[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]
عسل کِرِم، عسلی است طبیعی که طی فرآیند تولید و نگهداری، تمامی مواد بیولوژیکی آلی و کانی اولیه خود را حفظ می کند که در اصطلاح زنبور داری کشورمان “عسل رس شده” نامیده می شود. برای تهیه این محصول، عسل به لطافت گرانوله شده و در هنگام فرآیند كریستالیزاسیون طبیعی به دقت تحت كنترل قرار می گیرد، بطوری که در حین سرعت دادن به پدیده تبلور با استفاده از تغییرات دمایی و حفظ كلیه خواص اولیه، به صورت ذرات بسیار ریز، حالت صاف و پیوستهای داشته باشد و بافتی کره ای پیدا كند.
از آن جایی که عسل حاوی درصد بالای مواد قندی است به محض مهیا شدن شرایط خاص، دچار تغییر فیزیکی یعنی فرایند کریستالیزاسیون می گردد. البته زمان کریستالیزه شدن عسل با توجه به نوع گیاهی که زنبور از آن تغذیه می کند، میزان و نوع ترکیبات، طول مدت نگهداری و شرایط محیطی متفاوت است.
عسل کِرِم یک محصول جدید از شرکت شَکِلّی است. این عسل جدید بدون هرگونه مواد افزودنی طی یک فرآیند ویژه با حفظ کلیه خواص عسل به راحتی بر روی نان گسترده می شود. سهولت مصرف و استفاده از مرغوب ترین عسل برای تهیه این محصول، از مزایای عسل کِرِم شَکِلّی می باشد.
در بسیاری از کشورها، مشتریان عسل نوع رس شده یا کریستال شده را بیشتر می پسندند و آن را Creamed Honey می نامند.
تهیه انواع دسر و شیرینی
شیرین کردن انواع نوشیدنی
صبحانه و سایر میان وعده های غذایی
از آن جایی که عسل کِرِم از عسل کاملا طبیعی و خالص به دست می آید و امکان دخل و تصرف در این محصول وجود ندارد، این ویژگی باعث حمایت از زنبورداران و جلوگیری از سوء استفاده افراد سود جویی که عسل تقلبی را وارد بازار می کنند، می شود.
عسل کِرِم شَکِلّی موفق به دریافت تندیس سیب طلایی در سال 1387 در دومین کنفرانس فراورده های غذایی فراسودمند و گواهی ثبت اختراع در سال 1390 گردیده است.
1- عسل کِرِم دارای تمامی خواص عسل طبیعی می باشد.
2- بدون هیچ گونه افزودنی و تغییر شیمیایی فرآوری می گردد.
3- استفاده از آن آسان است، زیرا عسل گرانوله هرگز نمیچكد و كش نمیآید.
4- طول عمر نگهداری آن نامحدود است.
5- امکان هیچگونه دخل و تصرف در این محصول وجود ندارد.
شرایط نگهداری: در دمای محیط به دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
توجه: عسل کِرِم در هوای گرم به عسل مایع تبدیل می گردد.