شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

عسل کرم

  • صفحه نخست
  • مجله
  • عسل
  • عسل کرم
روغن حیوانی
مناسب ترین شرایط نگهداری از روغن حیوانی
19 شهریور 1399
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی
شَکِلّی به استقبال اداره استاندارد می رود
29 شهریور 1399
23 شهریور 1399
عسل-کرم

آتلیه اختصاصی شَکِلّی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

عسل کِرِم، عسلی است طبیعی که طی فرآیند تولید و نگهداری، تمامی مواد بیولوژیکی آلی و کانی اولیه خود را حفظ می کند که در اصطلاح زنبور داری کشورمان “عسل رس شده” نامیده می شود. برای تهیه این محصول، عسل به لطافت گرانوله شده و در هنگام فرآیند كریستالیزاسیون طبیعی به دقت تحت كنترل قرار می گیرد، بطوری که در حین سرعت دادن به پدیده‌ تبلور با استفاده از تغییرات دمایی و حفظ كلیه‌ خواص اولیه، به صورت ذرات بسیار ریز، حالت صاف و پیوسته‌ای داشته باشد و بافتی کره ای پیدا  كند.

از آن جایی که عسل حاوی درصد بالای مواد قندی است به محض مهیا شدن شرایط خاص، دچار تغییر فیزیکی یعنی فرایند کریستالیزاسیون می گردد. البته زمان کریستالیزه شدن عسل با توجه به نوع گیاهی که زنبور از آن تغذیه می کند، میزان و نوع ترکیبات، طول مدت نگهداری و شرایط محیطی متفاوت است.

عسل کِرِم یک محصول جدید از شرکت شَکِلّی است. این عسل جدید بدون هرگونه مواد افزودنی طی یک فرآیند ویژه با حفظ کلیه خواص عسل به راحتی بر روی نان گسترده می شود. سهولت مصرف و استفاده از مرغوب ترین عسل برای تهیه این محصول، از مزایای عسل کِرِم شَکِلّی می باشد.

در بسیاری از کشورها، مشتریان عسل نوع رس شده یا کریستال شده را بیشتر می پسندند و آن را Creamed Honey می نامند.

از جمله موارد مصرفی این محصول عبارت است از:

تهیه انواع دسر و شیرینی
شیرین کردن انواع نوشیدنی
صبحانه و سایر میان وعده های غذایی

از آن جایی که عسل کِرِم از عسل کاملا طبیعی و خالص به دست می آید و امکان دخل و تصرف در این محصول وجود ندارد، این ویژگی باعث حمایت از زنبورداران و جلوگیری از سوء استفاده افراد سود جویی که عسل تقلبی را وارد بازار می کنند، می شود.

عسل کِرِم شَکِلّی موفق به دریافت تندیس سیب طلایی در سال 1387 در دومین کنفرانس فراورده های غذایی فراسودمند و گواهی ثبت اختراع در سال 1390 گردیده است.

از عمده دلایل مصرف این محصول می توان به موارد زیر اشاره داشت:

1- عسل کِرِم دارای تمامی خواص عسل طبیعی می باشد.
2- بدون هیچ گونه افزودنی و تغییر شیمیایی فرآوری می گردد.
3- استفاده از آن آسان است، زیرا عسل گرانوله هرگز نمی‌چكد و كش نمی‌آید.
4- طول عمر نگهداری آن نامحدود است.
5- امکان هیچگونه دخل و تصرف در این محصول وجود ندارد.

شرایط نگهداری: در دمای محیط به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

توجه: عسل کِرِم در هوای گرم به عسل مایع تبدیل می گردد.

CRM

مطالب مرتبط

6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه
27 مرداد 1401

کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر


ادامه مطلب
خواص شگفت انگیز دمنوش عسل و بابونه (3)
1 تیر 1401

طرز تهیه دمنوس عسل و بابونه و 7 خواص آن


ادامه مطلب
مصرف عسل در ماه رمضان
30 فروردین 1401

مصرف عسل در ماه رمضان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
  • معرفی چند فینگرفود خوشمزه و پرطرفدار با روغن کره حیوانی (2)0
    طرز پخت 7 فینگرفود خوشمزه
    2 شهریور 1401
  • 6  مورد از خواص بی نظیر مصرف عسل و سیاه دانه0
    کاهش وزن با عسل و سیاه‌دانه به همراه 4 خواص دیگر
    27 مرداد 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • 0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401
  • فوت و فن های پخت کلم پلو با کره نمک شَکِلّی (2)0
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی با کره نمک و 7 نکته‌ی مهم
    17 شهریور 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian