزئین کوکی ها از اسمارتیز، مربا، و یا آیسینگ های رنگی جذاب، مخصوص تزیین شیرینجات استفاده کنیم.

چند نکته ی طلایی:

      1. آرد و نمک و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید.
      2. زمانی از مواد اولیه استفاده کنید که تمامی آنها به دمای محیط رسیده باشند.
      3. شکر را آسیاب کنید و یا از پودر شکر استفاده کنید.

برای مشاهده رسپی های کره ای بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)
2 شهریور 1401

طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب
گرامی داشت روز جهانی شیر
11 خرداد 1401

گرامی داشت روز جهانی شیر


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian