[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]
۳ دسامبر برابر با سیزدهم آذر را روز جهانی کوکی ها نامیده اند، زیباست ! ! ، کسی که برای اولین بار این روز را به نام این خوشمزه ی بی انتها نامگذاری کرده است حتما فردی با خرد و خوش ذوق بوده که در پی تغذیه روح هیجان زده ی خود اتفاقی شگرف را پدید آورده است، چرا که احساس خوش طعم و به یادماندنی خرد کردن ذرات و دانه های ترد و یا لطیف کوکی ها، هر روح بزرگ و هنرمندی را به تلاطم وا می دارد و شاید گاهی دنیا، به لطف حضور کوکی ها با رنگ ها و اشکال عجیب و بدیعشان، لبخندی شیرین بر لب دارد.
شاید این روز فرصتی بی بدیل برای همراهی با دوست دوران خاطره انگیز کودکی خود یعنی “کوکی ها” باشد. در این روز های سرد و بارانی، کوکی های بازیگوش و خوشمزه خود را به هنگام صبحانه، عصرانه و میان وعده، در کنار شومینه ی آتشی گرم و پر هیزم خیالی نوش جان کنید.
به مناسبت این روز فرخنده شما را با طرز تهیه ی کوکی محبوب و خوشمزه ی کره ای آشنا می کنیم.
این نوع از کوکی ها بر خلاف طعم فوق العاده ی خود دستور پختی ساده دارند. موارد لازم برای تهیه این کوکی ها عبارت است از:
مواد مورد نیاز | مقدار |
---|---|
کره شَکِلّی | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱عدد |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
آرد | ۱/۵ پیمانه+۲ قاشق سوپ خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
می توانیم برای تزئین کوکی ها از اسمارتیز، مربا، و یا آیسینگ های رنگی جذاب، مخصوص تزیین شیرینجات استفاده کنیم.
برای مشاهده رسپی های کره ای بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.