در تاریخ 18 شهریور ماه 1399 شرکت شَکِلّی میزبان مدیران عالی رتبه سازمان استاندارد استان تهران، جناب آقای دکتر طاهری مدیر کل اداره استاندارد استان تهران، جناب آقای مهندس زمانی رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کالای استان تهران و سرکار خانم دکتر ابراهیمی کارشناس بخش لبنی استاندارد استان تهران بود.
بازدید مربوطه در راستای بازدیدهای دوره ای مدیرکل استاندارد استان تهران از واحدهای تولیدی و خدماتی استان صورت پذیرفت.
گفتگو ها در فضایی دوستانه و با بررسی شرایط اقتصادی کنونی و تولیدی کشور و چگونگی برطرف کردن موانع برای فرآیند های دریافت مجوز ها و استانداردهای لازم شروع و پس از آن برای بازبینی خط های تولید و انبارها اقدام شد.
تولید محصولات در گروه شَکِلّی فرآیند بسیار پیچیده و طولانی دارد، برای اینکه بتوانیم محصولات را با بهترین کیفیت به دست مشتریان برسانیم، در این مسیر کارکنان بسیاری تلاش میکنند تا این فرآیند به خوبی و با بالاترین کارآیی پیش برود. چه در ابتداییترین مراحل که با مواد اولیه در ارتباط است، چه در آخرین مراحل که مربوط به کنترل کیفیت و توزیع محصولات است. همکاران ما تمام توان خود را برای تضمین کیفیت خدمات صرف میکنند تا رضایت حداکثری مشتریان را به دست آورند.
سیستم های مجهز و خطوط تولید استاندارد محصولات شَکِلّی، با رعایت تمامی استانداردها برای تولید محصولات، نقطه قوتی ارزشمند به حساب می آید.
GMP یا شرايط خوب تولید (Good Manufacturing Practice) به عنوان ساختار و پایه های اصلي سيستم های ایمنی و سلامت، شامل مجموعه الزامات و دستورالعمل هایی است که هر ساله بازبینی و بازنویسی می شود و روش ها، تجهیزات مورد نیاز، امکانات و کنترل های الزامی برای تولید محصولات با کیفیت را در بر می گیرد که در این بازدید شرکت شَکِلّی توانست سربلند از آن بیرون بیاید.
شرایط خوب تولید با استقرار سیستم مدیریت کیفیت و استانداردهای بین المللی ایزو برای شرکت شَکِلّی میسر شده است. استاندارد ایزو 9001 بر تفکر مبتنی بر ریسک، در شناسایی و پیشگیری از مخاطرات احتمالی ما را توانمند ساخته است، تا در جهت ارائه مستمر محصولات و خدمات منطبق بر الزامات مشتری، هم راستا شویم. مدیریت ایمنی مواد غذایی FSSC22000، چارچوبی برای مدیریت موثر در مسئولیت های ایمنی و کیفیت مواد غذایی را برای ما فراهم کرده است.
انبارهای نگهداری محصولات و مواد اولیه تولید و بسته بندی هر یک به صورت مجزا و با شرایط استاندارد و نور کافی، محل نگهداری مناسب از مواد اولیه و محصولات تولید شده می باشند که نیازی به نگهداری در شرایط انجماد ندارد.
بازدید از سردخانه های مجهز شرکت نیز بخش دیگری از این فرآیند بود. با توجه به اینکه دریافت استاندارد سردخانه های مواد غذایی شامل استاندارد اجباری نمی باشد، شرکت شَکِلّی برای رعایت بالاترین نکات ایمنی و کیفی انبارهای زیر صفر، موفق به دریافت استاندارد ملی ایران شده است، که در این بازدید مورد توجه مدیریت سازمان استاندارد تهران قرار گرفت.
بخش دیگری از این بازدید، از آزمایشگاه های کارخانه و واحدهای مرتبط و همچین واحد R&D کارخانه انجام شد، جایی که با ترکیبات جادویی و پیش نیازهای تولید محصولات خوشمزه، همواره همه ما را شگفت زده می کند.
تست محصولات از نظر طعمی و کیفی بخش دیگری بود که مدیران اداره استاندار استان تهران آنها را مورد بررسی قرار داده و محصولاتی را تست و مزه کردند که هنوز تولید نشده و در مراحل پیش از تولید و تست بررسی فرآیندهای اجرایی تولید هستند.
در پایان با توجه به نتایج حاصل از بازدید انجام شده و پیرو نظر مدیرکل اداره استاندارد استان تهران مقرر گردید تا شرکت شَکِلّی برای شرکت در طرح جایزه ملی کیفیت و همچنین انتخاب واحد نمونه سال خود را آماده و معرفی نماید.
*لینک گزارش بازدید در سایت اداره استاندارد استان تهران