قسمت اول
اگر از آن دسته افرادی هستید که آشپزی را بعنوان کسب و کار حرفه ای و یا یکی از بزرگترین علاقه مندی های خود دنبال می کنید، استفاده از کره های طعم دار مخصوص آشپزی می تواند یکی از جذاب ترین و مرموز ترین فوت و فن های دستپخت بی نظیر شما باشد. کره های طعم دار شَکِلّی در سه طعم سیر، سیر و سبزیجات، و نمکی هر آنچه که یک وعده ی لذیذ غذایی نیاز دارد را فراهم می کند. در این بخش می خواهیم تاثیر تهیه غذای ایرانی با کره ی طعم دار شَکِلّی را برای شما تشریح کنیم.
خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی است و کمتر کسی پیدا می شود که طرفدار این غذای دلچسب و خوش رایحه نباشد. از نکات قابل توجه در هنگام طبخ این غذا، از بین بردن بوی اولیه ی گوشت و نحوه ی پخت و تهیه ی سبزی ها، لوبیای مورد استفاده و سایر مواد اولیه موجود آن می باشد. تفت دادن گوشت ها و سبزی ها ی خرد شده با کره ی سیر شَکِلّی عطر و طعم فوق العاده ای را به خورشت اضافه می کند. لازم به ذکر است با توجه به حجم مصرفی کره در خورشت، طعم سیر بر غذا غالب نشده و در ازای آن ضمن خوش طعم شدن اجزای خورشت، مزه ی مطلوب و کره ای به جای می ماند.
نکته: در صورتی که مجبور به افزودن مجدد آب به خورشت شدید، از آب جوش استفاده کنید.