آتلیه اختصاصی شَکِلّی
[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]
خامه عسلی یک فراورده ی لبنی خوشمزه است که از ترکیب خامه( با طبع سرد) و عسل( با طبع گرم) تهیه می شود و در نهایت محصولی با مزاج متعادل حاصل می گردد. خامه به تنهایی از فواید بسیاری برخوردار می باشد که در کنار عسل به یک ماده ی مغذی کامل تبدیل می شود.
خامه حاوی مواد مغذی نظیر: پروتئین، لاکتوز، قند، فسفر، کلسیم و ویتامینهای A ،B2 ،B5 ،B12 می باشد. از فواید مصرف خامه می توان به سلامت چشم، کمک به رشد، تقویت استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت مغز، تولید گلبولهای قرمز خون، سلامت پوست و مو اشاره داشت. از طرف دیگر عسل نیز ماده ای پر خاصیت و شفا بخش می باشد. عسل همراه با خواص درمانی که از گذشته تا به حال برای مردم شناخته شده و آشکار است، با خامه ترکیب شده که در کنار چربی شیر موجود در خامه به یک ترکیب غذایی بسیار مغذی و نیروبخش تبدیل می شود. این خوراکی خوشمزه برای ورزشکاران و سایر افرادی که خواهان افزایش وزن هستند بسیار مناسب می باشد.
معجون ها خوراکی هایی خوشمزه و هیجان انگیزی هستند که در ترکیباتی مقوی اغلب برای تقویت و بازیابی انرژی بدنی مورد استفاده قرار می گیرند. حضور ترکیبات انرژی زا از مهمترین و اولین شروط تهیه یک معجون قدرتمند می باشد. ترکیب خامه با عسل طبیعی همراه با بستنی و تنقلاتی چون پسته، بادام، بادام زمینی، خرما و میوه هایی نظیر موز، آناناس، توت فرنگی و . . . در لیست معجون های پر خاصیت قرار می گیرد.
بدون شک دسر های خامه ای از خوش خوراک ترین و خوشمزه ترین دسر ها یا پیش غذا ها می باشند و حضور طعم بی نظیر عسل طبیعی می تواند تکمیل کننده ی این سناریو جذاب باشد. شیر برنج عسلی یکی از قدیمی ترین غذا های سنتی ایرانی است که روش تهیه بسیار راحتی دارد و غذایی بسیار غنی است که خوردن آن از گذشته تا به حال به همه ی افراد در سنین مختلف توصیه می گردد. مصرف شیر برنج همراه با خامه عسلی منجر به تقویت استخوان ها خصوصا در سنین پایین می گردد چرا که منبعی غنی از مواد معدنی و ویتامین های مفید برای حفظ سلامت بدن می باشد، بطور نمونه حاوی مقادیر قابل توجهی از کلسیم و ویتامین های B، خصوصا B2 است.
برای مشاهده رسپی ساده ی شیر برنج عسلی بر روی لینک کلیک کنید.
برای مشاهده ی رسپی های خامه ای بیشتر به صفحه ی آشپزی رازهای شَکِلّی مراجعه کنید.
مصرف خامه عسلی به مقدار مناسب، می تواند تامین کننده منابع کافی از کلسیم و ویتامین D مورد نیاز در نوجوانان باشد، علاوه بر آن مصرف خامه در مقادیر کم در افرادی که دچار مشکلات گوارشی هستند، میتواند تا حدی باعث بهبود عملکرد باکتریهای پروبیوتیک در روده شود و به ممانعت از بروز بیماریهای عفونی در مجاری گوارشی کمک کند.
برای مراجعه به صفحه ی خامه های طعم دار شَکِلّی بر روی لینک کلیک کنید.
1 Comments
خامه عسلی شکلی واقعا خوشمزه است.