شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

نکاتی که در آشپزی با کره‌‌حیوانی باید رعایت کنیم

  • صفحه نخست
  • مجله
  • نکات تغذیه ای و سلامت
  • نکاتی که در آشپزی با کره‌‌حیوانی باید رعایت کنیم
انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی
18 مهر 1400
روش های طعم دار کردن خامه
روش های طعم دار کردن خامه
27 مهر 1400
20 مهر 1400
باید و نباید های آشپزی با کره حیوانی

کره حیوانی یک فراورده ی لبنی پر خاصیت است که به علت طعم ویژه و عطر و بوی وسوسه انگیز خود به هنگام صبحانه، گاها عصرانه و در بسیاری از مواقع در آشپزی و پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فراورده‌ی خوش طعم، با رایحه‌ی بی‌نظیر خود، طعم نامطلوب مواد غذایی خام را دگرگون کرده و در نهایت یک وعده ی غذایی لذیذ را بر جای می‌گذارد.

اما آشپزی با کره‌ی حیوانی و نحوه‌ی طبخ مواد غذایی همراه با کره لبنی روش‌های منحصر به فرد خود را دارد. کره حیوانی سرشار از مواد معدنی و حاوی ویتامین‌های محلول در چربی است که مجموعا یک فراورده‌ی مغذی را تشکیل می‌دهد، علاوه بر آن ساختار اصلی آن ترکیبی از اسید‌های چرب است که مقدار بیشتر این اسید‌های چرب، اشباع و مقدار کمتری غیر اشباع هستند. چربی‌ها منبع خوبی از ویتامین E و پیش ساز ویتامین A هستند که یک آنتی اکسیدان طبیعی برای بدن است. البته موارد مذکور تنها خواص مصرف کره حیوانی است.

چربی یا به عبارتی اسیدهای چرب موجود در کره یکی از علل اصلی در نظر گرفتن روشی منحصر به فرد در آشپزی با کره است. در این بخش می‌خواهیم شما را با باید و نباید‌های آشپزی با کره حیوانی آشنا کنیم.

سرخ کردن مواد غذایی با کره حیوانی

کره حیوانی حاوی اسید های چرب فراوانی می باشد و قرار دادن این ترکیبات در معرض حرارت های بالا و طولانی مدت، نظیر فرایند سرخ کردن منجر به اکسید شدن کره و تغیر عطر و طعم آن می گردد و در چنین وضعیتی کره بخش زیادی از خواص اولیه خود را از دست می دهد. لازم به ذکر است که کره در دمای ۳۶ درجه سانتی گراد شروع به ذوب شدن می کند و دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت نقطه ی دود آن می باشد. بهتر است تا به منظور بهره مندی موثر از خواص، طعم و رایحه ی دلنشین کره حیوانی، مواد غذایی را در درجه حرارت متوسط یا پایین با کره تفت دهید تا تاثیر فوق العاده ی آن را بر طعم نهایی وعده ی غذایی تهیه شده احساس کنید.

برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص نقطه دود کره بر روی لینک کلیک کنید.

پخت و پز با کره حیوانی

حتما بارها طعم لذیذ چلو کره و یا شیرینی های کره ای خوشمزه را چشیده اید. بسیاری از آشپزان و یا علاقه مندان، پلو ها و خورشت های مخصوص ایرانی را با کره یا روغن کره حیوانی طبخ می کنند. خوشبختانه حرارت های غیر مستقیم، تاثیر نا مطلوبی بر ساختار و عطر و طعم کره حیوانی نداششه و می توانید آن را در مراحل پخت غذا، شیرینی، کیک و دسر مورد استفاده قرار دهید. البته یکی از جذاب ترین و رایج ترین مصارف کره حیوانی آب کردن آن در لحظه سرو وعده ی غذایی مورد نظر می باشد که شاید این مورد یکی از پر طرفدار ترین صحنه ها در صنعت آشپزی باشد.

نکته: بهتر است قبل از شروع پخت و پز با کره، به مدت ۳۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود.

در بین شیرینی پز ها رایج است که از نوعی روغن ترد کننده برای تهیه نان و شیرینی ها استفاده می کنند، اما با توجه به اینکه این روغن ها عطر و طعم لازم را ندارند، شیرینی پزان از ترکیب کره و روغن ترد کننده استفاده می کنند.

CRM

مطالب مرتبط

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
روز جهانی غذاهای سرشار از کالری
30 تیر 1401

هر آنچه که باید درباره‌ی روز غذای سرشار از کالری بدانیم!


ادامه مطلب

1 Comments

  1. Lale گفت:
    30 مهر 1400 در 4:10 ب.ظ

    طعم کره سنتی واقعا عالیه و تو ایران حرف اول و میزنه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian