شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

طرز پخت خورشت قیمه نذری

  • صفحه نخست
  • مجله
  • طرز تهیه
  • طرز پخت خورشت قیمه نذری
عسل کرم شَکِلّی
خوراکی های خوشمزه با عسل کرم شَکِلّی
23 شهریور 1400
انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی
18 مهر 1400
30 شهریور 1400
فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی

حتماً تا به‌ حال طعم قیمه‌ی نذری را که عموماً در مراسم‌‌های جشن و یا عزاداری تهیه می‌شوند را چشیده‌اید. چنین طعم بی‌نظیری از دوران کودکی تا الان همراه ما بوده و حتماً با شنیدن نام این غذای خوشمزه خاطرات دل‌انگیزی را به یاد می‌آوریم.

قسمت پنجم
مشاهده ی رسپی کامل خورشت قیمه نذری

اما یک خبر خوب!!!!

دستور پخت خورشت قیمه یک سری مراحل کلی را شامل می‌شود و ما در این هفته این اصول کلی را همراه با نکات کلیدی برای رسیدن به طعم دل‌نشین قیمه نذری، در صفحه آشپزی رازهای شَکِلّی به اشتراک می‌گذاریم. اما اگر با اصول کلی آشنایی دارید با ما همراه باشید تا شما را در جریان فوت و فن های پخت خورشت قیمه نذری با کره سیر شَکِلّی قرار دهیم.

نکات کلیدی برای تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و طعم

  1. اولین و مهم‌ترین نکته برای تهیه هر غذایی، تهیه مواد اولیه تازه و باکیفیت است. در خصوص خورشت قیمه دو ماده‌ی اولیه گوشت و لپه از اهمیت بالایی برخوردار است.
  2. اگر معده شما به هنگام هضم حبوبات دچار مشکل می‌شود، از دو ساعت قبل لپه‌‌ها را خیس کنید.
  3. گوشت‌ها را همراه با پیاز و کره‌ی سیر شَکِلّی به خوبی تفت دهید تا طعم زهم اولیه گوشت کاملاً گرفته‌شده و در عوض طعمی دل‌نشین و ملایمی به آن اضافه گردد.
  4. برای خوش‌ رنگ شدن و افزودن طعم زعفرانی به خورشت، می‌توانید محلول زعفرانی را در مرحله‌ی افزودن لپه‌ها به گوشت و پیازداغ، اضافه کنید.
  5. با توجه به این موضوع که رب گوجه ممکن است باعث به تأخیر افتادن پخت لپه و گوشت شود، آن را در مراحل نهایی به خورشت اضافه کنید.
  6. پودر دارچین نیز یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه برای رسیدن به طعم قیمه نذری است. توجه داشته باشید که پودر دارچین را نیز در مراحل پایانی به خورشت اضافه کنید، چرا که در صورت افزودن آن در ابتدا، رنگ خورشت شما تیره می‌‌گردد.
  7. برای لعاب‌ دار شدن قیمه، می‌توانید در مراحل پخت یک عدد سیب‌ زمینی بزرگ را به خورشت اضافه کرده و در مراحل نهایی خارج کنید، علاوه بر آن می‌توانید ۱ یا ۲  قاشق غذاخوری آرد را سرخ‌کرده را به خورشت اضافه کنید.
  8. اگر می‌خواهید با روغن انداختن خورشت ظاهری جذاب و وسوسه‌ انگیز به آن بدهید، مقدار پیازداغ را زیاد در نظر بگیرید.
  9. لیمو عمانی‌‌ها را در کاسه‌ی حاوی آب جوش خیس کرده و سپس با چاقو یا چنگال حفره‌هایی را بر روی آن ایجاد کرده و سپس حدود دو ساعت بگذارید تا همراه با خورشت بر روی حرارت ملایم بپزد.
خورشت قیمه نذری

مشاهده ی رسپی کامل خورشت قیمه نذری

برای مشاهده ی فوت و فن های پخت ترشی تره گیلانی با کره سیر شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

13 بهمن 1403

طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه


ادامه مطلب
طرز پخت کتلت

طرز پخت کتلت

27 دی 1401

طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم


ادامه مطلب
فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)
17 شهریور 1401

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian