شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی
فواید مصرف کره حیوانی
فواید مصرف کره ی حیوانی
1 اردیبهشت 1400
شکرک زدن در عسل طبیعی
شکرک زدن در عسل طبیعی
15 اردیبهشت 1400
8 اردیبهشت 1400
خورشت قورمه سبزی

قسمت اول

اگر از آن دسته افرادی هستید که آشپزی را بعنوان کسب و کار حرفه ای و یا یکی از بزرگترین علاقه مندی های خود دنبال می کنید، استفاده از کره های طعم دار مخصوص آشپزی می تواند یکی از جذاب ترین و مرموز ترین فوت و فن های دستپخت بی نظیر شما باشد. کره های طعم دار شَکِلّی در سه طعم سیر، سیر و سبزیجات، و نمکی هر آنچه که یک وعده ی لذیذ غذایی نیاز دارد را فراهم می کند. در این بخش می خواهیم تاثیر تهیه غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی  را برای شما تشریح کنیم.

 

کره ی طعم دار سیر شَکِلّی

 

  • خورشت قورمه سبزی با کره ی سیر

خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی است و کمتر کسی پیدا می شود که طرفدار این غذای دلچسب و خوش رایحه نباشد. از نکات قابل توجه در هنگام طبخ این غذا، از بین بردن بوی اولیه ی گوشت و نحوه ی پخت و تهیه ی سبزی ها، لوبیای مورد استفاده و سایر مواد اولیه موجود آن می باشد. تفت دادن گوشت ها و سبزی ها ی خرد شده با کره ی سیر شَکِلّی عطر و طعم فوق العاده ای را به خورشت اضافه می کند. لازم به ذکر است با توجه به حجم مصرفی کره در خورشت، طعم سیر بر غذا غالب نشده و در ازای آن ضمن خوش طعم شدن اجزای خورشت، مزه ی مطلوب و کره ای به جای می ماند.

خورشت قورمه سبزی

برخی از دیگر فوت و فن های قورمه سبزی خوش عطر و لعاب دار
  • سبزی مورد استفاده در خورشت قورمه سبزی لزوما باید کاملا خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.
  • سبزی ها را بخوبی سرخ کنید تا در حین پخت آب نندازد و خورشت آبکی نشود.
  • تفت دادن سبزی سرخ شده با گوشت پخته شده در کره ی سیر شَکِلّی  یکی از دیگر عوامل موثر در لعاب انداختن قورمه سبزی می باشد.
  • در سبزی شما اسفناج تازه هم باید حضور داشته باشد چراکه حضور آن باعث غلیظ شدن خورشت می شود.
  • حداقل حدود 3-4 ساعت زمان لازم داریم تا خورشت به خوبی بپزد و جا بیفتد.
  • در ابتدا برای پخت خورشت به اندازه ی کافی به آن آب اضافه کنید تا مجبور نباشید در اواسط کار به خورشت آب بیفزایید.

نکته: در صورتی که مجبور به افزودن مجدد آب به خورشت شدید، از آب جوش استفاده کنید.

  • نمک و لیمو را هنگامی که خورشت تا حد زیادی پخته شده است به آن اضافه کنید تا مانع پخت گوشت، لوبیا و در نهایت لعاب انداختن خورشت نشود.
  • در آخر پس از پخت کامل، در صورتی که احساس کردید خورشت کمی آبکی است شعله ی آن را زیاد کرده و درب قابلمه را باز بگذارید.
– رسپی کامل تهیه قورمه سبزی با کره ی سیر شَکِلّی:  ( خورشت قورمه سبزی کلیک کنید.)
CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian