شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

طرز تهیه میگو پلو اصل بوشهری

  • صفحه نخست
  • مجله
  • کره های طعم دار
  • طرز تهیه میگو پلو اصل بوشهری
روز جهانی خوردن سیب قرمز
روز جهانی خوردن سیب قرمز
9 آذر 1400
چرا رنگ کره زرد است؟!
چرا رنگ کره زرد است؟
24 آذر 1400
17 آذر 1400
فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی
قسمت هفتم

مشاهده ی رسپی کامل میگو پلو بوشهری

میگو پلو، یکی از لذیذترین غذاهای دریایی جنوب ایران است که بهترین نوع آن در استان بوشهر تهیه می‌شود، به همین دلیل است که برخی از مردم این غذا را با نام میگو پلوی بوشهری می‌شناسند. همانطور که از نام غذا پیداست ماده‌ی اولیه برای تهیه این غذا میگو است اما اینکه چطور چنین غذایی طبخ گردد تا تبدیل به یک وعده غذایی با عطر و طعمی به یادماندنی شود، فوت‌وفن‌هایی در کار است که در ادامه با شما در میان خواهیم گذاشت.

غذاهای دریایی عمدتا مراحل طبخ بیشتری نسبت به سایر غذاها دارند چراکه استفاده از ادویجات و چاشنی‌های گوناگون عامل اصلی طعم دهی و رفع بوی نامطلوب اولیه در آن‌ها است. اگر تصیم دارید تا میگو پلو را کاملا به سبک جنوبی تهیه کنید، باید بگوییم که یک وعده‌ی بسیار تند و پرادویه در انتظار شماست که البته از خوردن آن سیر نمی‌شوید. با ما همراه باشید تا در ادامه فوت‌وفن‌های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی را به شما آموزش دهیم.

نکات کلیدی برای تهیه میگو پلو بوشهری خوشمزه

  • تهیه میگو تازه اولین و مهم‌ترین توصیه برای تهیه میگو پلوی لذیذ است. میگو تازه باید فاقد هر نوع بوی شدید و زننده باشد. توجه داشته باشید که در صورتی که میگو بوی کلر بدهد به این معنی است میگو تازه نبوده و برای نگهداری طولانی مدت به آن کلر زدند. در بهترین حالت باید بوی نمک و جلبک دریایی از آن ساطع گردد.گوشت میگو تازه با قوام بوده و فاقد حالت لزج بر روی سطح پوست است و همچنین پوست سطحی میگو محکم به گوشت چسبیده است.
  • در پاک سازی و شستشوی میگوها دقت کنید تا تمامی زوائد و اضافات آن را جدا کنید و آن را حسابی شستشو دهید.
  • بهترین روش برای طعم‌دار کردن میگو ترکیب آن با سیر و پیاز و زعفران دم کرده است. میگوها چند دقیقه همراه با مواد ماساژ داده و سپس درب ظرف را بگذارید و برای سه ساعت میگوها را در یخچال استراحت دهید.
  • مناسب‌ترین چاشنی‌هایی که برای تفت دادن میگو می‌توانید استفاده کنید، کره سیر و سبزیجات شَکِلّی، رب گوجه فرنگی، تخم گشنیز، ادویه کاری، گرد لیمو، تمر هندی و نمک و فلفل سیاه است. تاثیر پیاز داغ فراوان را نیز دست کم نگیرید.
  • توجه داشته باشید تا برای جلوگیری از سفت و لاستیکی شدن میگوها زمان تفت دادن بیش‌تر از ۷ -۸ دقیقه طول نکشد.
  • برنج را از چند ساعت قبل همراه با نمک خیس کنید. برای طعم دار کردن پلو بهتر است آن را ابتدا آبکش کرده و لایه لایه همرا با مواد میگو بپزید.
  • اگر قصد دارید میگو پلویتان کمی مجلسی‌تر به نظر برسد از پیاز داغ فراوان، هویج سرخ کرده و خلال بادام یا پسته در لابه لای پلو استفاده کنید.

میگو پلو دستور پخت اولیه یکسانی دارد اما با توجه به اینکه این غذا در کدام شهر تهیه می شود، ادویجات آن می‌تواند متفاوت باشد.

فوت و فن های پخت میگو پلو بوشهری با کره سیر و سبزیجات شَکِلّی

مشاهده ی رسپی کامل میگو پلو بوشهری

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت ته چین مرغ با کره نمکی شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب
کاربرد های خوشمزه کره های طعم دار شَکِلّی
4 خرداد 1401

کاربردهای خوشمزه کره‌های طعم‌دار


ادامه مطلب

1 Comment

  1. جعفری گفت:
    18 آذر 1400 در 11:34 ق.ظ

    با سلام
    دستتون درد نکنه خیلی خوب و کاربردی بود ,ولی خدایش به بودجه ما نمیخوره .
    ولی بازم ممنون از رسپی باحالتون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian