شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

مصرف عسل در ماه رمضان

  • صفحه نخست
  • مجله
  • عسل
  • مصرف عسل در ماه رمضان
آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان
آبرسانی و هیدراته کردن بدن در ماه رمضان
24 فروردین 1401
کاهش وزن در ماه رمضان
کاهش وزن در ماه رمضان
7 اردیبهشت 1401
30 فروردین 1401
مصرف عسل در ماه رمضان

داشتن یک برنامه غذایی سالم و مقوی در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. روزه گرفتن در این ماه پر برکت شیوه ای موثر برای بازیابی سلامت بدن، در صورت رعایت شرایط مناسب می باشد، تا این فرایند بدون آسیب رساندن به بدن صورت بپذیرد. یکی از خوراکی های مقوی و انرژی زا که نباید از آن غافل شویم، عسل می باشد.

مصرف عسل، تامین انرژی بدن در ماه رمضان

هنگام روزه گرفتن، زمانی که هیچ گونه غذا، خوراکی و نوشیدنی مصرف نمی شود، بدن با کمبود انرژی مواجه می گردد. در چنین وضعیتی ذخایر کربوهیدراتی موجو در کبد و ماهیچه و ذخایر چربی مورد استفاده قرار می گیرد.

کمبود آب بدن در ماه رمضان یکی از دلایل اصلی سردرد ها و خستگی بسیار بدن می باشد، لذا مصرف خوراکی ها و نوشیدنی های سرشار از انرژی می تواند منجر به حفظ حالت پایدار در بدن گردد. مصرف عسل به تنهایی یا در ترکیب با نوشیدنی های سالم و بدون شکر می تواند تا حد زیادی انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را (بطور عمده از گلوکز تامین می شود) فراهم آورد و احساس گشنگی را کاهش دهد.

بالا نگه داشتن قند خون با مصرف عسل در ماه رمضان

مصرف عسل به هنگام سحری یک روش مناسب برای حفظ تعادل قند خون در طول روز است، زیرا قندهای طبیعی موجود در عسل به سرعت جذب بدن می‌شوند و انرژی بدن را افزایش می‌دهند، در حالی که محتوای فروکتوز آهسته‌تر جذب شده و انرژی را بطور پایدار تامین می‌کند. علاوه بر اینها عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می تواند به عنوان یک انتقال دهنده عصبی سروتونین عمل کند و در نهایت خلق و خو را بهبود بخشیده و خستگی را از بین ببرد.


تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل طبیعی


عسل، شیرین کننده ای طبیعی و پر خاصیت

اگر در سفره سحری و افطاری به دنبال گزینه ای مناسب برای برطرف کردن طبع شیرین خود و یا شیرین کردن شیر، چای و یا نوشیدنی های خنک می باشید، عسل یا عسل کرم بهترین گزینه ممکن برای انتخاب می باشد.

عسل سرشار از مواد معدنی، آنتی اکسیدان و گلوگز های انرژی زا می باشد و علاوه بر آن طعم شاخص آن تاثیر ویژه ای بر طعم نهایی نوشیدنی شما دارد.


عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی


انواع نوشیدنی های عسلی که می توانید به راحتی بر سر سفره های رمضان سرو کنید:
  • شربت عسل و لیمو
  • شربت عسل و سکنجبین
  • شربت عسل و خیار و سکنجبین
  • شربت های میوه ای همراه با عسل
  • 5-  شربت عسل و نعناع
  • شربت عسل و خاکشیر
  • شربت عسل و آویشن
عسل | honey

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
6 مورد از بهترین نوشیدنی های خنک کننده برای فصل تابستان (2)
13 مرداد 1401

طرز تهیه 6 نوشیدنی خنک برای تابستان


ادامه مطلب
آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟
11 تیر 1401

آنتی اکسیدان چیست و چه تاثیراتی بر سلامتی ما دارد؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian