شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی به همراه 8 نکته‌ی کلیدی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • طرز تهیه دلمه برگ مو خانگی به همراه 8 نکته‌ی کلیدی
روز پدر مبارک
روز پدر مبارک
25 بهمن 1400
خواص مصرف لبنیات برای بدن
خواص مصرف لبنیات برای بدن
18 اسفند 1400
5 اسفند 1400
فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

دلمه برگ مو یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین غذاهای سنتی ایرانی است که البته ریشه‌ی اصلی آن به کشورهای خاورمیانه و برخی کشورها در آسیای مرکزی باز می‌گردد. دلمه عبارتی ترکی و معنی لغوی آن «پر شده» است. متداول‌ترین نوع دلمه، دلمه‌ی برگ مو، دلمه فلفل ، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان است. البته دلمه برگ مو شاید از محبوبیت بیشتری برخوردار باشد.

برنج، گوشت، لپه، برگ درخت انگور و ادویجاتی نظیر نمک، فلفل و . . . بسته به ذائقه، از مواد اصلی دلمه برگ مو به حساب می‌آیند. امروز می‌خواهیم تکنیک‌ها و فوت‌و‌فن‌های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

نکات کلیدی برای تهیه دلمه برگ مو خوش عطر و طعم

۱. اولین و مهم ترین نکته کلیدی در تهیه دلمه برگ مو، تهیه برگ مو و گوشت تازه می باشد. گوشت تازه باید به رنگ قرمز روشن و بوی کاملا طبیعی باشد. برگ های مو نیز باشد به رنگ سبز روشن و شاداب باشند.

۲. لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ لپه ها گرفته شود. برنج را نیز از چند ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.

۳. گوشت چرخ کرده را با سبزیجات تازه و پیاز بخوبی ورز دهید و سپس همراه با مقدار مناسبی از کره سیر و سبزیجات شَکِلّی تفت دهید تا مواد به خورد یکدیگر بروند.

۴. سبزیجات دلمه بطور معمول شامل: تره، جعفری، شوید، نعناع، ترخون و پیازچه می باشد.

۵. اگر ذائقه ی شما با غذاهای شیرین همخوانی دارد، قبل از قرار دادن مایه دلمه درون برگ مو، آن را با مقادیر مناسبی از سرکه  و شکر مخلوط کنید.

۶. چنانچه ذائقه شما با غذاهای ترش مزه همخوانی دارد، به جای شکر و سرکه از ماست ترش استفاده کنید. استفاده از ماست ترش و شیرین، طعم دلمه ها را ملس می کند.

۷. در مراحل نهایی پخت دلمه ها در قابلمه، مقداری آب گوشت اضافه کرده و روی دلمه ها بشقابی قرار داده و اجازه دهید تا دلمه ها همراه با مواد ملایم تفت بخورند.

۸. اگر تمایلی به مصرف گوشت قرمز ندارید، می توانید این غذا را بدون گوشت تهیه کنید.


فوت و فن های پخت دلمه برگ مو با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

برای خرید کره سیر و سبزیجات اینجا کلیک کنید

بیشتر ببینید: مشاهده ی رسپی کامل دلمه برگ مو

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian