شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

فواید مصرف کره ی حیوانی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره
  • فواید مصرف کره ی حیوانی
غذا های مناسب در ماه رمضان | Suitable food in Ramadan
غذا های مناسب در ماه رمضان
25 فروردین 1400
خورشت قورمه سبزی
غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی
8 اردیبهشت 1400
1 اردیبهشت 1400
فواید مصرف کره حیوانی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

کره ی حیوانی محصول لبنی و سالمی است که از چربی حیوانی ( حدود 80%)، آب، پروتئین، قند، ویتامین ها و برخی از املاح و مواد معدنی دیگر موجود در شیر تشکیل می شود. این چربی پرخاصیت عطر و طعم ویژه ای داشته و مصرف آن به تنهایی یا هنگام پخت و پز طعم و مزه ی مهیجی را بوجود می آورد. با ما همراه باشید تا شما را با برخی از فواید مصرف کره حیوانی برای بدن آشنا کنیم.

کره ی حیوانی سرشار از ویتامین های محلول در چربی

کره پر از ویتامین های محلول در چربی لبنی، از جمله ویتامین های A ،E ،D و K است و همانطور که از نام آنها پیداست، ویتامین های محلول در چربی برای جذب به چربی نیاز دارند. ویتامین K، به ویژه K2 ویتامین کمتر شناخته شده ای است که اثرات بسیار قدرتمندی بر سلامتی بدن دارد. این ماده در متابولیسم کلسیم نقش داشته و مصرف کم آن با بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی، سرطان و پوکی استخوان همراه است. کره ی لبنی تهیه شده از شیر گاوهای تغذیه شده با علف، سرشار از تمام ویتامین های محلول در چربی می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فواید مصرف کره ی حیوانی با ویتامین های موجود در آن بر روی لینک کلیک کنید.

حفظ سلامت قلب و عروق با کره ی حیوانی

در گذشته مردم بر این باور بودند که مصرف هر نوع چربی، گیاهی و حیوانی تدریجا منجر به انسداد رگ ها و بروز بیماری های قلبی و عروقی می گردد. رفته رفته با گسترش تحقیقات در این زمینه، مشخص شده است که مصرف چربی های حیوانی نظیر کره یا روغن کره در مقدار متعادل و بعنوان مکمل غذایی نه تنها باعث بروز چنین بیماری هایی نمی شود، بلکه تا حد موثری چربی خون را کاهش می دهد.

چربی های اشباع در بدن سطح لیپو پروتئین هایی با چگالی بالا (HDL) را که ملقب به کلسترول خوب هستند را افزایش داده و این لیپوپروتئین ها کلسترول های اضافی موجود در رگ را جدا کرده و به کبد می برند و از انسداد شریان ها جلوگیری می کنند.

لازم به ذکر است کره ی حیوانی عموما حاوی اسید های چرب کوتاه یا متوسط زنجیر می باشد و از این رو سرعت هضم و سوخت و سوز آن ها نسبت به سایر چربی ها بالاتر می باشد.

 Benefits of consuming animal butter | فواید مصرف کره حیوانی

 

  • کره حیوانی حاوی اسید لینولئیک

یکی از دیگر ترکیبات موجود در کره ی حیوانی اسید لینولئیک می باشد که نقش نسبتا موثری در متابولیسم و چربی سوزی بدن دارد، تا جایی که از این ترکیب در تولید مکمل های چربی سوز استفاده می گردد. این ترکیب بطور طبیعی در گوشت و سایر محصولات لبنی حضور دارد.

  • کره حیوانی شامل اسید بوتیرات

اسید بوتیریک یک اسید چرب زنجیره کوتاه می باشد که منحصرا در چربی لبنی موجود در شیر حضور دارد و عموما در شیر حیوانات نشخوار کننده یافت می شود. بوتیرات شکلی از اسید بوتریک می باشد که به منظور کاهش التهاب در دستگاه گوارش و به عنوان بهبود دهنده ی بیماری کرون مورد استفاده قرار می گیرد.

  • کره حیوانی حاوی امگا 3 و امگا 6

اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 بهترین غذا برای تقویت مغز، بهبود حافظه و یادگیری، افزایش سطح انتقال دهنده های عصبی و نظیر آن به شمار می آید. به همین دلیل مصرف روزانه ی کره ی حیوانی شما را از مصرف مکمل های امگا بی نیاز کرده و سطح هوشیاری مغز را افزایش خواهد داد.

نکته: آنچه در مصرف این ماده ی پر خاصیت و پر انرژی اهمیت دارد این است که در مصرف آن زیاده روی نکنید و بهتر است افرادی که به علت بیماری از رژیم غذایی خاصی پیروی می کنند در خصوص مقدار و تناوب زمانی مصرف آن با پزشک خود مشورت کنند.

اگر به دنبال تامین مواد مغذی مورد نیاز فرزندان خود هستید، مصرف مداوم کره ی حیوانی برای وعده ی صبحانه بهترین انتخاب می باشد، علاوه بر آن این خوراکی مغذی می تواند به خوبی جایگزین روغن های صنعتی با چربی های ترانس بالا به هنگام پخت و پز و تفت دادن مواد غذایی باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

CRM

مطالب مرتبط

22 اسفند 1401

15 اسفند – روز درختکاری


ادامه مطلب
نگهداری کره پاستوریزه در یخچال یا فریزر؟
22 تیر 1401

کره پاستوریزه را در یخچال نگهداری کنیم یا در فریزر؟


ادامه مطلب
طرز تهیه خامه پنیر

طرز تهیه خامه پنیر

25 خرداد 1401

طرز تهیه خامه پنیری یا کرم چیز فراستینگ


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian