شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

عسل و عسل کرم

  • صفحه نخست
  • مجله
  • عسل
  • عسل و عسل کرم
خامه صبحانه در مقایسه با خامه قنادی | Breakfast cream compared to pastry cream
تفاوت خامه صبحانه با خامه قنادی
25 خرداد 1400
World Social Networking Day | روز جهانی شبکه های اجتماعی
روز جهانی شبکه های اجتماعی
8 تیر 1400
1 تیر 1400
تفاوت عسل و عسل کرم | The difference between honey and creamed honey

عسل شهدی خوش‌طعم و پرخاصیت می‌باشد که شامل برخی مواد بیولوژِیکی نظیر دیاستازها است، که از جمله مهم‌ترین آنها عبارت است از: آمیلاز، انورتاز، کاتالاز، فسفاتاز، و گلوگز اکسیداز می‌باشند. عسل طبیعی در حالت فوق اشباع خود بافتی یکدست و شفاف دارد و رنگ آن می‌تواند بر حسب شهد گل‌های مورد استفاده از زرد ملایم تا قرمز تیره متغیر باشد. در این بخش بد نیست تا برای آشنایی بهتر با محصول عسل کرم نگاهی به تفاوت عسل و عسل کرم با در نظر داشتن فرایند تولید آنها بیندازیم.

فرایند تولید عسل طبیعی

عسل طبیعی حاصل کار زنبوران پرتلاش طبیعت است. بدین صورت که این موجودات پرتلاش ابتدا شهد گل‌ها را جمع آوری کرده و با جذب آنها غلظت شهد را افزایش می‌دهند که این عمل طی چند مرحله صورت می‌پذیرد. علاوه بر آن طی فرایند ذخیره‌ی موقت شهد گل در کیسه‌ی شکمی زنبورها، آنزیم دیستاز نیز از دیواره‌ی این اندام به درون شهد ترشح می‌گردد.

هنگامی که زنبورها به داخل کندو باز می‌گردند ذخیره‌ی خود را به داخل سلول‌های کندو انتقال می‌دهند و به هنگام شب که امکان خروج از کندو را ندارند مجدداً شهد نسبتاً غلیظ را وارد کیسه‌ی شکمی خود کرده، آب آن را جذب و به آن دیاستاز می‌افزایند. این فرایند در طول شب آن قدر تکرار می‌شود تا میزان رطوبت عسل به حدود 17 – 18 درصد برسد. چنین شهد غلیظی را عسل رسیده گویند.

عسل کرم چیست؟

عسل کرم (Creamed Honey) نوعی عسل رس شده می باشد که تمام مواد بیولوژیکی پر خاصیت، مواد آلی و معدنی اولیه موجود در عسل را شامل می شود.

این محصول کرم رنگ بوده و بافتی مالش پذیر دارد و در عین حال کمی ویسکوزتر یا به عبارتی متراکم تر از عسل می باشد بطوریکه دیگر نیازی نیست نگران چکیده شدن آن بر سر میز صبحانه و یا لباس های خود باشید.

همان طور که گفته شد این محصول شامل تمامی خواص عسل بوده و طعم آن نیز مشابه با آن می باشد. بر خلاف تصور برخی افراد این محصول به هیچ وجه با ماده ی دیگری ترکیب نشده است، بلکه عسل در واحد تولید، طی یک فرایند فیزیکی تغییر حالت داده و محصولی جدید را بوجود می آورد.

دلایل رس بستن عسل بطور طبیعی

همان طور که می دانیم عسل حاوی درصد بالای مواد قندی می باشد و در واقع ماده ای جامد است که تحت وضعیت خاصی در طبیعت بصورت مایع می باشد. بنابراین ممکن است به محض فراهم شدن شرایط مناسب، فرایند کریستالیزاسیون یا به عبارتی رس شدن عسل بطور طبیعی اتفاق بیفتد.

سرعت رس بستن عسل می تواند بسته به نوع گیاه در دسترس زنبور، میزان قند گلوکز، میزان ذرات و گرده های احتمالی در عسل، شرایط انبار یا ذخیره سازی عسل و آنزیم های موجود در عسل متفاوت باشد. لازم به ذکر است که ممکن است سرعت رس بستن عسل آن قدر پایین باشد که پیش از وقوع، مصرف شود و یا چند ماه، چند سال و یا چند روزه رس ببندد که این مسئله با در نظر داشتن موارد مذکور متفاوت خواهد بود.

موارد مصرف:

عسل مایع برای تهیه نوشیدنی های خوشمزه خنک و ولرم و یا برای سرو کیک و دسر ها مناسب بوده و عسل کرم برای صبحانه و پخش کردن آن بر روی نان مناسب می باشد که البته چنین مصارفی بر حسب سلیقه ی هر فرد می تواند متفاوت باشد.

برای مشاهده ی صفحه ی عسل و کرم عسل شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)
1 تیر 1401

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian