[vc_row][vc_column][vc_column_text]
کره ی حیوانی محصول لبنی و سالمی است که از چربی حیوانی ( حدود 80%)، آب، پروتئین، قند، ویتامین ها و برخی از املاح و مواد معدنی دیگر موجود در شیر تشکیل می شود. این چربی پرخاصیت عطر و طعم ویژه ای داشته و مصرف آن به تنهایی یا هنگام پخت و پز طعم و مزه ی مهیجی را بوجود می آورد. با ما همراه باشید تا شما را با برخی از فواید مصرف کره حیوانی برای بدن آشنا کنیم.
کره پر از ویتامین های محلول در چربی لبنی، از جمله ویتامین های A ،E ،D و K است و همانطور که از نام آنها پیداست، ویتامین های محلول در چربی برای جذب به چربی نیاز دارند. ویتامین K، به ویژه K2 ویتامین کمتر شناخته شده ای است که اثرات بسیار قدرتمندی بر سلامتی بدن دارد. این ماده در متابولیسم کلسیم نقش داشته و مصرف کم آن با بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی، سرطان و پوکی استخوان همراه است. کره ی لبنی تهیه شده از شیر گاوهای تغذیه شده با علف، سرشار از تمام ویتامین های محلول در چربی می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید مصرف کره ی حیوانی با ویتامین های موجود در آن بر روی لینک کلیک کنید.
در گذشته مردم بر این باور بودند که مصرف هر نوع چربی، گیاهی و حیوانی تدریجا منجر به انسداد رگ ها و بروز بیماری های قلبی و عروقی می گردد. رفته رفته با گسترش تحقیقات در این زمینه، مشخص شده است که مصرف چربی های حیوانی نظیر کره یا روغن کره در مقدار متعادل و بعنوان مکمل غذایی نه تنها باعث بروز چنین بیماری هایی نمی شود، بلکه تا حد موثری چربی خون را کاهش می دهد.
چربی های اشباع در بدن سطح لیپو پروتئین هایی با چگالی بالا (HDL) را که ملقب به کلسترول خوب هستند را افزایش داده و این لیپوپروتئین ها کلسترول های اضافی موجود در رگ را جدا کرده و به کبد می برند و از انسداد شریان ها جلوگیری می کنند.
لازم به ذکر است کره ی حیوانی عموما حاوی اسید های چرب کوتاه یا متوسط زنجیر می باشد و از این رو سرعت هضم و سوخت و سوز آن ها نسبت به سایر چربی ها بالاتر می باشد.
یکی از دیگر ترکیبات موجود در کره ی حیوانی اسید لینولئیک می باشد که نقش نسبتا موثری در متابولیسم و چربی سوزی بدن دارد، تا جایی که از این ترکیب در تولید مکمل های چربی سوز استفاده می گردد. این ترکیب بطور طبیعی در گوشت و سایر محصولات لبنی حضور دارد.
اسید بوتیریک یک اسید چرب زنجیره کوتاه می باشد که منحصرا در چربی لبنی موجود در شیر حضور دارد و عموما در شیر حیوانات نشخوار کننده یافت می شود. بوتیرات شکلی از اسید بوتریک می باشد که به منظور کاهش التهاب در دستگاه گوارش و به عنوان بهبود دهنده ی بیماری کرون مورد استفاده قرار می گیرد.
اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 بهترین غذا برای تقویت مغز، بهبود حافظه و یادگیری، افزایش سطح انتقال دهنده های عصبی و نظیر آن به شمار می آید. به همین دلیل مصرف روزانه ی کره ی حیوانی شما را از مصرف مکمل های امگا بی نیاز کرده و سطح هوشیاری مغز را افزایش خواهد داد.
نکته: آنچه در مصرف این ماده ی پر خاصیت و پر انرژی اهمیت دارد این است که در مصرف آن زیاده روی نکنید و بهتر است افرادی که به علت بیماری از رژیم غذایی خاصی پیروی می کنند در خصوص مقدار و تناوب زمانی مصرف آن با پزشک خود مشورت کنند.
اگر به دنبال تامین مواد مغذی مورد نیاز فرزندان خود هستید، مصرف مداوم کره ی حیوانی برای وعده ی صبحانه بهترین انتخاب می باشد، علاوه بر آن این خوراکی مغذی می تواند به خوبی جایگزین روغن های صنعتی با چربی های ترانس بالا به هنگام پخت و پز و تفت دادن مواد غذایی باشد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]