شکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelliشکلی | shakelli
  • صفحه نخست
  • محصولات ما
    • کره
      • کره پک لاکتیکی پاستوریزه حیوانی شکلی
      • کره غیرلاکتیکی حیوانی پاستوریزه شکلی
      • کره لاکتیکی حیوانی شکلی
    • کره های طعم دار شکلی
      • انواع کره های طعم دار شکلی
    • خامه
      • خامه پاستوریزه
      • خامه فرادما
      • خامه قنادی
    • روغن کره
      • روغن کره در اوزان مختلف
    • عسل
      • عسل شکلی در اوزان مختلف
      • عسل کرم شکلی
  • خانه شَکِلّی
  • کیفیت و سلامت
    • تضمین کیفیت
    • مدیریت و کیفیت
    • کیفیت و ایمنی محصول
    • نوآوری و تحقیق توسعه
    • تضمین کیفیت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کاتالوگ محصولات شَکِلّی

کره نمکی و بدون نمک

  • صفحه نخست
  • مجله
  • اخبار
  • کره نمکی و بدون نمک
خامه عسلی
خامه عسلی
4 دی 1399
خامه-کاکائویی-شَکِلّی
خامه کاکائویی
15 دی 1399
10 دی 1399
کره نمکی

[vc_row][vc_column]
[vc_column_text]

مشخصا بارز ترین تفاوت کره نمکی و بدون نمک میزان نمک موجود در کره می باشد. کره های نمکی عمدتا با هدف آشپزی، پخت نان و . .. تهیه می شوند، با این حال کره نمکی برای مصرف روزانه در میان وعده های مختلف غذایی مورد استقبال قرار گرفته است.

این کره ها یکی از بهترین انواع کره های طعم دار می باشد که برای مصرف روزانه بر سر میز صبحانه و بطور خاص برای پخت و پز مناسب می باشد. پخش کردن کره نمکی بر روی نان گرم صبحگاهی و یا در هنگام سرو غذاهای لذیذ طعم بسیار غنی و خوشمزه ای را بوجود می آورد و به همین علت است که نمک و کره دو جز جدایی ناپذیر از سفره ی غذایی اغلب مردم می باشد.

ماندگاری کره نمکی نسبت به کره بی نمک

نمک نوعی ماده ی نگهدارنده ی طبیعی است، البته حضور نمک در کره به این معنی نیست که تاریخ انقضای طولانی تری بر روی بسته بندی این کره ها چاپ می شود. اگر تاریخ دو کره ی نمکی و بدون نمک را مشاهده کنید، می بینید که هر دو تاریخ انقضای یکسانی دارند. اما اگر چند روز پس از گذشتن از انقضای آن، دو محصول نمکی و بدون نمک را ملاحظه کنید خواهید دید که کره ی بدون نمک احتمالا کمی ترش شده در حالیکه کره ی نمکی تغییر زیادی نکرده است.

اگر از آن دسته افرادی هستید که معمولا در میزان نمک افزودنی به وعده ی غذایی خود مطئن نیستید، کره ی نمکی می تواند بهترین انتخاب باشد. مصرف این چاشنی خوش طعم وعده های غذایی شما را خوش نمک می کند.

خوراکی ها و میان وعده های خوشمزه

رسپی های کره ای خود را با کره نمکی با مزه کنید. کره نمکی در تهیه ی میان وعده های لذیذی نظیر اسنک ها، پیراشکی ها، سوپ ها، در پخت نان های نمکی، املت ها خصوصا املت خوشمزه ی اسفناجی و . . . مورد استفاده قرار می گیرد.

برای مشاهده ی رسپی اسنک های نمکی بر روی لینک کلیک کنید.

برای مشاهده ی رسپی املت اسفناج به صفحه ی راز های شَکِلی مراجعه بفرمایید.

این چاشنی نمکی شاید بهترین گزینه برای مزه دار کردن بسیاری از غذاهای ایرانی باشد، بطور نمونه برای تهیه اکثر خورشت ها مانند خورشت قورمه سبزی، خورشت قیمه بادمجان، خورشت کرفس و … طعم غالب نمک مد نظر است. آب کردن کره نمکی بر روی کباب های سنتی ایرانی و یا در تهیه چلو کره های همراه با آن انتخابی بی نظیر می باشد.

آیا مصرف کره های نمکی شَکِلی کنترل میزان نمک موجود در غذا را از دست ما خارج می کند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که کره نمکی شَکِلی به هیچ وجه باعث شوری بیش از حد و نامطلوب در غذاها نمی شود. مقدار نمک موجود در این کره ها بگونه ای تنظیم شده است که منجر به ایجاد طعم مطلوب و خوش نمک کره ای در غذاها و یا میان وعده ی شما عزیزان می گردد.

با کره نمکی شکلی بامزه ترین غذاها را مهمان سفره های گرم و صمیمی خود کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کره های طعم دار شکلی بر روی لینک کلیک کنید.

CRM

مطالب مرتبط

18 مهر 1400

انواع کودکان استثنایی | مشکلات و روش های توانمند سازی کودکان استثنایی


ادامه مطلب
زنبور عaسل و شرایط تولید عسل طبیعی
9 شهریور 1400

زنبور عسل و شرایط تولید عسل طبیعی


ادامه مطلب
بازی درمانی کودکان | children's play therapy
25 مرداد 1400

بازی درمانی کودکان


ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
  • خاندان شکروی دارنده نشان امین‌الضرب0
    بنیانگذاران شرکت شکلی با بیش از یک قرن سابقه تولید، دارنده نشان امین‌الضرب شدند.
    27 بهمن 1401
  • طرز پخت کتلت0
    طرز تهیه کتلت بی‌نظیر به همراه 12 نکته مهم
    27 دی 1401

شرکت شَکِلّی

آدرس: خیابان ولی عصر، بالاتر از چهار راه پارک وی، خیابان مقدس اردبیلی، خیابان محمودیه، کوچه تیر، پلاک ۳

تلفن: ۲۲۰۲۴۷۱۳ (۹۸۲۱+)

دورنگار: ۲۲۰۲۴۷۲۰ (۹۸۲۱+)

ایمیل: crm@shakelligroup.com


اینستاگرام برند شَكِلّى
اینستاگرام رازهای شَكِلّى
آپارات شَكِلّى

آخرین مطالب

  • 0
    طرز تهیه پاپ کورن کره‌ای طعم دار فوق‌العاده تُرد و خوشمزه در خانه
    13 بهمن 1403
  • دومین_همایش_صنعت_لبنیات_و_صنایع_وابسته0
    دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته
    26 تیر 1402
  • 15 اسفند روز درختکاری1
    15 اسفند – روز درختکاری
    22 اسفند 1401
© 2022 Shakelli. Provided By IT.
  • FA
  • EN
  • Arabic
  • Russian