شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

خامه قنادی شَکِلّی

  • صفحه نخست
  • مجله
  • خامه
  • خامه قنادی شَکِلّی
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی
دریافت تقدیرنامه از طرف اداره ی استاندارد
29 مهر 1399
روز-فرهنگ-عمومی
روز فرهنگ عمومی
12 آبان 1399
8 آبان 1399
خامه-قنادی-شَکِلّی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

خامه ی قنادی شَکِلّی محصولی خوش طعم با بافتی لطیف و عامل اصلی خوشمزگی و دلنشینی بسیاری از شیرینی ها، دسر ها، کیک ها و بستنی ها می باشد. این محصول کاربردی نوعی خامه پوک شده است که عموما در مرحله مصرف تحت عنوان “خامه ی فرم گرفته” شناخته می شود و جایگاه گسترده ای در صنعت شیرینی پزی دارد.

خامه قنادی شَکِلّی بطور صنعتی و در مراحل اولیه تولید از چربی بدست آمده از شیر کامل که توسط دستگاهی بنام سپراتور جدا شده است، بدست می آید سپس آن را با شیر پس چرخ مخلوط کرده و میزان چربی آن را به 27% می رسانند. خامه بدست آمده را با شکر، استابلایزر مخصوص ( پایدار کننده ) و شیر خشک مخلوط می شود و در نهایت به مدت 2-3 روز در سردخانه با دمای 18- درجه ی سانتی گراد نگهداری می شود.

تفاوت خامه قنادی با خامه صبحانه

خامه قنادی ویژگی کف کردن دارد یعنی بافت آن به گونه ای است که به میزان کافی قوام پیدا کرده و تمامی سطح یک کیک را می پوشاند. خامه صبحانه نیز دارای کف مایع می باشد اما نه به مقدار خامه قنادی، همچنین خامه صبحانه بر خلاف خامه قنادی بافتی مالش پذیر دارد.

ویژگی های خامه قنادی شَکِلّی

خامه قنادی شَکِلّی حاوی چربی 100 درصد حیوانی می باشد، خامه قنادی شَکِلّی با طعمی خوشمزه و بی نظیر به همراه بافتی لطیف و دلچسب، حاوی تمامی خواص تغذیه ای خامه صبحانه و فاقد هر گونه نگهدارنده و افزودنی می باشد. با خامه قنادی شَکِلّی کیک ها و شیرینی های خوش طعم و هیجان انگیزی را خلق کنید.

بهترین شرایط نگهداری و مصرف خامه قنادی شَکِلّی

بهترین شرایط نگهداری از خامه قنادی شَکِلّی داخل فریزر و در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد. به هنگام مصرف ابتدا باید دمای خامه قنادی را به 4- الی 5- درجه سانتی گراد برسانیم تا یخ آن باز شود و حالت بستنی مانند بگیرد، بگونه ای که پره های همزن داخلش فرو رود. سپس خامه را با همزن با دور متوسط میزنیم تا حجمش چند برابر شود. بطور معمول 7 – 10 دقیقه بعد خامه قنادی فرم گرفته ما آماده خواهد شد.

 

خامه-قنادی-شَکِلّی

توصیه هایی برای فرم گیری مناسب خامه قنادی شَکِلّی در زمان مصرف

  1. در رابطه با همزدن خامه قنادی باید توجه داشته باشیم که همزدن بیش از حد باعث می شود تا خامه به کره تبدیل شود.
  2. یکی از راه های فرم گیری بهتر خامه قنادی این است که ظرف مورد استفاده و پره های همزن سرد، تمیز و عاری از هر گونه چربی باشند.
  3. بهتر است از ظروف پلاستیکی برای فرم دادن به خامه قنادی استفاده نشود زیرا ظروف پلاستیکی چربی را جذب می کند و مانع از فرم گیری مناسب در خامه قنادی می شود. برای این کار از ظروف چینی یا فلزی استفاده کنید.
  4. خامه فرم داده شده را در فریزر قرار ندهید و هر بار به میزان مورد نیاز خامه را فرم دهید زیرا در غیر این صورت دیگر برای تزئین کیک ها و شیرینی ها مناسب نمی باشد.
  5. خامه قنادی را در فریزر نگهداری کنید و در زمان مصرف مقداری از آن را درون یخچال قرار دهید تا به آرامی یخ آن باز شود. هنگامی که یخ های دور خامه آب شد و تنها در وسط خامه کمی یخ بود، خامه آماد ی فرم دهی می باشد، در صورتی که بافت خامه شل و گرم باشد خامه به خوبی فرم نمی گیرد.

– برای اینکه مطمئن شویم خامه ما فرم گرفته است، خامه قنادی را 2 دقیقه با دور کند و حدود 8 تا 10 با دور تند بزنید.در صورتی که رد همزن در خامه باقی ماند و یا هنگامی که مقداری از خامه را با قاشق بر عکس کردید و خامه از قاشق جدا نشد، خامه قنادی فرم گرفته است.

– در صورتیکه به هر دلیلی موفق به فرم دادن خامه قنادی نشدید، می توانید خامه را در فریزر نگهداری کرده و آن را برای انواع دسر ها و بستنی ها مورد استفاده قرار دهید.

CRM

مطالب مرتبط

23 آبان 1401

7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک


ادامه مطلب
فواید مصرف خامه برای سلامتی
13 بهمن 1400

7 مورد از فواید مصرف خامه برای سلامتی


ادامه مطلب
خامه کره ای
10 دی 1400

خامه کره ای چیست و چگونه تهیه می گردد؟


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian