داشتن یک برنامه غذایی سالم و مقوی در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. روزه گرفتن در این ماه پر برکت شیوه ای موثر برای بازیابی سلامت بدن، در صورت رعایت شرایط مناسب می باشد، تا این فرایند بدون آسیب رساندن به بدن صورت بپذیرد. یکی از خوراکی های مقوی و انرژی زا که نباید از آن غافل شویم، عسل می باشد.
هنگام روزه گرفتن، زمانی که هیچ گونه غذا، خوراکی و نوشیدنی مصرف نمی شود، بدن با کمبود انرژی مواجه می گردد. در چنین وضعیتی ذخایر کربوهیدراتی موجو در کبد و ماهیچه و ذخایر چربی مورد استفاده قرار می گیرد.
کمبود آب بدن در ماه رمضان یکی از دلایل اصلی سردرد ها و خستگی بسیار بدن می باشد، لذا مصرف خوراکی ها و نوشیدنی های سرشار از انرژی می تواند منجر به حفظ حالت پایدار در بدن گردد. مصرف عسل به تنهایی یا در ترکیب با نوشیدنی های سالم و بدون شکر می تواند تا حد زیادی انرژی مورد نیاز بدن در طول روز را (بطور عمده از گلوکز تامین می شود) فراهم آورد و احساس گشنگی را کاهش دهد.
مصرف عسل به هنگام سحری یک روش مناسب برای حفظ تعادل قند خون در طول روز است، زیرا قندهای طبیعی موجود در عسل به سرعت جذب بدن میشوند و انرژی بدن را افزایش میدهند، در حالی که محتوای فروکتوز آهستهتر جذب شده و انرژی را بطور پایدار تامین میکند. علاوه بر اینها عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می تواند به عنوان یک انتقال دهنده عصبی سروتونین عمل کند و در نهایت خلق و خو را بهبود بخشیده و خستگی را از بین ببرد.
تقویت سیستم ایمنی بدن با عسل طبیعی
اگر در سفره سحری و افطاری به دنبال گزینه ای مناسب برای برطرف کردن طبع شیرین خود و یا شیرین کردن شیر، چای و یا نوشیدنی های خنک می باشید، عسل یا عسل کرم بهترین گزینه ممکن برای انتخاب می باشد.
عسل سرشار از مواد معدنی، آنتی اکسیدان و گلوگز های انرژی زا می باشد و علاوه بر آن طعم شاخص آن تاثیر ویژه ای بر طعم نهایی نوشیدنی شما دارد.
عسل کرم، شیرین کننده ای طبیعی و مقوی