شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • شرکت مواد غذایی شکلی | Shakelli
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • کره
    • پنیر چدار
    • خامه
    • خامه استریل
    • روغن حیوانی
    • عسل
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی
  • رازهای شَکِلّی
  • مجله
  • تماس با ما
  • گروه شَکِلّی
  • تقویم ۱۴۰۲ / تقویم 1402
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات

شَکِلّی به استقبال اداره استاندارد می رود

  • صفحه نخست
  • مجله
  • مناسبات و رویداد ها
  • شَکِلّی به استقبال اداره استاندارد می رود
عسل-کرم
عسل کرم
23 شهریور 1399
ماسک عسل
خواص زیبایی و مراقبتی عسل برای پوست و مو
16 مهر 1399
29 شهریور 1399
بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی

در تاریخ 18 شهریور ماه 1399 شرکت شَکِلّی میزبان مدیران عالی رتبه سازمان استاندارد استان تهران، جناب آقای دکتر طاهری مدیر کل اداره استاندارد استان تهران، جناب آقای مهندس زمانی رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کالای استان تهران و سرکار خانم دکتر ابراهیمی کارشناس بخش لبنی استاندارد استان تهران بود.

بازدید مربوطه در راستای بازدیدهای دوره ای مدیرکل استاندارد استان تهران از واحدهای تولیدی و خدماتی استان صورت پذیرفت.

گفتگو ها در فضایی دوستانه و با بررسی شرایط اقتصادی کنونی و تولیدی کشور و چگونگی برطرف کردن موانع برای فرآیند های دریافت مجوز ها و استانداردهای لازم شروع و پس از آن برای بازبینی خط های تولید و انبارها اقدام شد.

تولید محصولات در گروه شَکِلّی فرآیند بسیار پیچیده و طولانی دارد، برای اینکه بتوانیم محصولات را با بهترین کیفیت به دست مشتریان برسانیم، در این مسیر کارکنان بسیاری تلاش می‌کنند تا این فرآیند به خوبی و با بالاترین کارآیی پیش برود. چه در ابتدایی‌ترین مراحل که با مواد اولیه در ارتباط است، چه در آخرین مراحل که مربوط به کنترل کیفیت و توزیع محصولات است. همکاران ما تمام توان خود را برای تضمین کیفیت خدمات صرف می‌کنند تا رضایت حداکثری مشتریان را به دست آورند.

بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-ی-شکلی

سیستم های مجهز و خطوط تولید استاندارد محصولات شَکِلّی، با رعایت تمامی استانداردها برای تولید محصولات، نقطه قوتی ارزشمند به حساب می آید.

بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-شکلی-

GMP یا شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به عنوان ساختار و پایه های اصلي سيستم های ایمنی و سلامت، شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل هایی است که هر ساله بازبینی و بازنویسی می شود و روش ها، تجهیزات مورد نیاز، امکانات و کنترل های الزامی برای تولید محصولات با کیفیت را در بر می گیرد که در این بازدید شرکت شَکِلّی توانست سربلند از آن بیرون بیاید.

بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-شکلی

شرایط خوب تولید با استقرار سیستم مدیریت کیفیت و استانداردهای بین المللی ایزو برای شرکت شَکِلّی میسر شده است. استاندارد ایزو 9001 بر تفکر مبتنی بر ریسک، در شناسایی و پیشگیری از مخاطرات احتمالی ما را توانمند ساخته است، تا در جهت ارائه مستمر محصولات و خدمات منطبق بر الزامات مشتری، هم راستا شویم. مدیریت ایمنی مواد غذایی FSSC22000، چارچوبی برای مدیریت موثر در مسئولیت های ایمنی و کیفیت مواد غذایی را برای ما فراهم کرده است.

انبارهای نگهداری محصولات و مواد اولیه تولید و بسته بندی هر یک به صورت مجزا و با شرایط استاندارد و نور کافی، محل نگهداری مناسب از مواد اولیه و محصولات تولید شده می باشند که نیازی به نگهداری در شرایط انجماد ندارد.

بازدید از سردخانه های مجهز شرکت نیز بخش دیگری از این فرآیند بود. با توجه به اینکه دریافت استاندارد سردخانه های مواد غذایی شامل استاندارد اجباری نمی باشد، شرکت شَکِلّی برای رعایت بالاترین نکات ایمنی و کیفی انبارهای زیر صفر، موفق به دریافت استاندارد ملی ایران شده است، که در این بازدید مورد توجه مدیریت سازمان استاندارد تهران قرار گرفت.

بازدید-اداره-استاندارد-از-کارخانه-شکلی

بخش دیگری از این بازدید، از آزمایشگاه های کارخانه و واحدهای مرتبط و همچین واحد R&D کارخانه انجام شد، جایی که با ترکیبات جادویی و پیش نیازهای تولید محصولات خوشمزه، همواره همه ما را شگفت زده می کند.

بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-شکلی

تست محصولات از نظر طعمی و کیفی بخش دیگری بود که مدیران اداره استاندار استان تهران آنها را مورد بررسی قرار داده و محصولاتی را تست و مزه کردند که هنوز تولید نشده و در مراحل پیش از تولید و تست بررسی فرآیندهای اجرایی تولید هستند.

بازدید-اداره-ی-استاندارد-از-کارخانه-شکلی

در پایان با توجه به نتایج حاصل از بازدید انجام شده و پیرو نظر مدیرکل اداره استاندارد استان تهران مقرر گردید تا شرکت شَکِلّی برای شرکت در طرح جایزه ملی کیفیت و همچنین انتخاب واحد نمونه سال خود را آماده و معرفی نماید.

*لینک گزارش بازدید در سایت اداره استاندارد استان تهران

CRM

مطالب مرتبط

26 تیر 1402

دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته


ادامه مطلب
22 اسفند 1401

15 اسفند – روز درختکاری


ادامه مطلب
خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب
27 بهمن 1401

بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401
  • ۷ نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک0
    7 نکته مهم درباره‌ی خامه صورتی یا تتراپک
    23 آبان 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 0
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian