[vc_row][vc_column][vc_column_text]
بعد از پخت مرغ بریانی طلایی رنگ، دنده کباب آبدار، ماهی های سرخ شده ی ترد و یا برگر ها ذغالی، آب کردن کره های طعم دار شَکِلّی بر روی غذا به هنگام سرو آن، می تواند بهترین انتخاب برای خلق لذیذترین و عطراگین ترین غذاها باشد، بطور نمونه کره ی سیر و یا کره ی سیر و سبزجات شَکِلّی در کنار غذاهای دریایی مکملی بی نظیرمی باشد.
یکی از متمایز ترین ویژگی های این کره شاید عدم حضور اسانس های طعم دهنده و مصنوعی باشد. کره های طعم دار شَکِلّی حاوی گرانول های طبیعی سیر و یا سبزیجات می باشند و با نظر به این امر که کره ها، و بطور کل محصولات شَکِلّی با شعار همیشه سلامت فاقد هر گونه افزودنی شیمیایی می باشد، می توانید با اطمینان کامل یک وعده ی غذایی سالم را نوش جان کنید.
کره ی نمکی در کنار دیگر کره های طعم دار جایگاه ویژه ی خود را دارد، چراکه این ترکیب جذاب دو طعم کره ای و نمکی را بصورت تحت عنوان کره نمکی به وعده های غذایی شما می افزاید.
شرکت شَکِلّی با افزودن طعم های جدید به کره ی خوش عطر حیوانی به عنوان یکی از اولین شرکت های تولید کننده ی این محصولات پرطرفدار، آشپزی را برای دوستداران و طرفداران آن آسان و لذت بخش تر ساخت.
حال برای اینکه نگاهی کاربردی و خوشمزه تر به این کره های هیجان انگیز داشته باشیم با ما همراه باشید تا در ادامه چند مورد از راحت ترین و خوشمزه ترین میان وعده های کره ای را با استفاده از این چاشنی دل انگیز با شما در میان بگذاریم.
برای مشاهده ی رسپی های خوشمزه با کره های طعم دار شَکِلّی به صفحه رازهای شَکِلّی مراجعه بفرمایید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]