خورشت فسنجون
کره سیر شَکِلّی

خورشت فسنجون یکی از غذاهای اصیل و خوشرنگ و لعاب ایرانی است که همواره به عنوان یک غذای مجلسی در بسیاری از سفرههای شام یا ناهار میهمانیها حضور دارد. تفت دادن مواد اولیه این خورشت خوشمزه با کره ی سیر شَکِلّی می تواند تجربه ای متفاوت از طعمی فوق العاده را برای شما به همراه داشته باشد.

مواد لازم
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
مواد تشکیل دهنده |
مقدار مورد نیاز |
---|---|---|---|
۱۰۰ گرم |
مرغ |
۴ تکه |
|
رب انار |
۵ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۱ عدد |
گردو |
۴۰۰ گرم |
شکر |
۲ - ۳ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |

۰۲:۰۰:۰۰

۵ نفر

نحوه ی پخت خورشت فسنجون
- ابتدا گردوهای تهیه شده را خرد و یا چرخ کنید.
- درون یک قابلمه مقداری آب سرد و یا یخ بریزید و گردوها را اضافه کنید. پس از آن حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش آید. بعد از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲ الی ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیفتند.
- درون قابلمه ای دیگر تکه های مرغ، پیاز های خرد شده و فلفل، نمک و زردچوبه را همراه با کره سیر شَکِلّی در حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ طعم دار شده و تا حدودی نیم پز گردد.
- سپس ۲ لیوان آب را به مرغ ها اضافه کرده و بگذارید تا مرغ حدود ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم بپزند.
- پس از پخت گردوها و روغن انداختن آنها می توانید رب انار را اضافه کنید.
- شکر و کمی نمک را به مقدار دلخواه اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید.
- در این مرحله مرغ ها را به فسنجون اضافه کرده و اجازه دهید تا حدود ۲ ساعت با یکدیگر بپزند.
- در آخر خورشت فسنجون رو در کنار برنج سرو و نوش جان کنید.
برای آشنایی با فوت و فن های پخت خورشت فسنجون مجلسی بر روی لینک کلیک کنید.