کیک ها، شیرینی ها، دسرها از هیجان انگیزترین و خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر جهان می باشد. اما یکی از خوشمزه ترین مواد اولیه ای که منجر به محبوبیت بسیار این دسته از خوراکی ها در تمام رده های سنی شده است، خامه است. این روز ها کمتر کسی است که بتواند به صراحت ادعا کند که تمایلی به خوردن شیرینی های خامه ای ندارد.
تدریجا با افزایش تمایل به مصرف خامه در تهیه شیرینی جات، ایده ی جذاب افزودن رنگ های خوراکی و تهیه خامه های رنگی از طرف قنادان و شیرینی پزان خوش ذوق مطرح گردید، اما موضوع به همین جا ختم نشد. رفته رفته خامه های طعم دار شده پا به صنعت شیرینی پزی گذاشتند و نهایتا طیف وسیعی از شیرینی ها به لیست سفارش قنادی ها، کافه ها و کیک و شیرینی های خانگی اضافه شد.
اگر شما هم از طرفداران خوراکی های خوشمزه خامه ای هستید، با ما همراه باشید تا در ادامه تعدادی از روش های طعم دار کردن خامه در منزل را با شما در میان بگذاریم.
قبل از شروع باید بدانید که فرق زیادی در نحوه ی طعم دار کردن خامه قنادی یا خامه ساده وجود ندارد. شما می توانید از خامه ساده، خامه ی مخصوص قنادی و یا حتی خامه صبحانه فرم گرفته نیز استفاده کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه خامه فرم گرفته یا خامه قنادی از خامه ساده بر روی لینک کلیک کنید.
یکی از فیلینگ های محبوب در تهیه نان های مغز دار و کیک ها در مقیاس صنعتی کرم فیل ها هستند. کرم فیل ها می توانند خود به تنهایی طعم های گوناگونی نظیر وانیلی، کاکائویی، آلبالویی و … داشته باشند، علاوه بر آن یکی از مواد اولیه پر اهمیت در تهیه تارت ها، پیراشکی ها و برخی از دسر های تهیه شده در قنادی ها می باشند. ترکیب کرم فیل طعم دار با خامه یک ایده ی بی نظیر برای تهیه شیرینی های مغز دار می باشد.
ترکیب خامه و پودر قهوه برای طرفداران نوشیدنی قهوه و سایر مشتقات آن ترکیب بسیار دوستداشتنی و شاید هم کمی آرامش بخش باشد. رایحه ی فوق العاده ی قهوه پردازش ذهن را افزایش داده و در ترکیب با خامه، لذتی دو چندان را حاصل می کند.
یکی از ایده های بکر و تازه برای طعم دهی خامه، استفاده از فیلینگ خرده بیسکووییت ها و کیک ها می باشد. کافیست تنها بیسکوییت محبوب خود را تهیه کنید. کاپ کیک ها با روکش خامه و خرده بیسکوییت شکلاتی، فوق العاده هستند.
یکی از راه های ساده و خوشمزه برای طعم دار کردن خامه، ترکیب آن با کَره می باشد. حتما تعریف بسیاری در مورد شیرینی های کَره ای شگفت انگیز شنیده اید. حال به ایده خوش عطر و طعم خامه ی کره ای یا butter cream فکر کنید، بی نظیره . . .
البته برای رسیدن به این ترکیب فوق العاده به غیر کره باید موادی چون وانیل، پودر شکر و مقداری هم نمک تهیه کنید.
اسانس ها سریع ترین روش تهیه خامه طعم دار می باشند که احتمالا در برخی از قنادی ها قابل تهیه هستند. اما توصیه ما به شما استفاده از طعم دهنده های تازه و طبیعی نظیر عصاره میوه ها می باشد.
اگر در ترکیب طعم ها کمی خلاقانه عمل کنید می توانید عصاره میوه ها را با پودر های خوراکی ترکیب کرده و به خامه بی افزایید و در نهایت طعم های جدیدی را خلق کنید.