شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

روز جهانی کوکی ها

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • مناسبات و رویداد ها
  • روز جهانی کوکی ها
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل طبیعی
۶ آذر, ۱۳۹۹
کره های طعم دار شَکِلّی
کره های طعم دار!! بهترین انتخاب
۱۶ آذر, ۱۳۹۹
۱۰ آذر, ۱۳۹۹
روز جهانی کوکی

۳ دسامبر برابر با سیزدهم آذر را روز جهانی کوکی ها نامیده اند، زیباست ! ! ، کسی که برای اولین بار این روز را به نام این خوشمزه ی بی انتها نامگذاری کرده است حتما فردی با خرد و خوش ذوق بوده که در پی تغذیه روح هیجان زده ی خود اتفاقی شگرف را پدید آورده است، چرا که احساس خوش طعم و به یادماندنی خرد کردن ذرات و دانه های ترد و یا لطیف کوکی ها، هر روح بزرگ و هنرمندی را به تلاطم وا می دارد و شاید گاهی دنیا، به لطف حضور کوکی ها با رنگ ها و اشکال عجیب و بدیعشان، لبخندی شیرین بر لب دارد.

شاید این روز فرصتی بی بدیل برای همراهی با دوست دوران خاطره انگیز کودکی خود یعنی “کوکی ها” باشد. در این روز های سرد و بارانی، کوکی های بازیگوش و خوشمزه خود را به هنگام صبحانه، عصرانه و میان وعده، در کنار شومینه ی آتشی گرم و پر هیزم خیالی نوش جان کنید.

دوستان و عاشقان همیشگی کوکی ها

به مناسبت این روز فرخنده شما را با طرز تهیه ی کوکی محبوب و خوشمزه ی کره ای آشنا می کنیم.

کوکی کره ای ( فرانسوی )

این نوع از کوکی ها بر خلاف طعم فوق العاده ی خود دستور پختی ساده دارند. موارد لازم برای تهیه این کوکی ها عبارت است از:

مواد مورد نیاز مقدار
کره شَکِلّی ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۱/۵ پیمانه+۲ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

    • در ابتدا كره، وانيل و شكر را با استفاده از همزن برقی می زنيم و بعد از گذشت ٣ دقيقه تخم مرغ را نیز به آن اضافه می كنيم.
    • ۲ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه می دهیم، سپس آرد را اضافه کرده و به آرامی با قاشق هم می زنیم. اگر در حین ورز دادن متوجه چسبناکی خمیر شدید باز هم به آن کمی آرد بیفزایید.( از ورز دادن بیش از حد پرهیز کنید چرا که ممکن است باعث جداسازی کره و سفت شدن ترکیب شود).
    • در این مرحله خمير کوکی کره ای را داخل نايلون و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار داده، و سپس آن را بر روی سطحی آرد پاشی شده با قالب هایی جذاب شکل می دهیم.
    • روی سينی فر را با كاغذ روغنی پوشانده و کوکی های شکل گرفته ی کره ای را بر روی آن قرار می دهیم. سینی را در داخل فر گرم شده، در دمای١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ٢٠ دقيقه قرار داده تا بپزد. در این حین دائما حواستان به کوکی ها باشد تا به محض اینکه زیر آن کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید.

می توانیم برای تزئین کوکی ها از اسمارتیز، مربا، و یا آیسینگ های رنگی جذاب، مخصوص تزیین شیرینجات استفاده کنیم.

چند نکته ی طلایی:

      1. آرد و نمک و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید.
      2. زمانی از مواد اولیه استفاده کنید که تمامی آنها به دمای محیط رسیده باشند.
      3. شکر را آسیاب کنید و یا از پودر شکر استفاده کنید.

برای مشاهده رسپی های کره ای بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.

shakelli

مطالب مرتبط

روز جهانی غذاهای تند
۲۴ دی, ۱۳۹۹

روز جهانی غذاهای تند


ادامه مطلب
شب یلدا

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

۲۶ آذر, ۱۳۹۹

شب یلدا


ادامه مطلب
روزجهانی کوهستان

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

۱۹ آذر, ۱۳۹۹

روز جهانی کوهستان


ادامه مطلب

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • کره ی گاوی0
    ترکیبات کره ی گاوی
    ۸ بهمن, ۱۳۹۹
  • روز جهانی غذاهای تند0
    روز جهانی غذاهای تند
    ۲۴ دی, ۱۳۹۹
  • خامه-کاکائویی-شَکِلّی0
    خامه کاکائویی
    ۱۵ دی, ۱۳۹۹
  • کره نمکی0
    کره نمکی و بدون نمک
    ۱۰ دی, ۱۳۹۹
  • خامه عسلی1
    خامه عسلی
    ۴ دی, ۱۳۹۹

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • کره ی گاوی0
    ترکیبات کره ی گاوی
    ۸ بهمن, ۱۳۹۹
  • روز جهانی غذاهای تند0
    روز جهانی غذاهای تند
    ۲۴ دی, ۱۳۹۹
  • خامه-کاکائویی-شَکِلّی0
    خامه کاکائویی
    ۱۵ دی, ۱۳۹۹
© 2020 Shakelli. Provided By Sisarv.
  • FA
  • EN