گَلِت پیتزایی
کره سنتی و کره سیر شَکِلّی
گَلِت پیتزایی یک غذای بسیار لذیذ می باشد که مواد درونی یا فیلینگ آن می تواند مطابق با سلیقه ی هر فرد متفاوت باشد. در این رسپی ما از بیکن به عنوان ماده ی اصلی فیلینگ استفاده کرده ایم، اما شما می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. با استفاده از کره سنتی و کره سیر شَکِلّی عطر و طعم این وعده ی غذایی خوشمزه را چند برابر کنید.
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۵۰ گرم |
۵۰ گرم |
||
آرد |
۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۶۰ گرم |
نمک ( در تهیه خمیر ) |
۱/۲ قاشق چایخوری |
آب یخ |
۴ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
به مقدار دلخواه |
بیکن |
به مقدار دلخواه |
فلفل دلمه ای |
به مقدار دلخواه |
قارچ |
به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر |
به مقدار لازم |
زرده ی تخم مرغ |
۱ عدد |
پرک بادام و کنجد |
به مقدار لازم |
نحوه پخت گَلِت پیتزایی
- ابتدا آرد، نمک، کره ی سنتی و کره سیر سرد را با استفاده از مخلوط کن یا چنگال با یکدیگر مخلوط کنید
- سپس ۴ قاشق غذاخوری آب سرد را اضافه کرده و مجددا مواد را با هم مخلوط کنید.
- خمیر را جمع کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱ - ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
- برای تهیه مواد میانی به مقدار دلخواه بیکن برش خورده، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با یکدیگر مخلوط کرده و درون تابه ای تفت دهید.
- در این مرحله خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت تقسیم کنید، سپس شروع به تخت کردن خمیر بر روی کاغذ روغنی کنید.
- بر روی خمیر ها به مقدار مورد نظر پنیر پیتزا بریزید.
- مواد میانی را با فاصله از لبه های خمیر بر روی آن پخش کرده و لبه های خمیر را برگردانید.
- زرده ی تخم مرغ را با براش مخصوص بر روی نان پخش کرده و سپس پرک و کنجد را بر روی آن بریزید.
- در مرحله آخر به مدت ۲۰ - ۲۵ دقیقه گلت پیتزا را در داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.
- برای تزئین می توانید از پیازچه خرد شده، ذرت، و پنیر پارمزان استفاده کنید.
- گَلِت پیتزایی شما آماده است. نوش جان